Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Urcite ano. Su to perfektne, odolne, nestarnuce a kvalitne hodinky. Mne viac vyhovuje verzia II. Ma rucny natah a hacking. Ale aj verzia I je super. Kupanie v mori prezili, ale zhrdzaveli mi stezejky, tah nesiel dole, musel som ho vytrhnut a bolo vidno ako lahko sa ohnu, su tensie ako bezne. Takze ich treba po kupani dobre oplachnut a vysusit.

Tak to není moc dobrá vizitka pro Orient s těma stěžejkama :) Proto já bych radši Mako USA, které by měly být kvalitněji udělané, ale jak jsem byl dříve jima nadšený, tak postupem času to trochu opadlo, bo zjišťuji, esli bych ty potápky vůbec unosil :-/

Odesláno

Tak to není moc dobrá vizitka pro Orient s těma stěžejkama :) Proto já bych radši Mako USA, které by měly být kvalitněji udělané, ale jak jsem byl dříve jima nadšený, tak postupem času to trochu opadlo, bo zjišťuji, esli bych ty potápky vůbec unosil :-/

Orient nezvolil moc dobry tah, neviem preco tam dali taky s tenkymi stezejkami. To podla mna ani neovplyvnuje cenu. Mako USA ma tusim aj koncovky tahu plne. Ked ich mam na NATO, mam hrubsie stezejky. V tejto cenovej kategorii podla mna nemaju velku konkurenciu. Su pouzitelne k tricku, plavkam a aj k saku.

Odesláno

Orient Ray jsou super a podle mě jsou rozhodně lepší než Seiko SKX007. Působí dalek promakaněji. Tah je podle mě v pohodě, mám původní stěžejky a nic zvláštního na nich nepozoruju. V případě potřeby za pár desetikorun koupíš lepší stěžejky - já mám třeba v záloze náhradní z amfibií.

Odesláno

Diky za rady, dival jsem se na netu na RayeII, ale u nas asi nejsou z venku moc nechci. Takže asi I.

Ja som kupoval uz viacero Orientov na seriouswatches.com a je to super obchod, jedny mi prisli ani nie za 24 hodin z holandska. Vzdy pribalia aj mensi alebo vacsi darcek. Maju tam len II-ky okrem modrych. Niekedy tam este planujem kupit Bambino.

Odesláno

Ale pokud vím, tak na Orientuhren se musí karabička dokupovat zvlášť. Nevím, jak je to inde. 

seriouswatches dava aj krabicku, na Orient Star mi dokonca dali 2

Odesláno

ivo8177: Díky. To je dobrý vědět.

Najskor to bol trocha sok, ked som otvoril krabicku a vnutri nic  :lol2: Potom druhu a hned sa objavil usmev na tvari.

Odesláno

Bambina mám koupené z Polska, Raye budou asi od nás. Prošel jsem 5etterovo vlákno podotýkám, že cele a už jsem mu jej jednou chválil. Ty co tam má mne oslovili a zitra je asi objednám. Ráno je moudřejší večera. Děkuji pánové.

Odesláno

Tak to se omlouvám, že jsem tě tak nakazil, nicméně budeš spokojen. Zrovna včera jsem je nosil, aby se trochu natáhly a jsou super. Zítra je vezmu na Seiko sraz, abych všem pochybovačům ukázal, že jsou lepší než zde přeceňované konkurenční modely od Seika.

Poslední dobou svoje vlákno dost zanedbávám. Nápady na fotky by byly, nicméně času se nedostává.

Odesláno

5etter: super, budu se tesit. Moc Orient mi rukama neproslo.

Odesláno

Tak to se omlouvám, že jsem tě tak nakazil, nicméně budeš spokojen. Zrovna včera jsem je nosil, aby se trochu natáhly a jsou super. Zítra je vezmu na Seiko sraz, abych všem pochybovačům ukázal, že jsou lepší než zde přeceňované konkurenční modely od Seika.

Poslední dobou svoje vlákno dost zanedbávám. Nápady na fotky by byly, nicméně času se nedostává.

Moc jsem k tomu nakažení nepotřeboval, já jen jejich koupení odkládal a potřeboval jsem zlomit. Co se týče nákazy, možná dýcháme stejný vzduch a v okolí Brna nějaká taková náchylnost k nakažení tu je. :flex:

Co se týče Seika měl jsem troje a mám již jen jediné.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...