Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to zase jen další alternativa pro (ne)piloty, vždyť do letadla stejně už nikdo hodinky nepotřebuje, nebo mu stačí quartzky. Osobně bych taky nevolil k pilotkám zlaté pouzdro a světlý číselník, jsou ale pěkné.

Odesláno (upraveno)
  V 14. 10. 2011 v 11:22, 'bandicoot' napsal:

Takhle nějak by to sedělo mně. A proto jsou pro mě BP nedosažitelnou položkou z wishlistu :(

Co blbneš, stejně (velké) je bude mít i Onion a neřeší to. U pilotek ta velikost nevadí a ikdyž máš malé zápěstí, tak se to toleruje.

Stejně jsi měl jedny z nejhezčích IWC, jak Dopply, tak Portuguese.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  V 14. 10. 2011 v 11:27, 'Peta-Biker' napsal:

ikdyž máš malé zápěstí, tak se to toleruje

Ono jde v první řadě o míru vlastní tolerance. Že mi nejsou komfortní steinharty je mi trochu fuk, narozdíl od hodinek v ceně auta.

Prostě mi to není příjemný.

A dopply mám pořád ;)

Odesláno (upraveno)
  V 14. 10. 2011 v 11:43, 'bandicoot' napsal:

Ono jde v první řadě o míru vlastní tolerance. Že mi nejsou komfortní steinharty je mi trochu fuk, narozdíl od hodinek v ceně auta.

Prostě mi to není příjemný.

A dopply mám pořád ;)

Pěkně jsi to napsal a máš pravdu. Nebo aspoň já s tím musím taky souhlasit. Každopádně víme,, že jsou tady i tací, co takové věci - jako cenu skoro řešit nemusí --).

Pošlu Ti pak SZ s dotazem na ty Portuguesy, chtěl bych se něco zeptat.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Já vám nevím chlapi, ono je to hezké "znásilnění klasiky", určitě se to dá použít i jako zarážka, kdyby někomu doma ujížděl ***ón uhlí, ale osobně mi takové kombo nesedí.

Což v žádném případě neznamená, že se nevyprodají za chvilku ;)

Odesláno

Zdravím, co si budeme vykládat. IWC Big Pilot je naprostá klasika, mi osobne se nejvíc líbí základ černý croco a ocel, ale tyto mají taky něco do sebe. Jsou totiž ( alespoň pro mě ) nádherné. Možná kdyby byly lepší fotky, všichni bychom zaslintali. Gratuluji ke koupi :-) BP jsou můj sen

Odesláno

Já jsem k těmhle pokusům od jisté doby tolerantnější. Koupil jsem Silver l.e. od Steinhart jen proto abych měl nějakou variantu B-Uhren se stříbrným cifrem. Jako zástupce svého druhu. Moc mi na ruce neseděla ta stříbrná placka, prostě hrůza. Pak jsem si je jednou v létě vzal, jentak aby byla změna, přijdu do hospody a tam sedí pan majitel, na ruce BVLGARY ve zlatě a hned se ke mně žene a co že je to prý za hodinky, že jsou úchvatné a pod. Prostě jsme tady všichni postižení, já si také myslím, že k B-Uhren patří pouze a jedině černá, ale kdo neví o historii B-Uhren nic, to tak prostě asi nevidí :)

Odesláno

Anžto rád plavu proti proudu, musím konstatovat, že se mi to líbí a moc, ačkoli pilotky obecně moc nemusím a byly by velké a světlý cifr by je ještě zvětšil, tak tohle je pro mně bezva odvaz.

Odesláno

Nevíte někdo jak je řešená tak dlouhá doma rezervy nátahu? Jestli tam jsou třeba 2 pružiny nebo jedna velká...

Odesláno

A ještě jeden dotaz, :baaasmiley: omlouvám se, jestli je to samozřejmé, ale jak funguje mechanismus, který ukazuje rezervu nátahu, neboť to musí být napojené jak na natahovací mechanismus, tak i na samotný hodinový ukazatel, a oba se pořád otačí proti sobě?....

Dík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...