Přejít na obsah

Kamenná prodejna PRIM

Doporučené příspěvky

V sobotu jsem měl cestu do Prahy a docela jsem se těšil, že navštívím prodejnu a prohlédnu si nové Orlíky a odjížděl jsem s velkým zklamáním - prodejna byla v sobtu v dopoledních hodinách zavřená... Jako jediná v celé pasáži... Bohužel jsem nikde nenašel informace o otevírací době a ani na kontakt na prodejnu. Smutné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezlob se na mě Jezevčíku, ale to co jsi napsal není pravda. Kdyby neměli zájem, tak tu prodejnu vůbec neotevírají. Nehledě na to, že i Pražský Chronoshop, který tady všichni chválí, má také otevřeno jenom od pondělí do pátku od 10 do 19 hodin s pauzou na oběd. Dovolil by sis tvrdit, že oni taky nemají zájem o cestu k drobnému zákazníkovi?

Odkaz ke komentáři

Jay Doll,možná je to mírně nadnesené,ale,že jsou s těmito záležitostmi trochu na štíru pravda je.Nějak nevěřím tomu,že si pánové z Eltonu nečtou opakované výtky zdejších členů na svou adresu a přesto to vypadá,že je to moc nezajímá.

Sousedovic trávník je vždycky zelenější? To co tady obvykle probíhá nejsou výtky, ani se nedivím že na to nikdo nereaguje. Srovnání provozní doby prodejny Chronoshopu a Eltonu je ukázkový příklad.

V Eltonu jsem měl v letošním roce několikatery hodinky a přístup byl vždy na jedničku. Ochota nadstandardní.

Odkaz ke komentáři

Srovnání provozní doby prodejny Chronoshopu a Eltonu je ukázkový příklad.

Za úplně ukázkový příklad bych to nepovažoval.V Chronoshopu jsem nebyl,ale dle sat.map je to prodejna v domě na ulici.Prim je v pasáži,plné obchodů,které jsou v sobotu otevřené.Takový obchod tam potom působí opravdu zvláštně.

Nechci,aby to vyznělo,že mám něco proti Primu-naopak,fandím jim a jsem rád,že jsou,ale v některých ohledech jsou slepí a hluší.

Odkaz ke komentáři

Za úplně ukázkový příklad bych to nepovažoval.V Chronoshopu jsem nebyl,ale dle sat.map je to prodejna v domě na ulici.Prim je v pasáži,plné obchodů,které jsou v sobotu otevřené.Takový obchod tam potom působí opravdu zvláštně.

Nechci,aby to vyznělo,že mám něco proti Primu-naopak,fandím jim a jsem rád,že jsou,ale v některých ohledech jsou slepí a hluší.

Je to ukázkový příklad častého přístupu k Primu (Eltonu) zde na fóru.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník admira

Srovnání provozní doby prodejny Chronoshopu a Eltonu je ukázkový příklad.

Je to ukázkový příklad častého přístupu k Primu (Eltonu) zde na fóru.

Lehce mimo misu... financ, co mas s tim ukazkovym pristupem? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Financi,ještě jednou si přečti poslední řádek v mém odkazu,na kterém trvám.To ale pochopitelně neznamená,že Elton nesnese jistou dávku kritiky.S tou se potýká obzvláště v dnešní době jakýkoliv výrobce čehokoliv.

V pohodě, já to chápu. Jen mi tu někdy přijde jako debata v hospodě o fotbale. Plný lokál trenérů nároďáku :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník admira

Máš pravdu,ale i to šťourání je potřeba,aby ti plantážníci věděli,co se děje a neusnuli na vavřínech.

nestourej do plantazniku, nebo se se zlou potazes...

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...