deafslap Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Orient Ray II, koupené z orientuhren.de, první dojem je dobrý a přesnost po prvním dni pod 1 vteřinu, musím změřit nějaký delší úsek. I luminiscence mi připadá dobrá, ale nemám moc zkušeností. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Bambino super, moje jsou uz u noveho panicka...
AKUC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 posledný čas ma celkom zaujali tieto kvôli GMT aký máte názor, oplatilo by sa ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
number.beast Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Mi se líbí moc i ta barevná uprava loga Kolik výjdou?
Karol Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 ...tiež po nich kukam.....ako oblekovky by boli fajn....ceny tak 350-400.-dolarov..... rozmer akorat 42,hrubka 12mm....safir,pekna komplikacia, za mna super
tatraplan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 posledný čas ma celkom zaujali tieto kvôli GMT aký máte názor, oplatilo by sa ? maxresdefault.jpgPodobný model, samo bez GMT... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
radek123 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 tak jsem poridil taky prirustek ... sou nejaky velky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a na natu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
number.beast Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 (upraveno) Jsou pěkný, ale celkem kladiva na mojí ruku už by nebyly. Připadá ti že je máš velké? Upraveno 8. února 2017 uživatelem number.beast
radek123 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 vlastne furt nevim ... ale jsou to nejvetsi hodinky co mam a a si sem si jeste nezvykl
AKUC Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 sú pekné, sedia ti celkom fajn, potápky sú obvykle 42mm, hlavne že ako to cítiš sám
number.beast Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Jo je to o pocitu hlavně. Já mám jako každodenky Raye a přemýšlím že půjdu do nečeho menšího klidně 38-40mm. Zápěstí mám 17-17,5 cm
AKUC Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 tak nemalo by to byť veľké, skús ešte remeň (čierny s červeným prešitím) alebo ťah ... uvidíš
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Mám Ray II - jsou prima, ale nevím proč, začínají mi připadat nemastné neslané, ach jo...
Dokusan Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 (upraveno) Mám Ray II - jsou prima, ale nevím proč, začínají mi připadat nemastné neslané, ach jo...Ač se mi nelíbí logo Orientu, přemýšlím nad nimi také. Jen bych byl nerad aby mě začaly nudit. Chci je na léto a jen tak na litacku. Přemýšlel jsem nad M-Force, ale ty už na mě jsou asi moc velké Upraveno 13. února 2017 uživatelem Dokusan
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Ač se mi nelíbí logo Orientu, přemýšlím nad nimi také. Jen bych byl nerad aby mě začaly nudit. Chci je na léto a jen tak na litacku. Přemýšlel jsem nad M-Force, ale ty už na mě jsou asi moc velkéTy by nudit neměly, jsou tam barvičky :-) Sent from mTalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se