brett Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Tohle vlákno mi sm.dí návodem k promiskuitě...... a to dost silné ...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 To ne, to je návod, jak se zatoulat a pak se poslusne vrátit domu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Doma je doma vid Franto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Přesně tak. Co je doma, to se pocita! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Docenta Chocholouška na Tebe !!!!... Nicméně návrat k Opravdové lásce Panerai svědčí o věrnosti a racionalitě...vidím v tom světlo na konci tunelu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 (upraveno) V kombinaci s nemeckym bodakem je to smrtelná military kombinace Tak bacha! Upraveno 3. prosince 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 na ja richtig! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Kluci, už je to 4 měsíc!!!!!!!!!! Hlavně ať to nezakřiknu!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ram 21 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Teď sem dočetl vlákno a musím říct, pěkné... pobavil sem se náramně, Haškův Švejk by se zaradoval :-) holt, když je člověk nemocnej horečkou omlaďhodinkovnic, nemůže si pomoct a čtyři měsíce abstinence nic neznamenají. Léčba? snad substituční, ale jedinec je stejně závislej až do smrti a absťáky jsou krutý...... a častý ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 jsem teď klidný a smířlivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 neusinej na vavrinech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 jsem teď klidný a smířlivý a to tě baví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Hele vy dva satani, nechte mě............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 vsak si lzi do kapsy, uctivej modly, zij v blazene nadeji, tvar se, jak jsi silny.. vsak my budeme cekat, az tva vernost otupi, a luznym zjevem a nerezovym tahem obratime tvou viru v prach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 moje nové kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Jde z toho strach, coece! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 moje nové komboTo vypadá jako hodně praktický nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 To vypadá jako hodně praktický nůž. No jak na co Ale je krásnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Franto dobry, takovy surovy, to k tobe sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se