Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám pilotky a nelítám, mám potápky a bojím se vody, mám stopky a nikdy jsem neběhal, tachymetr bych stejně nikdy nepoužil. Nějak nevidím důvod proč by to mělo fungovat, mě stačí i nefunkční.

Asi moc chlastám....

Ono se dobře říká že nejhorší je nic - tak alespoň ten chlastPosted Image

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

dobrý večer pánové

oprašuji toto vlákno, abych nepřidával další...máte někdo s Apollony, případně s Tritony 30 Atm zkušenosti s nošením? oboje se mi opravdu líbí, především na kůži a zvlášť Apollon s možností výměny lunet.... chtěl bych je v případě koupě nosit především do práce - což je ta největší část týdne... oblečení: košile, sport sako, džíny, případně košile, svetr a pak samozřejmě i sportovněji při různých příležitostech. Na sport jako takový mám Luminox a nyní vybírám něco netradičního na toto použití. Od prvního záměru ocean 1 a pak ocean 44 jsem upustil z již zde mockrát řešených důvodů, protože se v mém okolí nacházejí také znalí lidé. Jde mi hlavně o to jestli jsou tyto hodinky s košilemi vůbec nositelné - myslím tím jestli vzhledem k výšce a průměru jdou pod manžetu a jak to vypadá. Neměl jsem zatím možnost vidět naživo, což hned v lednu napravím...pokud by jste někdo měli nějaké foto, jak to např s košilí vypadá...nic jsem nenašel.

děkuji za odpovědi.

Odesláno

díky za postřehy

ty Apollony jsou prostě krásné...kdyby bylo něco podobného tak bych asi přemýšlel, ale nic podobného se jentak nenajde, ale máte pravdu, že s košilí to bude asi nesmysl...crying_anim02.gif

Odesláno

Pod košilí je nosím. S rozepnutým knoflíčkem vpoho. Vzkledem k tomu, že většina mých hodinek byla podobné velikosti tak je to o zvyku.

Odesláno

Hodinky jsou to nádherné, ale na mé ruce (obvod zápěstí 17,5cm) to bylo až komické. Dlouho jsem uvažoval o koupi, ale jedno rande v reálu a bylo rozhodnuto.

Odesláno

Dlouhé rukávy - pokud nosím - tak ne košile a to je v pohodě. Pokud už košile většinou k obleku a k obleku nosím jiné, tyhle bych asi nevzal. Přeci jen trochu jsou vyšší a mohli by v obleku vypadat příliš extravagatně - ale věc názoru. Možná na tahu by k obleku šly.

Každopádně dnes se udělalo hezky, tak jsem je zase trochu převlékl a vzal na procházku

na sníh

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a na kamení

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj všichni, já je viděl se stříbrnou lunetou a kovovým tahem a vypadaly zase úplně jinak. Vážně přemýšlím, že si je pořídím. Za tu cenu + 3 lunety a dokoupit kovový tah a máte na každý den jiné hodinky :) ....

Odesláno

Doporučil jsem je kolegovi z práce, poměrně dlouho na ně letos čekal. Je velice spokojen, jsou to jeho první automaty :rolleyes: a ještě k tomu chrona. Má ovšem obvod zápěstí nad 18,5cm, lidem se slabším zápěstím bych je asi nedoporučoval.

Lunetky střídá zkušeně :sleeping_03anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...