Myška23 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Zdravím, tak tedy jdu konečně realizovat to, proč jsem tady. Blíží se narozeniny mého přítele. Jelikož jsou to kulatiny, ráda bych ho podarovala nečím ,,lepším,,. Tím samozřejmě myslím nějaké kvalitní a hezké hodinky, období spodního prádla už máme za sebou. Nuže něco málo jsem tu přečetla a došla jsem k závěru, že ty hodinky by měly být asi takovéto: Co se stylu týče, tak by neměly být ani vyloženě sporotovní, ani k obleku. Chci aby je nosil, ne aby mu ležely v šuplíku pro zvláštní příležitosti. Vodotěsnost by měla odpovídat běžnému nošení, aby si s nimi mohl umýt ruce a tak. V těch atmosférách se moc nevyznám. Měly by být mechanické, přičemž je asi jedno, jestli to budou automaty nebo na manuální natahování. Co se vzhledu týče, tak mě by se zamlouvalo něco takového: http://info.photowatches.eu/2011/06/seiko-scvs003-%e2%80%9espirit%e2%80%9c-recenze/ Junghans Chronometer http://info.photowatches.eu/2011/04/nomos-club-recenze/ NOMOS Tangente Prim Orlík No a konečně cenové rozpětí. Jsem ochotná do toho investovat maximálně 50 000 Kč. Nyní vás, na slovo vzaté odborníky, tedy prosím o radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Fííha, takovou Myšku bych chtěl taky:) Co něco od Unionu z Německa? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Je vidět, že jsi věnovala docela dost času výzkumu. Cokoliv z tebou uvedených hodinek splňuje zadání bezezbytku, akorát Prim Orlík budeš hodně špatně shánět, protože to je limitovaná edice, jak sis jistě přečetla ve recenzi. Možná bys mohla napsat do Eltonu, jestli ještě není jeden kus volný, ale pochybuji... Leda je zkusit zde na foru koupit z druhé ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Co se vzhledu týče, tak mě by se zamlouvalo něco takového... Tak to na to jdeš malinko nesprávně. Pokud chceš aby hodinky nosil, tak nemůžeš kupovat podle toho jaké se líbí tobě, ale jaké by se líbily jemu. Jistě ho dobře znáš a určitě víš co se mu líbí, jaké má priority a tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Tak to je ta správná výzva a konečně limit, který stojí za to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Tady se to holka zase nějak zvrhlo.Nechápu proč? Za mne jedny z těch Nomos. Bo jsou to za normální prachy pěkné hodinky A dávám Ti VELIKÉ PLUS za nastudování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhys Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Tedy myško K Tvému výběru, za mě Nomos Tangente a nebo toto : http://www.uhren-miquel.de/pic-art/3772-bild_gr1264588327.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myška23 Odesláno 24. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Děkuji Vám, pánové, za vaše rady Horhe: Ty jsou zajímavé. Nevíš, kde by se daly potkat ,,naživo,,? Tada: Jo, o těch Orlíkách jsem četla, že jsou z limitované edice. Dala jsem je tam víceméně proto, že jsou podobné tomu, co nosí přítel teď, nějaké staré Primky po tátovi.Brett: Ty Omegy jsou krásné. Jen si nejsem jistá, jestli bych se vešla do 50 tis. Omegy jsou přeci dražší, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Myško, mrkni na chronoshop.cz. (např. můj favorit Junghans Max Bill Chrono). Je tam toho dost... Hlavní otázka ale je, jestli chceš 1. něco super od normální značky nebo 2. něco základního od slovutné značky. Ten rozpočet umožňuje obojí.Pokud přítel není vyloženě fanda jako my blázni tady, pak bych volil variantu č.2. Protože mu větší a tu prvotní radost udělá značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Děkuji Vám, pánové, za vaše rady Horhe: Ty jsou zajímavé. Nevíš, kde by se daly potkat ,,naživo,,? Mám obavu, že nejblíž v Glashütte v Německu. Pokud nejsi z Moravy, tak to zas tak