Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to sice nesmysl, ale je to zábavné, prý to ukáže stáří vašeho mozku, tedy kolikaletý je oproti vašemu reálnému věku:

Zde je unikátní příležitost zkontrolovat si dle japonské studie stáří svého mozku...

Postup: 1. Kliknout na "Start".

2. Počkat na ukončení odpočtu 3, 2, 1.

3. Zapamatovat si pozice čísel, která se na chvilku objeví na obrazovce dle jejich hodnoty a pak klikat na kolečka podle této

hodnoty od nejmenšího do největšího (0-9).

4. Na konci hry počítač ukáže číslem kolik let je vašemu mozku.

Test je tady, tak si hrajte.

Odesláno (upraveno)

nevím jestli jsem na tom dobře,ale mozek mám mladší o 8 let. :whistle:

Dane místo čisel hodinky tak bude mozkovna mladší.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Tak me to pavco, presto ze to je hloupost, ukazalo realny vek :D

No tak hloupost - třeba to ani taková hloupost není, je to vlastně zkouška postřehu, paměti, reakční doby a nevím čeho třeba ještě, já jsem jen trochu nedůvěřivý vůči podobným testům, přesto je rád dělám a mám radost, když jsem alespoň trochu úspěšný. Tady mi to připadalo podezřelé, protože opakovaně mi to ukazuje skoro poloviční věk (31), přitom si jinak v běžném životě připadám velmi často oproti dřívějšku blbý, až se někdy stydím.

Odesláno

No tak v testu dopadám dobře a teď příklad z praxe: právě jsem si otevřel pivo, no a otvírák jsem hodil do koše a sundanou korunku jsem poctivě uložil do šuplíku. Tak k čemu ty testy vlastně jsou??!!

• Dát hlas 1
Odesláno

Podle aproximovaného věku mám problémy s udržením moči. Otázka pro místní: jsem tak mladý, nebo tak starý? :-)

Stejný problém mají i kojenci a batolata, takže jsi rozhodně mladý.

Odesláno (upraveno)

O rok mladší.. asi na tom něco je :)

edit a na podruhý už o osm let mladší..budu se toho držet ve chvílích deprese :)

Upraveno uživatelem Helex

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...