bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Jsem tady nový, mám taky IWC ...Portofino chronograph na černém croco ... IWC Aquatimer 2000 černý dial a na gumě ... To je moc pěkný a logický kombo. Aquatimer na gumě by se mi na volnočasový aktivity k Doppelchronographu taky hodil
jankoxxx Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 (upraveno) za mna nuda a šeď, som zvedavy do kedy ti to vydrzi Upraveno 16. září 2011 uživatelem jankoxxx
Návštěvník Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 děkuju ještě jednoou za gratulace je milé to číst. krátce, nevím, jestli to bude mít pokračování, a co už. Těším se, co čas přinese. Život je krátkej, za chvíli tady bejt nemusím a proč si nezablbnout s koníčkem, který mě baví a kde jsem našel i pár dobrejch kamarádů. Takže zatím u mě dobrá na levelu hodinek z ranku must have. Stačí jen ve správný čas chytit správnou vlnu a užít si ji. Jen je podle mě důležitý nekupovat úplně nelikvidní hodinky. Trochu jsem o tom přemýšlel v případě da Vinci, ale po vašich ohlasech nemám vůbec obavu, že by v budoucnu třeba nemohly dělat radost někomu jinému. Zatím se však na to nechystám.... Chci si je užít. Fakt to jsou lapačky pohledů.
Návštěvník Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Pekna dvojka Romane, jsem zvedav, ktere pujdou driv ... ty jsi rozeny Panerista. No k panerai se asi jednou vrátím, ale budu chtít už nějaký inhouse, ale teď IWC rulezzzzz
Andrew Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 ... v případě da Vinci, ale po vašich ohlasech nemám vůbec obavu, že by v budoucnu třeba nemohly dělat radost někomu jinému. :clap:
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 No k YYY se asi jednou vrátím, ale teď XXX rulezzzzz Tohle cejtim pokaždý a furt. Aneb "všechny jsou dobrý, ale tahle je nejlepší".
tombed Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Romane dokaď jsi v rauši dávám ti tu tip na upgrade http://www.iwc.com/e...davinci/IW3764/
KFL Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Krásný kombo, dobře ti tak . Koukám, že v sibiřské pobočce skončí jednou každý. Já už třikrát .
Pafelik Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Velka gratulace!!! Konecne spravna znacka!!!8)
Návštěvník Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Puvod, nebo puvab? já sem vůl, díky za upozornění půvab, půvab, půvab
Hasňa Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Oboje jsou prdacke. Uz se tesim na prodavani. :-)
gas Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Roman: cece hezky kousky, skoda, ze neumis fotit
sibirnaya Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 nahodou, furt foti mnohem lip nez ja ty davinci sou uzasny, jen ja proste nemuzu mit hodinky na kuzi. ted mam uz jen jedny drazsi na remenu a pujdou z domu..
Návštěvník Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 dekuju ti nacelniku,ze ses me zastal.Ten pobochane Hanak foceni prdlajs rozumi.
spiderer Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Romane gratuluju, pekne ses do toho obul, o tech inzenyrech jsem jeden cas uvazoval, ale pak me to nejak preslo, kazdopadne ty Davinci ti sedej vytecne. Ja mam ted obdobi kdy poradne nevim co chci a tak na tu radsi kaslu a nekupuju nic, ale jakmile chytnu dech a ujasnim si priority, tak do toho zase vlitnu po hlave Uzij si je!
Jumbo Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Krásné hodinky, velká gratulace! Do těch inženýrů jsem byl zbázněný tak před čtyřmi lety a vždycky se mi to zbláznění vracelo, když se tady nějaké objevily. Až jsem to nakonec utnul a už zblázněný nejsem. V trezoru už mi leží inženýry od Bakera a čekají, až mi je Ježíšek naloží pod stromeček.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se