Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkus chronoshop.

Odesláno

Sorry kucí,  se to nějak seklo.  Nejsem zabržděnej.

Odesláno

Sorry kucí,  se to nějak seklo.  Nejsem zabržděnej.

V klidu, to byl uz el nano :-))). Delam mu reklamu.

• po měsících...
Odesláno

Z fotek je vidět houby, viděls je naživo? Jinak Tebou popisované "krystaly" se mi zaplaťpámbů za rok a půl nevytvořily...

Odesláno

S flekama na ruckach jsem se setkal u svych hodinek jednou, kdyz jsem je vytopil a spatne vysusil. Nemusi to byt tenhle pripad, fotky v inzeratu jsou jak ode me, ale bacha bych si daval.

Odesláno

Ano jel jsem si 200km do Praglu pro hodinky a dojel s prázdnou :D vypadaly jako velké riziko, osobně jsem tipoval také utopení, ale dušoval se, že vodu neviděli

Odesláno

Ano jel jsem si 200km do Praglu pro hodinky a dojel s prázdnou :D vypadaly jako velké riziko, osobně jsem tipoval také utopení, ale dušoval se, že vodu neviděli

Maji je v chronoshopu, nove, za cca 13 tis. Napis zdejsimu clenovi El Nano a mas vse vyresene.

Odesláno

No co ti budu povídat..... tak ty jsi ten, co je měl bloknutý do soboty :-). Čekal jsem jak to dopadne a pak jsem je bral. Hodinky mám na ruce, po přečtění příspěvků - zabrousil jsem sem prvně :-)..... jsem je hned otvíral. Hodinky jsou ve vnitř absolutně čisté. Vytopené vážně nebyly nikdy. Bral jsem je i ke kamarádovi (hodináři) a je stejného názoru. Co se ručky týče, nejspíš to bude vada s výroby.

Tady je pár fotek.

post-20230-0-21226400-1536169318_thumb.jpgpost-20230-0-97259900-1536169322_thumb.jpg

Odesláno

Na fotkách vypadají líp než v reálu :) ...hlavně ať dobře slouží, neřekl bych, že olezlé ručičky budou z fabriky. Možná jsem naivní, ale pro autorizovaného dealera značky není problém zmetek vrátit.

Odesláno

Těžko říct, já jsem spokojený i v reálu a vytopené nebyly opravdu na 100%. Tím, že jsem je otvíral a měl jsem veknu strojek i s cifrem.... hodinová ručka je čistá a na minutové něco málo je, ale nesundaval jsem je. Zkusil to vzít lehce rodigem a i brslenem, prostě oxidace to není. Olezlé bych je také nenazval, prostě lehký kaz. Navíc on ani autorizovaný prodejce nezkoumá každý kus, který mu dorazí na krám, pokud si toho nevšimne při prodeji. Můžu sem hodit i fotku strojku, vlhkost by se ti projevila zevnitř na cifru, na strojku, dobře je to vidět na hřídeli natahovačky, zvlášť když jde vlhkost korunkou atd. Tady je to úplně čisté.

Lunety - na ocelové pár vlásečnic, černá nepoužitá a na bronzové je už klasická patina a toť vše. Né, jsem rád, že jsi je nevzal :-). Jsou tam ještě Tritony za zajímavou cenu, koukal jsi?

Odesláno

To je dobře, že je strojek v pořádku. A pokud ti ten stav vyhovuje je to jen dobře. A černá luneta, kterou jsem měl v ruce já měla na několika místech oloupané dlc až na podklad :D já jsem pro jistotu raději koupil jinde ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...