Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 248
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 21. 12. 2011 v 12:37, 'ggrand' napsal:

Dr. Instant : říká se přece "Pull the trigger on that" ;-)

ja som skugveny pacifista (navyse bez znalosti anglickych fraz) :D

edit: tym cervenym klito..som sa ta zbran da nejako nabudit? nebal by som sa pouzit slovenskeho vyrazu "namosúriť"? :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

instant : ta červená páčka se opírá o rám a tím, že ji zmáčkneš uhne a spoušť jde zmáčknout. Je to pojistka, která má zajistit, že vystřelíš jen řádně zastrčeným prstem, takže by to nemělo vystřelit pokud o spoušť něčím z boku drbneš.

Odesláno

no lebo revolvery z ktorych som strielal toto zrejme nemali. alebo v tom ocelovom haku uz nemam taky cit ako pred rokmi :)

ok, koniec tejto temy lebo sem pride tada. lukin zakupi dajvre a pochvali sa pred nastupenou jednotkou. amen bratia - idem kupovat darceky... :D

Odesláno

tak tymto prehlasujem Aldu za velkomaga chronopropagandy.. :)

Lukin ma dutku za drobny prestupek vuci kazni. Kazen mosi byt. Se s tim musi do chlubirny vojaku, az pak fotit.

Ovsem protoze jsou tu Vanoce sudruzi vojaci, dutku co? No dutku rusim a udeluji pochvalu. Nazdravie :)

/vojenska ceskoslovencina sa neda zobrazit, tu si domyslite/

Odesláno

ty wole Luki mám u tebe panáka za bystrost :), gratuluji, budeme silná dvojka... :) :) :)

Aldo, Aldo, teď už nemůžu MM fotit ani mobilem, ručník končí, zjistil jsem, že za dva dny jsou vánočky, valím nakupovat dárky.

Odesláno

Lukinovi gratuluji k super hodinkám a Aldovi graguluji ke skvělým fotkám. Opravdu lahoda pro mé chronooči :)

Mrzí mne, že jsem nezvládnul ani jeden z předvánočních srazů, takže jsem nemohl vidět MM naživo, ale když jsou teď v kraji dvoje, moje šance zhlédnout je roste geometrickou řadou :)

Odesláno

Taky ještě něco přidám.... Měl jsem předčasné vánoce .... :smile_anim: Hrozně dlouho mne nic tak nechytlo, jako tyhle Marinemastery .... Kromě srazu je mám na ruce nepřetržitě 14 dní a to se mi nestalo už hoooodně dlouho .... :smile_anim:

Ať se fotky líbí, ikdyž na Aldovy to nemá ...

post-15604-016718700 1324593973.jpg

post-15604-085910100 1324593983.jpg

post-15604-016324800 1324594004.jpg

Odesláno

Musim skonstatovat, ze Mormoni su proti mne uplni amateri... :-)

inac fotky su vyborne, na rozdiel od tych aldovych sladkych kolorovanych gycov* zobrazuju "krutu" realitu :-)

*Aldo klud, su to ale najkrajsie gyce na zemeguli - to jako bez debaty... :-D

Odesláno

Aldo - ked už su tie vianoce: používam dva full HD monitory 1920x1200, keby si vo svojom voľnom čase vedel sklochniť jeden arcigýč garagantuovskeho rozlišenia, budem ti vďačný a moji synovia budú velebiť tvoje meno v piesňach.

niečo veľmi tmavé, inak prídem o oči - tie hnusné gýče z prispevku c.142 su rozhodne spravna cesta :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...