Svatoslav Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Děkuji pánové. Tano, jak se zpětně na ně dívám, tak se mi trošku víc líbí první fotka, kterou jsem dával do vlákna "Co máte právě na ruce". Na schodku. Jsem rád za každou pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Konečně jsou doma.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 A ještě jedna . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Jsou hezké, úplně na mně dýchly dávné časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Díky, už jsem myslela, že je ani neseženu. Po celém světě jsou vyprodané. Úplně poslední kousek jsem odchytla na Creationwatches.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Jen je skoda, ze jsou tak velke. Ale vypdaji dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Presne po takovych se poohlizim. Power reserve a no date.Pekne! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 V 8. 7. 2017 v 13:19, AndyAaron napsal: Jen je skoda, ze jsou tak velke. Ale vypdaji dobre Hodinky nejsou tak velké, jen já mám malé zápěstí . Nesnáším na ruce dámské, prťavé hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 V 8. 7. 2017 v 13:29, Hardslimer napsal: Presne po takovych se poohlizim. Power reserve a no date.Pekne! ;-)Tyto jsou ještě ke všemu mechanické. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Jj, pamatuju si jak vysly cca pred rokem. Asi jedine mechanicke od Orientu, pokud se nemylim. Brequet rucky taky pekne aplikovane. Mohli by ten manual nasazet do vic ruznych modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Ty Monarchy jsem sháněl přes rok a ve světlé variantě smůla. Nakonec jsem koupil něco jiného, takže už to neřeším a můžu jenom blahopřát k úspěšnému nákupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Na kolejích. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Příroda mocná květena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Svatoslav: krásné fotky, taky jsem po těchto Orientech pokukoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Dobrý to máš. Jak už jsem jednou psal, ani ten mesh mi na nich nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Jojo, moc povedene! Mesh naopak, paradne sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Děkuji Vám pánové, snažím se Já kovové tahy nikdy moc nemusel, ale mesh je takový vzdušný tím jak je síťovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Blbinky, blbinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Orient. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 (upraveno) Svatoslav:husty foto, ty woe ja bych se Te bal normalne.1). moderni nuz2). banderovsej zapalovac3). hodinky Orient, pro teroristy Jeste vse na bambusu Upraveno 13. července 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se