Freelander Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 má to jednu nevýhodu.Už si nemůžu dát nikde v ČR kafe
hedonista Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Oscara II za 700????? Tak to bych rad videl, kdyztak zkus najit, neb ta cena je nejlepci co sem kde videl! Ja oscara mam rok a kupoval sem pres vsecky znamy a primo od dovozce a cena trochu jinde;-(Oscar se v I nechá koupit za 15k
Americkej Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Co takhle, mlejnek OK?https://www.italiankitchenaids.com/coffee_machines.php?prod=Nuova.simonelli.oscar.2.grindernebo samotnej,https://www.italiankitchenaids.com/coffee_machines.php?prod=nuova-simonelli-oscar-2-coffee-machineAle co k němu?
noviisek Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tiez mam komplet kovovy. Predpokladam ze sa este stale vyraba, okrem plastoveho. Hlucny je teda hodne... Ako chces odhlucnovat?Kafe v nom neostava, ja tam vzdy nasypem len jednu davku, ked domelie necham este chvilku ist naprazdno, poklepem po zobaku a je takmer prazdny. Ak mas ale kafe v zasobniku tak to je problem, ale to by som pri domacej spotrebe nerobil - svetlo, vzduch, moc rychlo oxiduje.Chci ho odhlucnit tak, že ho rozeberu kouknu a uvidím, třeba to nepůjde.Mezi plechy dát kus něčeho, co tlumí vybracePodložit šrouby tak, aby to nebyl moc na kovProstor kolem motoru olepit izolační pěnovkou, nebo tak něčímA na spodek vyvést výdech od motoru tak, aby nefoukal kávu po stole Zůstává když namelu porci, rozdelam to, tak je tam pak nějaká retence. Občas domelu kafe a něco málo třeba za 30 minut vypadne. Teď se mi nechce, protože mám mlýnek dobře seřízení na aktuální kafe, jak. Ho dopiju, tak to chci zkusit Zkusím případně dát pár fotek potom a info, jestli to pomohlo. V další vlně chci izolovat vnitřek Silvie okolo čerpadla, aby se snížili vibrace, atd.. Prostě si chci hrát.
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Oscar se v I nechá koupit za 15kFakt? tak uka;-)
Effe Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Chci ho odhlucnit tak, že ho rozeberu kouknu a uvidím, třeba to nepůjde.Mezi plechy dát kus něčeho, co tlumí vybracePodložit šrouby tak, aby to nebyl moc na kovProstor kolem motoru olepit izolační pěnovkou, nebo tak něčímA na spodek vyvést výdech od motoru tak, aby nefoukal kávu po stole Zůstává když namelu porci, rozdelam to, tak je tam pak nějaká retence. Občas domelu kafe a něco málo třeba za 30 minut vypadne. Teď se mi nechce, protože mám mlýnek dobře seřízení na aktuální kafe, jak. Ho dopiju, tak to chci zkusit Zkusím případně dát pár fotek potom a info, jestli to pomohlo. V další vlně chci izolovat vnitřek Silvie okolo čerpadla, aby se snížili vibrace, atd.. Prostě si chci hrát.Dnes jsem to zkusil zvážit , u mého je retence min 1 gram , ale když se k tomu přidá i občasné lepení na výsypku tak i více (podle kávy) . To celkem ujde ,ale nas..e to . U těch velkých mlýnů to bývá více bo koho by taková retence v kavárně zajímala .Taky se chystám Steela uklidnit , akorát zrovna prokrastinuju ...
Bert Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Fakt? tak uka;-) Třeba tady: https://www.elektros.it/re/it/oscar_II_nuova_simonelli/oscar-II-black.html 556 Euro
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Jako slusny... doprava sice 111? ale i tak čumim...to bych nevahal a vzal tohle, jsem s nim moc moc spokojenej.
Bert Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 A další promo: nezapomeňte, že je to HX :-)
hedonista Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Fakt? tak uka;-) Třeba tady: https://www.elektros.it/re/it/oscar_II_nuova_simonelli/oscar-II-black.html 556 Euro Bingo! Bert zná .-)
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tak sem se donutil najit fakturu kolik sem platil a ulevilo se me, bral sem i fresh mlejn MCI a vychazi to stejne;-))
hedonista Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tak sem se donutil najit fakturu kolik sem platil a ulevilo se me, bral sem i fresh mlejn MCI a vychazi to stejne;-))Tak vidíš
hedonista Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 To jsme dva co nás děsí. A dáte teda nejakej tip na mlýnek? Dá se pořídit v hodnotě sedmi tisíc něco, pokud možno nového a lepšího než je ten rocky? Nebo se chtěl nechte mám vydat cestou bazaru ale urovnove jinde?Já bych k Silvii do toho Rockyho klidně šel. Nějakej rok jsem ho měl a byl v pohodě. Každopádně do začátku stačí.
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 To jo, ale ten zaklad u nas je asi 28 nebo 30, takze celkem jako rozdil.. plus mlynek
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 A co LELIT? Taky v pohode na doma.
Bert Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Jasně, na dýňový mokafrapučíno bez kofeinu se sojovým mlíkem není nic lepšího.
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Oushitt;-))) to je takova jebka jo?
hedonista Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) To jo, ale ten zaklad u nas je asi 28 nebo 30, takze celkem jako rozdil.. plus mlynekNo prodejci u nás to nemají lehké. Na druhou stranu, nákup přes e-shop v I je vždy trochu sázka do loterie. (Vlastni zkušenost)Může se prodražit... Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem hedonista
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Oka;-) ja z toho jednou pil kafe nekde v kanclu a nebylo to uplne jako nejhorsi, ale jinak beru v potaz! Ana lelitova neee;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se