Přejít na obsah

celobrouseny tah  

66 hlasů

1. 1. co je lepsi, brouseny, nebo lesteny prostredek?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

kdysi jsem koupil GMT II C a po mesici noseni me zacal stvat lestenej prostredek tahu. Tak jsem je prodal, abych mohl casem koupit polozlaty, kde me zacalo vadit uplne to stejny. Pak uplynulo spousta vody, abych na to vse zapomnel a koupil GMT II C znova. A po case mi zacalo vadit opet to stejny. Nicmene, ted jsem na to sel salamounsky, a koupil jeste jedny, od dalsiho chronomagora, ktery uz mely vybrousenej prostredek tahu, abych si to mohl porovnat na ruce. No, a u me brouseny jasne vyhravaj, dokonce si troufam rict, ze to jsou jedny z mych definitivnich Rolexek. Jeste je ceka jedna uprava, ale o tom zase pozdeji.Co vy na to?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Krásný hodinky - já bych je taky nosil raději na celo-broušeném tahu. Rolexy se mi nejvíc líbí decentní bez zlata, briliantíků a mnoha lesklých ploch.

Podle mne si udělal dobře.

Odesláno

Ja som za lesk...myslel som ze matny bude lepsi ale ked som mal GMT doma zistil som ze mi lesk vobec nevadi a akosi k nim patri...ved na matnom mas predsa suby :D otazka je keby si mal iba GMT to by bola tazsia volba.....

Odesláno

Přikláním se spíš k lesklýmu prostředku, čísla na lunetě a částečně lesklej tah jsou prostě poznávací znamení gmt-c. Asi to bude tím, že moc nemusím tuning (všeobecně, nejen u hodinek), takže se mi líbí lesklý gmt-c a stejně tak se mi líbí broušený suby. Ale je pravda, že na tom lesklym je hned vidět každej prd...

Odesláno

jenze puvodni GMT mely brousenej tah a lesteny boky, to az na keramice se to tak zprasilo, asi aby se odlisily suby od gmt..

Ale no tak nejak si to zduvodnit musis, ze :D

Ale zfejkoval jsi je k lepsimu!

Odesláno

jenze puvodni GMT mely brousenej tah a lesteny boky, to az na keramice se to tak zprasilo, asi aby se odlisily suby od gmt..

No a není to tak dobře;-)?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...