tombed Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 ... a říkala, že jsi úchyl!!! A vzhledem k tomu, že žena má skoro vždy pravdu, tak si to myslím taky!!! konečně potvrzeno, mě se vždycky na záchodcích zdálo, že Frantik tak divně kouká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Jsem ten tvůj "výkon" ukázal manželce a říkala, že jsi úchyl!!! A vzhledem k tomu, že žena má skoro vždy pravdu, tak si to myslím taky!!! No to jsem ale popisoval jen posledni rok, ty predtim jsem zamerne vynechal, protoze by se to neveslo do vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 konečně potvrzeno, mě se vždycky na záchodcích zdálo, že Frantik tak divně kouká... To sem ti koukal na hodinky vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 To sem ti koukal na hodinky vole ...a říkal jsi, že to má pěkný, velký a že mu stojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 ...a říkal jsi, že to má pěkný, velký a že mu stojí... tombed a velký? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 tombed a velký? :D 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 44mm Chudák, tak malej průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 A urcite to ani nestalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Hele nechte toho vy uchylaci, tohle je vlákno o lásce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 (upraveno) Krásný příběh, dal by se z toho natočit film, Kulový blesk hadr. :-) Upraveno 20. září 2011 uživatelem Petr Svenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Hele nechte toho vy uchylaci, tohle je vlákno o lásce to jsme si nerozuměli Franto, já tě beru jako kamaráda ostatní wolové: od vás, co nosíte průměry 40-42mm to sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 ostatní wolové: od vás, co nosíte průměry 40-42mm to sedí klídek, zítra taky 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 to jsme si nerozuměli Franto, já tě beru jako kamaráda ostatní wolové: od vás, co nosíte průměry 40-42mm to sedí no, ale na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Kluci už je to celé 2 měsíce a já furt držím!!!!!!! Dokážete si to představit?!?!?Všem vám posměváčkům chci ukázat, jak jsem silnej a pevnej. Sebekázeň a disciplína je totiž to nejdůležitější a já jsem příkladem toho, že to jde! Kdo z vás chce být jako já, musí se hodně snažit!Chachacha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Františku Panerai je ta pravá láska, vo tom bych ti mohl něco navyprávět :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Františku Panerai je ta pravá láska, vo tom bych ti mohl něco navyprávět :) No já to zatim nechci zakřiknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 ! Kdo z vás chce být jako já, musí se hodně snažit! Chachacha! dej si je na pravou - půjdou ti věčně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 (upraveno) dej si je na pravou - půjdou ti věčně von Franta nemá automat? Upraveno 21. listopadu 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Děkuju ti kamaráde, že ses mě zastal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atyesz Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 na tomto som sa po sr ..al Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se