Frantik Odesláno 16. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 františku gondolovat ti nebudu, protože příští úterý už budeš mít zase brajtlingy Zkusim chvíli vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Zkusim chvíli vydržet já si myslím, že ty to dotáhneš tak daleko jako já - už nebudeš vědět co bys, tak skončíš u Festin - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Franto ses vul, ja jsem rad, ze jsem normalni a tyhle hormonalni vykyvy se me netykaji, narozdil od tebe zastavam filozofii "hodinky na cely zivot" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 já si myslím, že ty to dotáhneš tak daleko jako já - už nebudeš vědět co bys, tak skončíš u Festin - he he Nebo zustanu u velkejch digitálek Casio, ty už mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Tak to je masakr jsem tu psal svůj příběh chronomagora , ale po přečtení toho Tvého magor ještě zdaleka nejsem začlo to začátkem roku u monac a jakože tak rok nic,pak navitimery,pak skok do GMT ceramic a to už jsem si řekl už nic víc, tři tejdny na to beru od lukina fortisy a dnes jsem objednal pepsi colu prostě chodurovi taky jebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Franto woe, já už se lek, že ses oholil... jinak dobrý. vítej zpět u instalatérů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Tak tahle story mě totálně zabila :D. Franto, díky a jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Pěkný Františku, hodinky i příběh, ale už to nehul, nebo vyměň dealera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Ahoj Frantiku, ja myslim, ze jsi uplne v poradku. Pekny pribeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Ahoj Franto..jen uz ted sam nevim,jestli tohle je ta realita nebo tam venku ty bohnice.. kazdopadne diky za pribeh,dalo me to dalsi energii..proste nejsem v tom saaam.! )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 (upraveno) to Frantik: A proto hodinky prodávám jen vyjimečně, protože vím, že i slepá ulička je místem kam se člověk občas chce vrátit Upraveno 17. září 2011 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Mám neodbytnou myšlenku na chrono-tanec. Chce to vybrat pár postiženějších jedinců, označit je podle nicků různě barevnými kostýmy a hodinky jako předměty svátosti nějakými výraznými symboly. Pak sledovat jejich počínání v pohledu kamery shora ve 2D a v kontinuální časové lince, úsek aspoň jeden rok. A pánové, máme tady ucelenou choreografii na vrcholné číslo Holiday on ice. Pod to seknout hudbu, která začne smyčci a přes výrazné rytmické pasáže se dostane zpátky ke smyčcům...Hlavní protagonista už je taky jasnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 pěkný Paneraje gratulace! tahle značka mě teprve čeká, už se těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Velmi pekny pribeh, pobavil jsem se a opravdu me potesilo, ze "v tom urcite nejsem sam" vlilo me to krev do zil v rozhodovani koupe dalsich hodinek na mem wish listu...P.S. proste jsem tu spravne na tomhle foru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Kluci to vám jsou tak krásný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Kluci to vám jsou tak krásný hodinky No jasně... o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Jsem zvědav kdy já dozraju k tomuto názoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Jsem zvědav kdy já dozraju k tomuto názoru Velice brzy, to je blesk z čistého nebe Stačí to dát na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 no doufám, že si teď dám malou pauzu...je dobré vědět ,že se člověk ještě má na co těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Jsem ten tvůj "výkon" ukázal manželce a říkala, že jsi úchyl!!! A vzhledem k tomu, že žena má skoro vždy pravdu, tak si to myslím taky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se