Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Strojek, do kterého vyteče baterka vypadá kapínek jinak. Nehledě na to, že mi tu baterku ani neukázali a hodinky vrátili bez baterie.

K tomu mi nejdřív řekli, že hodinky se posílají do Švýcarska a ted mi pán tvrdil, že tento typ mění sami a že nic takového neřekl.

• Odpovědi 254
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mně vytekla baterka do nových Certina Cascadeur chrono - ještě v záruce. Prostě se zastavily. Dal jsem je na reklamaci a v protokole o opravě bylo, že vytekla baterka a stroj byl kompletně vyčištěn a dána nová baterie. Šlapaly mi ještě možná deset let a nakonec jsem je dal kamarádovi a tomu šlapou dál. Nic o výmeně strojku neproběhlo.

Odesláno

Strojek, do kterého vyteče baterka vypadá kapínek jinak. Nehledě na to, že mi tu baterku ani neukázali a hodinky vrátili bez baterie.

K tomu mi nejdřív řekli, že hodinky se posílají do Švýcarska a ted mi pán tvrdil, že tento typ mění sami a že nic takového neřekl.

To je jasný, jak ti ji mohli vrátit, když byla vyteklá:)

Nojo, tak to je zajímavý.

Odesláno

To mi řekněte co s tím. Přece tohle si nemůžou dovolit.

Všiml jse si, že tu je vlákno o dušákovi. Prosím, zda by tato diskuze nešla přesunout tam. Děkuji

Odesláno

Mno, velmi zajímavý postřeh. Tohle mě přesně štve u aut. servisů na auta, vymýšleji KKTiny, jak ojebat zákazníka :fyou: a pak si dej hodinky do servisu. Fakt síla.

Presne tak,ja nevim kdy uz z Cech vymizi to ojebavani a zacne platit nas zakaznik,nas pan.To plati napric ve vsech smerech.

Odesláno

To mi řekněte co s tím. Přece tohle si nemůžou dovolit.

Všiml jse si, že tu je vlákno o dušákovi. Prosím, zda by tato diskuze nešla přesunout tam. Děkuji

Patriku, můžu prosímTě vědět s kým jsi mluvil? Abych věděl, chystám se tam na přeleštění pouzdra, tahu a přidání dílku.

Díky (klidně i do SZ).

Odesláno

Presne tak,ja nevim kdy uz z Cech vymizi to ojebavani a zacne platit nas zakaznik,nas pan.To plati napric ve vsech smerech.

Víš, to nevymizí, po rozdělení ČESKOSLOVENSKA tunel dědkem jsme už jen ČESKOZLODĚJSKO, Česká Republika je pouze na mapě! Protože mi přijde, že se tady prostě neustále krade a ojebává na každém rohu, bez ohledu na ekluzivitu salonu, showroomu, obchodu a podobně. Pfuj!

Odesláno

Rozhodně se ho ptát nebudu, za koho mě máš? Ale rád bych věděl na koho si dát pozor, kdyby mi ten někdo chtěl mazat med kolem ""úst"".

Odesláno

Rozhodně se ho ptát nebudu, za koho mě máš? Ale rád bych věděl na koho si dát pozor, kdyby mi ten někdo chtěl mazat med kolem ""úst"".

Neee tak jsem to rozhodně nemyslel.

Myslel jsem si do něj štouchnout ...))

Odesláno

Víš, to nevymizí, po rozdělení ČESKOSLOVENSKA tunel dědkem jsme už jen ČESKOZLODĚJSKO, Česká Republika je pouze na mapě! Protože mi přijde, že se tady prostě neustále krade a ojebává na každém rohu, bez ohledu na ekluzivitu salonu, showroomu, obchodu a podobně. Pfuj!

Vsak se odstehuj kdyz na to tady plyves.

Odesláno

Víš, to nevymizí, po rozdělení ČESKOSLOVENSKA tunel dědkem jsme už jen ČESKOZLODĚJSKO, Česká Republika je pouze na mapě! Protože mi přijde, že se tady prostě neustále krade a ojebává na každém rohu, bez ohledu na ekluzivitu salonu, showroomu, obchodu a podobně. Pfuj!

Vsak se odstehuj kdyz na to tady plyves.

Odstěhováním se nic nevyřeší.

Jde o to, že dnes člověk neví komu věřit a komu ne.

Odesláno

Prostě mi vadí ty ojeby kolem dokola, téměř všude. Kamkoliv přijdu, tam se Tě snaží natáhnout - znám to právě z poměrů v aut. prodeji. Takže dokážu pochopit Tvé rozhořčení. A jak píšeš, útěkem se nic nevyřeší, ale to už jsme OT.

Odesláno

Já si tam minulej tejden nechával zkrátit tah a v pohodě. Udělali to zadarmo a nebyli ani nijak nepříjemný. Trochu mě to překvapilo, i když dělat takovýhle věci bezplatně je asi standard..

Odesláno

Tak se vracím ještě k výměně baterky u Dušáka. Včera se mi potvrdilo to, co jsem si myslel. Hodinky jsem měl u hodináře, který se Omegama zabývá a bylo řečeno, že hodinky jsou v pořádku. 

Takže z toho vyplívá, že Dušák je v tomto případě pěkný zloděj, který mi chtěl vyměnit celý strojek za něco přes dvanáct tisíc. Sice z celkovým servisem, ale i tak. 

Takže pro příště VELKÝ POZOR na to, co vám u něj řeknou, nebo snad raději jít jinam.

Odesláno

Hele ono to bude fakt stejny jak u tech aut, Dusak je proste autorizovanej servis, asi jim Omega rekla, ze pri naznaku vytekly baterky se meni celej stroj, tak to proste tak delaj. V autorizovanym servisu aut taky nic neopravujou, ale jen vymenujou, pocinaje samozrejme nejdrazsi soucasti...

To samozrejme neni zadna obhajoba, taky me to vadi, je to lumparna, ale zas tak moc me to neprekvapuje. Stejne jako auto davam na servis k nezavislymu opravari, baterky v Omegach si menim sam, v tech co neumim/nechci otevrit je meni panove Knespl & Mejzlik...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...