panedge Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Pro mě je už dlouho ideální kombinací FrancisFrancis a Illy + mlýnek Artisan. V práci kapsle, protože na to není čas, ale dá se na nich přežít. Tomu nerozumím,na co mlejnek,když Francis je jen na kapsle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 asi ma doma klasickyho francise a v praci kapslovyho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 X1 je i na mletou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Aha,jo teď koukám,dělaj jeden model i na mletou kávu X1,tak to sorry,to sem nevěděl,myslel sem,že dělaj jen na kapslehttp://marpoint.cz/dum-byt/kavovary-prislusenstvi/kavovary-francisfrancis/?ProductName=kavovar-francis-francis-trio-ground-x1-cerny-pouze-na-mletou-kavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Měl jsem kdysi obyčejnou pákovku původem z číny od výrobce vysavačů a dalších tisíce domácích pomocníků, podobnou chybu už neudělám, pákovka nevydržela ani půl roku, v nejbližší době si budu pořizovat pákovku od Gaggie a mlýnek MDF od stejného výrobce, s kávou si rád vyhraju a baví mě to. Momentálně používám mokakonvičku a zatím naprostá spokojenost, takový mezistupeň při čekání na pořádné presso-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Jmaica Blue Mountain je káva, která vzhledem ke své exkluzivitě chuti i ceny už přece jen vyžaduje zvláštní péči při přípravě. Něco na tom bude, s tou přípravou. Máme Jura Impressa J5 a asi před rokem jsem zkusil koupit JABLUM, když je to tak dobrá káva. 3 balení po 227g jsem dělal na 55 ml a nijak mě to chuťově neuchvátilo. Až ten poslední balíček jsem zkusil dělat na 35 ml a ono to bylo najednou něco úplně jiného. Za blbost se prostě platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Já uvažoval na doma o něčem levnějším s pákou.Teď ale ta moje ženská blbne s tím, že nasbírala dostatečný počet nějakých bodů a může si za nízkou cenu koupit Dolce Gusto.V zásadě by mi to nevadilo, kdyby nešlo o to, že místo je prostě jen na jednu mašinu a že mi vlastně bere prostor pro mou "budoucí" :-) Pravda je, že ona by se asi s pákovkou nezabývala a na jednop kapučíno denně je pro ní lepší tohle.Já piju kávu stejně spíš přes den, takže v práci a tak se s ní o to nepřetahuju. Jen mi jde o následující... Co je obsahem Dolce Gusto kapslí? Je to kafe, nebo něco jako rozpustný?Jak je na tom to Nespresso a jejich systém co se obsahu kapslí týče?To nespresso je už ale asi blbost i když je lepší, protože kapslový akceptuju jen proto, že to stojí fakt díky tý soutěži minimum. Tak buď to Gusto, nebo páku, co teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Tak buď to Gusto, nebo páku, co teď? Mám to za sebou, jak přes kopírák, takže pokud chceš mít doma klid a pohodu, jednoznačně Dolce Gusto za zvýhodněnou cenu. Manželka si pochvaluje laté, děti si dělaj horkou čokoládu a lejou ji po notebookách při fejsbůkování, ty velký kapsle házej všichni do dřezu, odkud je přendávám do koše, já piju kafe v práci a při nákupu se stavím na kafe v Marks and Spencer, doma piju pivo a čaj a fšude vládne pohoda (občas) :D Malý kafe z Dolce Gusto nic moc. Upraveno 18. října 2011 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 v nespresso kapslích je normální kafe, žádná instantůra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Jen mi jde o následující... Co je obsahem Dolce Gusto kapslí? Je to kafe, nebo něco jako rozpustný? Většinou klasický kafe. Myslím, že jen v jednom druhu kapslí (káva s mlékem v jedné kapsli) je instantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 ... děti si dělaj horkou čokoládu a lejou ji po notebookách při fejsbůkování, Jo, tak to zní jako pravá rodinná pohoda :-) Malý kafe z Dolce Gusto nic moc. To je škoda, i když čekám kompromis, abych nebyl úplně kyselej. Někde to ochutnám a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Kuba, Ondra: Aha, tak díky, já právě myslel, že to nespresso ano, ale v gustu jsem myslel, že je instantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 (upraveno) co srovnání Nespresso vs Francis Francis vs Tchibo Cafissimo vs Dolce Gusto ? Upraveno 18. října 2011 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Tchibo a Dolce je hodně vzadu za Francisem,Nespresso jsem neměl,takže nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 (upraveno) nespresso je nej kapslovej system. tady mas srovnani s francisem. nejobycejnejsi masina stoji par kacek, vyber chuti je fakt bomba, dolce gusto je proti tomu sracka. mati sem koupil dolce, bo voni pijou ty velky hrnky slabyho kafe, tak je to jedno, ale ja si u nich presso nedam, to fakt neni moc dobry.. ale zase: The Nespresso capsule seems to hold about 5.5 grams of coffee. The Illy capsule holds 6.7 grams of coffee. The Lavazza capsule holds 8 grams of coffee. srovnani masin: http://ekonomika.idnes.cz/specialni-priloha.aspx?y=test/test-dnes-kavovary-na-espreso-maji-hodne-neduhu.htm Upraveno 18. října 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Teď mají nějaký nový kapslový systém u Staňka v Potten&Panen. Co jsem slyšel chystá se něco co bude umět kromě kafe, čokoládu a čaj i nějaký ovoce a bude to kompatibilní s Nespressem. Nevím jestli je to ono, mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 (upraveno) ja jsem ted nasel kapslovou Gaggiu http://www.kavovary.cz/kavovar-gaggia-evolution-silver-caffita-system-42083.html a tady je system na obejiti origo naplni Nespresso http://www.youtube.com/watch?v=G8rkzsVcCE0&feature=player_embedded Upraveno 18. října 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Takže už hackli i nespresso :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Ten Staněk by měl byť kompatibilní ofiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Gaggia Caffitaly = Tchibo Cafissimo, oboji je caffitaly system, krome Tchiba dela kapsle jeste Julius Meinl, Cagliari a dalsi. Stroj, ktery prodava Tchibo, je Gaggia K111. Stanek - bandi, myslis to Cremesso? Koukal jsem na to na webu a jsem z toho takovej rozpacitej... Udajne za tim ma stat Jura, udajne to ziskalo nejaky red-dot award, ale priznam se, ze jsem nikde nenasel zadny "nezavisly" slova chvaly, jen tunu mizernejch fotek, ze kterejch to vypada jako lacina napodobenina nejlevnejsiho nespressa. NexPod - to je ultrakravina sorry Diskuze o tom, jestli kafe vydrzi cerstvy v kapsli nebo ne, uz se tu vedly, ale tady myslim neni o cem diskutovat. A pokud to ma clovek delat pred kazdou pripravou kafe - umlit kavu, nasypat do kapsle, pripravit kavu, tak uz kapslovej system neni potreba, staci normalni pakovka s mlynkem. Jedinej prinos muze byt, ze z nespresso masinky ochutnas i dalsi kafe, ale stejne - nez trefis spravnou hrubost mleti, spravny pechovani, tak to chvili potrva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se