Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Orient Ray II, koupené z orientuhren.de, první dojem je dobrý a přesnost po prvním dni pod 1 vteřinu, musím změřit nějaký delší úsek. I luminiscence mi připadá dobrá, ale nemám moc zkušeností.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pekne jsou ;)

Odesláno

...tiež po nich kukam.....ako oblekovky by boli fajn....ceny tak 350-400.-dolarov.....

rozmer akorat 42,hrubka 12mm....safir,pekna komplikacia, za mna super

Odesláno (upraveno)

Jsou pěkný, ale celkem kladiva :D na mojí ruku už by nebyly. Připadá ti že je máš velké? :)

Upraveno uživatelem number.beast
Odesláno

Jo je to o pocitu hlavně. Já mám jako každodenky Raye a přemýšlím že půjdu do nečeho menšího klidně 38-40mm. Zápěstí mám 17-17,5 cm :)

Odesláno

tak nemalo by to byť veľké, skús ešte remeň (čierny s červeným prešitím) alebo ťah ... uvidíš :)

Odesláno (upraveno)

Mám Ray II - jsou prima, ale nevím proč, začínají mi připadat nemastné neslané, ach jo...

Ač se mi nelíbí logo Orientu, přemýšlím nad nimi také. Jen bych byl nerad aby mě začaly nudit. Chci je na léto a jen tak na litacku. Přemýšlel jsem nad M-Force, ale ty už na mě jsou asi moc velké Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Ač se mi nelíbí logo Orientu, přemýšlím nad nimi také. Jen bych byl nerad aby mě začaly nudit. Chci je na léto a jen tak na litacku. Přemýšlel jsem nad M-Force, ale ty už na mě jsou asi moc velké

Ty by nudit neměly, jsou tam barvičky :-)

Sent from mTalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...