tombed Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 to víš Aldo... a dá se s tím celkem dobře živit, mám na to takovou malou firmičku
lukin_ova Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Jsou to opravdu krasavice k pohledání ... Teď nemyslím Ty slečny z odkazu, nýbrž Marinemastery ....
instant Odesláno 21. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Dr. Instant radi: PUSH THE BUTTON
ggrand Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Dr. Instant : říká se přece "Pull the trigger on that" ;-)
instant Odesláno 21. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) V 21. 12. 2011 v 12:37, 'ggrand' napsal: Dr. Instant : říká se přece "Pull the trigger on that" ;-) ja som skugveny pacifista (navyse bez znalosti anglickych fraz) edit: tym cervenym klito..som sa ta zbran da nejako nabudit? nebal by som sa pouzit slovenskeho vyrazu "namosúriť"? Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem instant
ggrand Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 instant : ta červená páčka se opírá o rám a tím, že ji zmáčkneš uhne a spoušť jde zmáčknout. Je to pojistka, která má zajistit, že vystřelíš jen řádně zastrčeným prstem, takže by to nemělo vystřelit pokud o spoušť něčím z boku drbneš.
instant Odesláno 21. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 no lebo revolvery z ktorych som strielal toto zrejme nemali. alebo v tom ocelovom haku uz nemam taky cit ako pred rokmi ok, koniec tejto temy lebo sem pride tada. lukin zakupi dajvre a pochvali sa pred nastupenou jednotkou. amen bratia - idem kupovat darceky...
lukin_ova Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Co je to 'namosúriť ? Ať si rozšířím slovní zásobu ....
instant Odesláno 21. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Namosureny = nasupenyale ci mate od toho aj sloveso si nie som isty. ale tipol by som si ze ano
tombed Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 kurňa Lukine, tak mně napadá... nefotíš to náhodou ty a svoje?
instant Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 tak tymto prehlasujem Aldu za velkomaga chronopropagandy.. Lukin ma dutku za drobny prestupek vuci kazni. Kazen mosi byt. Se s tim musi do chlubirny vojaku, az pak fotit. Ovsem protoze jsou tu Vanoce sudruzi vojaci, dutku co? No dutku rusim a udeluji pochvalu. Nazdravie /vojenska ceskoslovencina sa neda zobrazit, tu si domyslite/
tombed Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 ty wole Luki mám u tebe panáka za bystrost , gratuluji, budeme silná dvojka... :) Aldo, Aldo, teď už nemůžu MM fotit ani mobilem, ručník končí, zjistil jsem, že za dva dny jsou vánočky, valím nakupovat dárky.
bandicoot Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Pánové, nese*te mě tady s těma MM. Tombede, až pojedeš do matičky, musím tě tu někde odchytit na čumendu.
David_B Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Lukinovi gratuluji k super hodinkám a Aldovi graguluji ke skvělým fotkám. Opravdu lahoda pro mé chronooči Mrzí mne, že jsem nezvládnul ani jeden z předvánočních srazů, takže jsem nemohl vidět MM naživo, ale když jsou teď v kraji dvoje, moje šance zhlédnout je roste geometrickou řadou
lukin_ova Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Taky ještě něco přidám.... Měl jsem předčasné vánoce .... Hrozně dlouho mne nic tak nechytlo, jako tyhle Marinemastery .... Kromě srazu je mám na ruce nepřetržitě 14 dní a to se mi nestalo už hoooodně dlouho .... Ať se fotky líbí, ikdyž na Aldovy to nemá ...
instant Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Musim skonstatovat, ze Mormoni su proti mne uplni amateri... :-) inac fotky su vyborne, na rozdiel od tych aldovych sladkych kolorovanych gycov* zobrazuju "krutu" realitu :-) *Aldo klud, su to ale najkrajsie gyce na zemeguli - to jako bez debaty... :-D
Chumpus Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Ještě jednou, tentokrát veřejně, děkuji Aldovi za novou tapetu na plochu. A gratulace lukinovi, skvělá volba. Kam se hrabou PO (myšleno vážně).
instant Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Aldo - ked už su tie vianoce: používam dva full HD monitory 1920x1200, keby si vo svojom voľnom čase vedel sklochniť jeden arcigýč garagantuovskeho rozlišenia, budem ti vďačný a moji synovia budú velebiť tvoje meno v piesňach. niečo veľmi tmavé, inak prídem o oči - tie hnusné gýče z prispevku c.142 su rozhodne spravna cesta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se