Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Explorery II, perfektní Viktore !!! Osobně bych bral s bílým číselníkem, z nich jsem celý urvaný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Že se nestydíš, nejdřív ty úžasný Chronoswiss a teď tohle...Krásný, líbí se mi víc, než GMT Mastery. A černá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) GRATULACE!! co me prekvapilo na obrazcich od Viktora a pak Jaretta, ze se u cerne a bile verze lisi delka hodinovky..?? Stahnul jsem z Jarettova odkazu jiny obrazek a prikladam dole. Upraveno 19. září 2011 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 vetší průměr jim sedne, velká gratulace!ač jsem spíš na černé cifry, tady bílá verze vedetrochu mě překvapila šířka spony 15mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 taky me to prijde divny, GMT Mastery keramicky maj 16mm sirku a rek bych, ze na Explorery pouzili stejnou sponu, akorat brousenou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 trochu mě překvapila šířka spony 15mm Spona je cca 16/17, tah u spony je 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 mozna bych jen upresnil co mam na mysli, celkova delka hodinovky je asi stejna, ale jde mi o tu lumi cast hodinovky pred mercedesem, ktera je na cernych vyrazne kratsi (podle obrazku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 co me prekvapilo na obrazcich od Viktora a pak Jaretta, ze se u cerne a bile verze lisi delka hodinovky..?? To je optický klam, černá verze má kus ruček u středu černých, bílá ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 ze se u cerne a bile verze lisi delka hodinovkyPodle mě ně... optickej klam díky černý patce u těch Viktorových Viktor: Ony nemají triplock? Jsem ho možná čekal, když je i na GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 GMT Mastery maji tah u spony 15,5mm siroky. Mereno kovovou suplerou. Tak to asi bude stejny, byli by sami proti sobe, kdyby na Exp delali novou sponu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 GMT Mastery maji tah u spony 15,5mm siroky. Mereno kovovou suplerou. Tak to asi bude stejny, byli by sami proti sobe, kdyby na Exp delali novou sponu.. To bude stejný, já to měřil pravítkem, co maj děti do školy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 mozna bych jen upresnil co mam na mysli, celkova delka hodinovky je asi stejna, ale jde mi o tu lumi cast hodinovky pred mercedesem, ktera je na cernych vyrazne kratsi (podle obrazku) Délka je stajná, je to jen optický klam. Stříbrné ručky versus černé. Lumi stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Wow...super Gratulacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Velká gratulace, sám bych moc rád ty bílé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Moc pěkný, ty utáhnou oblek i výstup na osmitisícovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Bomba! Jestli někdy Rolexy, tak tyhle. Sháněl jsem se po nich v US v létě, ale nikde nebyly (logicky). Doufám, že je uvidím někdy živě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Ani nevím, jestli se jsou pro mě hezčí v černém nebo bílém provedení číselníku. Krásný jsou oboje. Gratulece a velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Ty jo gratulace !!! Docela by se jim hodilo průhledné dýnko. ty uz si svoje konecne nahodil, ci sa ti stale vala v sufliku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 okay, ukecali jste me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 ty uz si svoje konecne nahodil, ci sa ti stale vala v sufliku? Nenahodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se