Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 9. 2011 v 12:39, '?po' napsal:

františku gondolovat ti nebudu, protože příští úterý už budeš mít zase brajtlingy :D

Zkusim chvíli vydržet Posted Image
Návštěvník ?po
Odesláno
  V 16. 9. 2011 v 12:40, 'Frantik' napsal:

Zkusim chvíli vydržet Posted Image

já si myslím, že ty to dotáhneš tak daleko jako já - už nebudeš vědět co bys, tak skončíš u Festin - he he :clap:

Odesláno
  V 16. 9. 2011 v 12:45, '?po' napsal:

já si myslím, že ty to dotáhneš tak daleko jako já - už nebudeš vědět co bys, tak skončíš u Festin - he he :clap:

Nebo zustanu u velkejch digitálek Casio, ty už mám Posted Image
Odesláno

Tak to je masakr :D jsem tu psal svůj příběh chronomagora , ale po přečtení toho Tvého magor ještě zdaleka nejsem :P začlo to začátkem roku u monac a jakože tak rok nic,pak navitimery,pak skok do GMT ceramic a to už jsem si řekl už nic víc, tři tejdny na to beru od lukina fortisy a dnes jsem objednal pepsi colu :D prostě chodurovi taky jebe :D

Odesláno

Ahoj Franto..jen uz ted sam nevim,jestli tohle je ta realita nebo tam venku ty bohnice.. :) kazdopadne diky za pribeh,dalo me to dalsi energii..proste nejsem v tom saaam.! :)))

Odesláno (upraveno)

to Frantik: A proto hodinky prodávám jen vyjimečně, protože vím, že i slepá ulička je místem kam se člověk občas chce vrátit :)

Upraveno uživatelem Onisau
Odesláno

Mám neodbytnou myšlenku na chrono-tanec. Chce to vybrat pár postiženějších jedinců, označit je podle nicků různě barevnými kostýmy a hodinky jako předměty svátosti nějakými výraznými symboly. Pak sledovat jejich počínání v pohledu kamery shora ve 2D a v kontinuální časové lince, úsek aspoň jeden rok. A pánové, máme tady ucelenou choreografii na vrcholné číslo Holiday on ice. Pod to seknout hudbu, která začne smyčci a přes výrazné rytmické pasáže se dostane zpátky ke smyčcům...Hlavní protagonista už je taky jasnej :-)

Odesláno

Velmi pekny pribeh, pobavil jsem se a opravdu me potesilo, ze "v tom urcite nejsem sam" vlilo me to krev do zil v rozhodovani koupe dalsich hodinek na mem wish listu...

P.S. proste jsem tu spravne na tomhle foru :-)

Odesláno
  V 19. 9. 2011 v 8:09, 'M3maniac' napsal:

Jsem zvědav kdy já dozraju k tomuto názoru :)

Velice brzy, to je blesk z čistého nebe Posted Image Stačí to dát na ruku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...