Harwey Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Neví někdo kde se dá pořídit originál steinhart kožený řemen?https://www.steinhartwatches.de/en/accessoires.html http://www.gnomonwatches.com/accessories/steinhart-strap
VENDO Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 jojo ...to je ono díky, díky ,díky....
El Nano Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 jojo ...to je ono díky, díky ,díky.... nebo tady https://www.chronoshop.cz/prislusenstvi-steinhart/
Marhi Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Sorry kucí, se to nějak seklo. Nejsem zabržděnej.
kuncák7 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Sorry kucí, se to nějak seklo. Nejsem zabržděnej.V klidu, to byl uz el nano :-))). Delam mu reklamu.
VlastaMikel Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Zdravím, chystám se pořídit steihart apollon. Včera jsem při prohlídce jednoho kusu z druhé ruky narazil na něco co jsem ještě neviděl
VlastaMikel Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Na hodinových ručičkách byly bílé fleky (krystaly) . Setkal se s tím někdo z vás?
Zelus Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Ne, ale fotka by byla lepší ať víme o čem je přesně řeč.
VlastaMikel Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 To mě v tu chvíli nenapadlo, lunety byly k.o všechny 3, bylo vidět, že se s nima nikdo nemazlil...spíš mě to utvrdilo koupit nový kus.
VlastaMikel Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 https://obleceni.bazos.cz/inzerat/92725715/Steinhart-Apollon.php Je to tento inzerát, ale na fotkách není vidět nic...jen ten perfektní stav moc nesedí
M.K. Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Z fotek je vidět houby, viděls je naživo? Jinak Tebou popisované "krystaly" se mi zaplaťpámbů za rok a půl nevytvořily...
kuncák7 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 S flekama na ruckach jsem se setkal u svych hodinek jednou, kdyz jsem je vytopil a spatne vysusil. Nemusi to byt tenhle pripad, fotky v inzeratu jsou jak ode me, ale bacha bych si daval.
VlastaMikel Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Ano jel jsem si 200km do Praglu pro hodinky a dojel s prázdnou vypadaly jako velké riziko, osobně jsem tipoval také utopení, ale dušoval se, že vodu neviděli
kuncák7 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Ano jel jsem si 200km do Praglu pro hodinky a dojel s prázdnou vypadaly jako velké riziko, osobně jsem tipoval také utopení, ale dušoval se, že vodu neviděliMaji je v chronoshopu, nove, za cca 13 tis. Napis zdejsimu clenovi El Nano a mas vse vyresene.
Argon Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Ano jel jsem si 200km do Praglu pro hodinky a dojel s prázdnou vypadaly jako velké riziko, osobně jsem tipoval také utopení, ale dušoval se, že vodu neviděli No co ti budu povídat..... tak ty jsi ten, co je měl bloknutý do soboty :-). Čekal jsem jak to dopadne a pak jsem je bral. Hodinky mám na ruce, po přečtění příspěvků - zabrousil jsem sem prvně :-)..... jsem je hned otvíral. Hodinky jsou ve vnitř absolutně čisté. Vytopené vážně nebyly nikdy. Bral jsem je i ke kamarádovi (hodináři) a je stejného názoru. Co se ručky týče, nejspíš to bude vada s výroby. Tady je pár fotek.
VlastaMikel Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Na fotkách vypadají líp než v reálu ...hlavně ať dobře slouží, neřekl bych, že olezlé ručičky budou z fabriky. Možná jsem naivní, ale pro autorizovaného dealera značky není problém zmetek vrátit.
Argon Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Těžko říct, já jsem spokojený i v reálu a vytopené nebyly opravdu na 100%. Tím, že jsem je otvíral a měl jsem veknu strojek i s cifrem.... hodinová ručka je čistá a na minutové něco málo je, ale nesundaval jsem je. Zkusil to vzít lehce rodigem a i brslenem, prostě oxidace to není. Olezlé bych je také nenazval, prostě lehký kaz. Navíc on ani autorizovaný prodejce nezkoumá každý kus, který mu dorazí na krám, pokud si toho nevšimne při prodeji. Můžu sem hodit i fotku strojku, vlhkost by se ti projevila zevnitř na cifru, na strojku, dobře je to vidět na hřídeli natahovačky, zvlášť když jde vlhkost korunkou atd. Tady je to úplně čisté. Lunety - na ocelové pár vlásečnic, černá nepoužitá a na bronzové je už klasická patina a toť vše. Né, jsem rád, že jsi je nevzal :-). Jsou tam ještě Tritony za zajímavou cenu, koukal jsi?
VlastaMikel Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 To je dobře, že je strojek v pořádku. A pokud ti ten stav vyhovuje je to jen dobře. A černá luneta, kterou jsem měl v ruce já měla na několika místech oloupané dlc až na podklad já jsem pro jistotu raději koupil jinde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se