daleko není. Ale výhoda je, že si tam rovnou můžeš prohlídnout ty Nomosy a kdovíco ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) práve si pozerám nie tak prefláknutých Cimier - Spirit of Baar - oceľ - ETA 2836-2 (automaty), s dekorovaným rotorom) - deň+dátum (praktická vec na bežné každodenné používanie) - zafír, klenutý - WR 50M (spĺňa Tebou spomenuté bežné používanie) - remeň - cena podľa cimier.sk 990? (v pohode do Tvojho limitu a ešte vám ostane na spoločný výlet) edit: zdroj - www.cimier.sk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 jsou podobné tomu, co nosí přítel teď, nějaké staré Primky po tátovi. Bacha, tenhle směr úvahy, by mohl být fatálně chybný. Primky nosí protože jsou po tátovi. To samo o sobě vůbec nevypovídá o jeho vkusu, názoru na dnešní hodinky nebo vztahu k dnešnímu Primu. Třeba by rád nosil Breitling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Ja osobne sa priklanam k Brett-ovmu navrhu!Nazivo fakt super hodinky....Maju zospodu zafir tak vidis aj stroj a mozno to priatela tak chyti ze sa k nam prida a BUDE.... A myslim ze by mohlo 50k stacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myška23 Odesláno 24. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Bacha, tenhle směr úvahy, by mohl být fatálně chybný. Primky nosí protože jsou po tátovi. To samo o sobě vůbec nevypovídá o jeho vkusu, názoru na dnešní hodinky nebo vztahu k dnešnímu Primu. Třeba by rád nosil Breitling. Nene, tak to není. Nosí je, protože bych řekla, že ještě nenarazil na nějaké hodinky, které by nosil radši. Jsem si celkem dost jistá, že by se mu líbilo něco v tomto stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Myško, mrkni na chronoshop.cz. (např. můj favorit Junghans Max Bill Chrono). Je tam toho dost... Hlavní otázka ale je, jestli chceš 1. něco super od normální značky nebo 2. něco základního od slovutné značky. Ten rozpočet umožňuje obojí. Pokud přítel není vyloženě fanda jako my blázni tady, pak bych volil variantu č.2. Protože mu větší a tu prvotní radost udělá značka. Naprosto souhlasím, volil bych variantu 2 pokud není vyloženě fanda do hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Panáček je husákovo dítě že ho berou Primky? Pak by ho možná oslovily Primky z běžné produkce Eltonu... Ceny ve vztahu třeba k zde uvedené omeze nekomentuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myška23 Odesláno 24. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Panáček je husákovo dítě že ho berou Primky? Pak by ho možná oslovily Primky z běžné produkce Eltonu... Ceny ve vztahu třeba k zde uvedené omeze nekomentuji. No, na běžnou produkci Eltonu jsem tady četla dosti rozporuplné reakce, hlavně hodně pochybností o poměru cena/kvalita. Takže to asi nebude to pravé ořechové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Hlavne mu ale nerikej kdo a kde ti radil.. jestli ho privedes na tohle forum... no, procitala sis to tady, tak mozna tusis, co chci rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Nosí je, protože bych řekla, že ještě nenarazil na nějaké hodinky, které by nosil radši. Já zase popíchnu (profesní deformace). Když doteď nic nenašel sám, myslíš, že hodinky jako dárek ty jeho Primky přebijí? Buď ho to nebere a Primky netrumfneš nebo ho to bere a pak se skoro jistě netrefíš. Co mu dát voucher "renovace v Eltonu" na ty jeho starý Primky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Ahoj Myško23, vítej na fóru. Co třeba něco od Maurice Lacroix? Jsou to kvalitní a elegantní hodinky, sedne jim kovový tah i řemen. Mluvím o řadě Pontos. Například tento model je v Koscomu za bratru 40 000 a možná by se dala dohodnout i nějaká drobná sleva: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se