Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si tento týden pořídil Stowa Flieger z ručním nátahem a zpracování a celkovej dojem je super. Musím říct, že na fotkách i při jejich jednoduchosti nejsou zdaleka tak pěkný jak v reálu.

• Odpovědi 229
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Chci-li pilotky "na zkousku" a "za levno", jde-li mi o design a nemusim extra legendu a odolnost, ale porad slusny hodinky ... Steinhart, Archimede, ...

Chci-li neco lepsiho, (legendu) a porad dobrou cenu ... Stowa, Laco, Glycine, ...

Chci-li legendu a první ligu, tak si musim zaplatit prvni ligu, ať je to funglovka nebo ne ... IWC (VI, chrono, BP)

Prostě mi z toho lezou, jako vždy, 3 úrovně: raw, medium, well done.

Ale jak by řekl klasik: "... Tak určiťé ... ty hodinky by měly být tak nějak o srdíčku."

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

Chci-li pilotky "na zkousku" a "za levno", jde-li mi o design a nemusim extra legendu a odolnost, ale porad slusny hodinky ... Steinhart, Archimede, ...

Chci-li neco lepsiho, (legendu) a porad dobrou cenu ... Stowa, Laco, Glycine, ...

Chci-li legendu a první ligu, tak si musim zaplatit prvni ligu, ať je to funglovka nebo ne ... IWC (VI, chrono, BP)

Prostě mi z toho lezou, jako vždy, 3 úrovně: raw, medium, well done.

Ale jak by řekl klasik: "... Tak určiťé ... ty hodinky by měly být tak nějak o srdíčku."

Tak, tak.

Jde o to, na co máš.

Buďto koupíš "high end" a neřešíš, nebo to je o kompromisu.

Odesláno

Já si tento týden pořídil Stowa Flieger z ručním nátahem a zpracování a celkovej dojem je super. Musím říct, že na fotkách i při jejich jednoduchosti nejsou zdaleka tak pěkný jak v reálu.

Kterej model Stowa Flieger je na ruční nátah? Já jsem asi slepej, ale koukám na stowa.de a ve všech vidím autamatickou etu.

Odesláno

Kterej model Stowa Flieger je na ruční nátah? Já jsem asi slepej, ale koukám na stowa.de a ve všech vidím autamatickou etu.

Mrkni sem

Také mě to zarazilo a ptal jsem se na to.

Odesláno

Je škoda, že je tu tolik plevelu...

Bohužel většina vůbec nesplňuje několikrát opakované specifikace :-(

Každopádně pár zajímavých kousků se po delším hledání najít dá, takže díky.

Jinak poptávka stále platí :whistle:

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Co mají hodinky z Tvého posledního postu společného s původním zadáním? :sad01_anim:

Zadání již bylo spněno, tedˇse jede dál...

Odesláno

Zadání již bylo spněno, tedˇse jede dál...

Tak to se na mě nezlob, ale vlákno se jmenuje "pilotky". A hádej, co pod tímto názvem ti, kteří sem zajdou, budou očekávat.

Ale co, to není moje starost... :)

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Tak to se na mě nezlob, ale vlákno se jmenuje "pilotky". A hádej, co pod tímto názvem ti, kteří sem zajdou, budou očekávat.

Ale co, to není moje starost... :)

Tam mě prosím pouč, které z těch co jsem uvedl nejsou pilotky.

Odesláno (upraveno)

Tam mě prosím pouč, které z těch co jsem uvedl nejsou pilotky.

Poučovat Tě nehodlám. Ale fláknout do googlu "aviator" a pak sem bez jakékoli myšlenky hodit třeba ty Orienty (vždyť se na ně podívej) a další, no nevím. Vlastně promiň, oni to mají v názvu... ;)

Upraveno uživatelem 323GT
Odesláno

Poučovat Tě nehodlám. Ale fláknout do googlu "aviator" a pak sem bez jakékoli myšlenky hodit třeba ty Orienty (vždyť se na ně podívej) a další,Traser taky bych je sem nedal. no nevím. Vlastně promiň, oni to mají v názvu... ;)

Odesláno

Jak se tu řešili hodinky Laco, dneska na facebooku vyhodili příspěvek, že celý říjen budou mít na letecké hodinky 5% slevu, tak snad někomu, kdo zrovna shání pilotky, toto info pomůže :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...