pavča Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Je to sice nesmysl, ale je to zábavné, prý to ukáže stáří vašeho mozku, tedy kolikaletý je oproti vašemu reálnému věku: Zde je unikátní příležitost zkontrolovat si dle japonské studie stáří svého mozku... Postup: 1. Kliknout na "Start". 2. Počkat na ukončení odpočtu 3, 2, 1. 3. Zapamatovat si pozice čísel, která se na chvilku objeví na obrazovce dle jejich hodnoty a pak klikat na kolečka podle této hodnoty od nejmenšího do největšího (0-9). 4. Na konci hry počítač ukáže číslem kolik let je vašemu mozku. Test je tady, tak si hrajte.
Dantechno Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak me to pavco, presto ze to je hloupost, ukazalo realny vek
vraby Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 (upraveno) nevím jestli jsem na tom dobře,ale mozek mám mladší o 8 let. Dane místo čisel hodinky tak bude mozkovna mladší. Upraveno 8. září 2011 uživatelem vraby
bohush Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Super dík, jsem o 18 let starší než můj mozek, který je v nejlepších letech, potěšilo
pavča Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak me to pavco, presto ze to je hloupost, ukazalo realny vek No tak hloupost - třeba to ani taková hloupost není, je to vlastně zkouška postřehu, paměti, reakční doby a nevím čeho třeba ještě, já jsem jen trochu nedůvěřivý vůči podobným testům, přesto je rád dělám a mám radost, když jsem alespoň trochu úspěšný. Tady mi to připadalo podezřelé, protože opakovaně mi to ukazuje skoro poloviční věk (31), přitom si jinak v běžném životě připadám velmi často oproti dřívějšku blbý, až se někdy stydím.
Návštěvník Tada Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Dobrý no, takhle po ránu mi chybí jen pár let do důchodu
utrejch Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Ja mam zkuseny mozek, o sest let vic ;-)
Skalamander Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak to já mám hodně zkušený mozek - 52
Milis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Může se to zkusit víckrát nebo je platnej ten první výsledek? To už bych se nemusel dočkat večera....
Peta-Biker Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Dal jsem 7dobře, 3špatně a stejně mi to hodilo vo 9let více... Hajzlové 1
pavča Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 No tak v testu dopadám dobře a teď příklad z praxe: právě jsem si otevřel pivo, no a otvírák jsem hodil do koše a sundanou korunku jsem poctivě uložil do šuplíku. Tak k čemu ty testy vlastně jsou??!! 1
tombed Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 ubral mi 9 let, ještě by mi je mohl ubrat fyzicky
zekon7302 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 jsem o 5let mladší,ale ted nevím jestli je to dobře nebo ne:worried_anim:
Bert Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Podle aproximovaného věku mám problémy s udržením moči. Otázka pro místní: jsem tak mladý, nebo tak starý? :-) 1
pavča Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Podle aproximovaného věku mám problémy s udržením moči. Otázka pro místní: jsem tak mladý, nebo tak starý? :-) Stejný problém mají i kojenci a batolata, takže jsi rozhodně mladý.
tombed Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Berte, život začíná plínkama a ve většině případů i plínkama končí...
Radimk Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 (upraveno) Prd.ele.. 51? teď sem se teda naštval !! Edit: Na podruhé 38 no to už je lepčí Upraveno 8. září 2011 uživatelem Radimk
Helex Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 (upraveno) O rok mladší.. asi na tom něco je edit a na podruhý už o osm let mladší..budu se toho držet ve chvílích deprese Upraveno 8. září 2011 uživatelem Helex
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se