Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 11. 2011 v 10:16, 'Dantechno' napsal:

Jsem zvedavej na vysledek:clap:

Už jsem je vzal kartáčkem a prokoukly. Pouzdro je jak nové, luneta se točí. Málem jsem si je ráno vzal k obleku.

• po měsících...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak jsem sotva prodal pár hodinek na Aukru a už se mi zase hrozně zalíbily hodinky tohohle typu:

post-12565-082960300 1329248326.jpg

..no a přesně tyhle už mám objednaný, ještěže byly za pár stovek...už myslím, že se z toho nikdy nedostanu Posted Image

• po měsíci...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Po dlouhé době mne zaujaly jedny hodinky Casio z řady Edifice, je to model EFA-131D s modulem 5165

Zaujaly mne jak klasickým vzhledem, tak tím, co umí (stopky do 100 hodin s různými nadstandardními funkcemi, 24h countdown timer s opakováním, 5 budíků, světový čas, wr 100M, nějaký výpočet asi průměrné rychlosti podle stopek, který jsem zatím úplně nepochopil, ale právě proto mi připadají zajímavé...ručičky se umí samy nastavit podle digitálního času, což moje minulé Edifice neuměly a pěkně mě to otravovalo, trvalo neuvěřitelně dlouho je při změně času dát o hodinu nazpátek a synchronizovat přesně s digitálním časem). Sice jsem si dřív už řekl, že už nechci ana-digi, kde ručičky překrývají display, ale na druhou stranu se mi stýská po takových těch těžších kovových hodinkách, které jsou na ruce znát, a nechci přitom přijít o funkce digitálek, takže ještě asi udělám výjimku.

Nemáte je někdo doma, že byste se podělili o zkušenosti?Posted Image

post-12565-057313800 1333392000.jpg

Odesláno
  V 2. 4. 2012 v 18:45, 'Chilliluk' napsal:

Po dlouhé době mne zaujaly jedny hodinky Casio z řady Edifice, je to model EFA-131D s modulem 5165

zkus ještě mrknout na EFA-132.

nemají tu malou ručku na měření rychlosti, kterou boužel cpou do spousty modelů. má je tady kolega Dr.Watson

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)
  V 3. 4. 2012 v 9:45, 'lub' napsal:

zkus ještě mrknout na EFA-132.

nemají tu malou ručku na měření rychlosti, kterou boužel cpou do spousty modelů. má je tady kolega Dr.Watson

Díky za radu, taky vypadají dobře...ale já nakonec po zvážení všech pro a proti objednal úplně analogové hodinky, protože jsem nezapomněl, jak mě minulé ana-digi rozčilovaly tím překrýváním displaje ručičkami a taky jsem vlastně úplné analogy ani nikdy neměl.

Takže nakonec jsem objednal Casio MTF-E004D-1A, které sem teda nepatří, ale kdyby to někoho zajímalo, mají je teď v akci v e-shopu www.hodinky.inshop.cz, který na mě vždycky velice dobře působil (někdo už ho tu chválil). Měl by to být pořádný kus železa vážící cca 220 gramů (to bylo jedno z hlavních kritérií, že musí být masivní), tak jsem zvědavý, co to bude za tank v porovnání s plastovými G-shocky, které mají i méně než třetinovou hmotnost...skoro čtvrt kila už na ruce asi musí být znátPosted Image

Upraveno uživatelem Chilliluk
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Dnes jsem náhodně objevil tyto zajímavé anadigi od Omegy. Znalci prominou to asi půlroční zpoždění, ale nikdo je nedal do digi části a tak mi digimagoři o nich nevíme. Tak tady jsou : Omega Z33

post-673-058682900 1357254749.jpg

Odesláno

dnešní nový přírůstek do Casio ana-digi rodinky, bylo jich asi doma málo...:smile_anim:. Jmenují se AMW 320R-1EV, modelový rok 2011, Japan movement, modul 2701. Samozřejmě, jak je dnes u levnější produkce Casio zvykem, jsou cased in China. Průměr bez korunky 45 mm, takže jsou lehce oversized, ale na mé ruce působí ok. Výška 11 mm. Lehounké tělo z nerez oceli s celkovou hmotností 45 gramů, řemínek z kaučuku se šířkou 25 mm, udávaná WR 100m, což by mělo být pro každodenní provoz vč. vodních sportů bez jakýchkoli omezení plně dostačující - potápět do hloubek se s nimi opravdu nechystám. Foceno dnes fotoaparátem Casio /nejsem profi fotograf, jiná značka digifoto u nás doma nepřichází vůbec v potaz :sad01_anim:/, pro ůčely chronomagu rozlišení foto sníženo z původních 16 mega na 640x480 pixel, snad to bude ok.

post-15103-084562500 1357817187.jpg

post-15103-010236100 1357817197.jpg

Odesláno
  V 10. 1. 2013 v 22:04, t2 napsal:

Jedny z mála casií co jsou v kovu a přitom hezký. Ať dobře sloužej!

Díky moc, to byla také jedna z věcí, která mně motivovala k jejich koupi. Dost už bylo pokovených resinů...

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 6:47, Frostie napsal:

Díky moc, to byla také jedna z věcí, která mně motivovala k jejich koupi. Dost už bylo pokovených resinů...

je to taky Klon Seika :)

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 9:35, Aeros napsal:

je to taky Klon Seika :)

to mi ani nejak neprislo. A kterého modelu konkrétně, prosím? Můžeš dát odkaz či foto?

Odesláno
  V 10. 1. 2013 v 11:28, Frostie napsal:

dnešní nový přírůstek do Casio ana-digi rodinky

pěkné oldskůlovky, analog zcela nezávisle na digi. modelový rok asi bude o pár (mnoho) let dřív než 2011, ne?

na evropským casiu už se nenabízej.

jaká je prosimtě luminiscence, když nemají podsvícení? někde jsem se dočetl, že vydrží celou noc.

rozteč nožek 22mm? dobře by vypadaly na nato strapu - tzn. celkem dobrej důvod ke koupi :).

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 10:00, lub napsal:

pěkné oldskůlovky, analog zcela nezávisle na digi. modelový rok asi bude o pár (mnoho) let dřív než 2011, ne?

na evropským casiu už se nenabízej.

jaká je prosimtě luminiscence, když nemají podsvícení? někde jsem se dočetl, že vydrží celou noc.

rozteč nožek 22mm? dobře by vypadaly na nato strapu - tzn. celkem dobrej důvod ke koupi :).

ahoj, modelový rok je opravdu podle Casia 2011, na amazonu.de je ještě mají. Lumi na Casio poměry celkem dobrá, celou noc by asi vydržely, kdybych s nimi byl celý den na slunci, teď je to slabší. Bohužel ze značek, co mám, tak je u Casií ta lumi vždycky absolutně nejslabší, Orient, Seiko i ten Citizen jsou na tom podstatně lépe - ale zase nedělají ana-digi... :sad01_anim:. Rozteč jsem přesně neměřil, ale přikláním se spíš k těm 25... Nato strap nechci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...