quattroRS Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tieto mal môj strýko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 V 25.04.2020 v 19:21, Gombo napsal: Dnes dalsie vitazstvo.Tvrdy boj, ale stal za to. Řekl bych, že jsou úplně stejné, jako tyto. Digitál v pohodě, ale analog se dost zpožďuje. A to hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Ty Tokyo mám dvoje (jedny jako Fujiyama) a oboje mají dost velký bleeding na displeji. Tak jsem do nich ani nedával baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 A dnes dalsia zachranna akcia so stastnym koncom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Opet a zase, jak jinak , skvela prace. Tady se mi libi jine ovladani rucicek pres korunku -to i byva problem. A krasne, poctive, stare anadigi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 před 1 hodinou, Gombo napsal: A dnes dalsia zachranna akcia so stastnym koncom Fakt pěkný hranáče. Ovládání korunkou znám třeba z ana-digi modelů od Seika. Ale timer se podobných od Seika moc nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Rok 1981 a stale presny chod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Jo, tak ty se povedly, a navíc, celoocelové a minerální sklo. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Seiko prostě umělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Asi pred rokom som do nich dal baterku, nastavil a supol do suflika. Dnes som na ne nahodou narazil a je az neuveritelne ako je stale na sekundu zosynchronizovany digi-ana cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Pred istým časom sa tu tvrdilo, že hovorím o tom, koľko hodiniek som za život mal, ale nedokazujem to fotkami, tak tu je jedna z nich: Q&Q Attractive GT Coupé D02J302Y Žiaľ, po rokoch už nefungujú 20200527_155535.heic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Čo takto to dať vo formáte, v ktorom si to vieme aj pozrieť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 A sakra, to som si až teraz všimol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Tak tentoraz oprava, a poriadna: Q&Q Attractive GT Coupé D02J302Y Žiaľ, po rokoch už nefungujú, a praskol remienok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Trocha to tu rozhybem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Ako inak, zase šupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Mnel jsem stejny napad, taky se mne zdalo, ze sde dlouho nic nepribylo a chtel tedy pridat neco... SLOVASFALT je dobrej... Fajn tedy, ze tu pribude neco 2x za sebou... Kdyz sem sel po Casio AX-1(davam do prislusneho...) byly v konvolutu s temito titan MA. Ty solar Urech jsem tu do anadigi taky jeste nedal... MA byly v hroznem stavu(az mne ted napada jako by na nich byl skutecny asfalt), a chtelo je to poradne vycistit, bohuzel cifernik se nechtel uvolnit a doslo k uvolneni rucek. Bez vybaveni je davat zpet, abych je neposkodil ,je tedy vec... Na tenkou pinzetu jsem aspon nasunul silikonove buzirky aby neublizily... Hodinova neni moc dobre trefena... (znovu do toho nejdu, to je radeji necham zatim takto). A pod umelym svetlem se odhali sramy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Čo sa týka tých hodiniek Meister Anker, Casio vyrábalo takmer identický model, všimli ste si to??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Vytesujem sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Hmm, ty vypadají masňácky. Pěkný v téhle zlaté. Ale i v nerezu se světlým cifrem vypadají dobře. Stejný modul byl i v několika hranáčích od Alba. Ty byly víc techno, ale míň luxus. Začátek devadesátých let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se