Přejít na obsah

Nemohl jsem si prostě pomoct, tohle stojí za to :-)

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavně ten text je krutej :D , chudák neznalý kdo to koupí. Holt za blbost se platí. http://aukro.cz/velmi-pekne-kapesni-hodinky-s-perlickama-i1938482035.html Text z aukce:

Průměr hodinek je 50 mm, váha 103 gr, jsou funkční.

Tyto hodinky jsou vhodné jako výborná investice. Slibuji 100% spokojenost. Jsem sběratel, vždy jsem sbíral pouze kvalitní hodnotné kusy.

No nevím na co je váží, že by cena mosazi nějak stoupa ?? :P

Aukro jsem už upozornil, ale asi tam maj nějaký odborníky, že nepoznaj co je šunt z Číny.

post-12888-038950200 1321380294.jpg

post-12888-071864500 1321380302.jpg

post-12888-079237400 1321380313.jpg

Odesláno

kutile: Aukro bych z toho nevinil, nemůžou mít odborníky na všechno. My to poznáme, že je to ZJS a reálná hodnota je ani ne desetinová. Ale zase třeba nerozumíme jiným věcem a nepoznáme jejich fejky nebo přemrštěnou cenu. Od toho tam mají tu možnost nahlášení podezřelé aukce.

Odesláno

Ty kecy "jsem 105% sběratel a vždy jsem sbíral 110% kvalitní hodnotné kusy a slibuji 120% spokojenost a investici: jako bych už na aukru někde četl...asi magická věta

Odesláno
  V 15. 11. 2011 v 18:45, 'Jay Doll' napsal:

Nemám ti to spíš přesunout do vlákna "Pro zasmání - Aukro" ?

Já bych to nechal zde, přeci jen, jsou to ´´ OMEGY ´´ :D

Odesláno

Teď mě ještě napadlo, že je třeba prodejce jasnovidec. Cena mosazi v budoucnu dramaticky stoupne a my budeme litovat, že jsme koncem roku 2011 nekoupili 103g za pouhé 3 tisíce :D

Odesláno (upraveno)
  V 15. 11. 2011 v 22:58, 'Johny111' napsal:

Nevedel som, že Omega existuje od 1856 roku (ako je uvedené na ciferníku), vždy som si myslel, že Omega existuje od roku 1848 ... :furious:

To bude rok založení pobočky v Kantonu... :)

Edit: Mě spíš překvapuje, že mu nepřekáží ten strojek v plastiku, tak blbej snad nikdo nemůže být, aby si myslel, že takhle vypadají víc než 100 let staré hodinky ?

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno
  V 16. 11. 2011 v 7:32, 'Klotzman' napsal:

To bude rok založení pobočky v Kantonu... :)

Edit: Mě spíš překvapuje, že mu nepřekáží ten strojek v plastiku, tak blbej snad nikdo nemůže být, aby si myslel, že takhle vypadají víc než 100 let staré hodinky ?

To bude špeciálna kantonská verzia plastu (vlastne dnes sa už Kanton nazýva Guangzhou) ...

Keď mohli v Číne vynájsť ohňostroj, tak prečo nie plast ...

V každom prípade tak zjavný pokus o predaj "šmejdu" by si zaslúžil viac ako len zrušenie inzerátu.

Odesláno
  V 16. 11. 2011 v 17:48, 'Johny111' napsal:

To bude špeciálna kantonská verzia plastu (vlastne dnes sa už Kanton nazýva Guangzhou) ...

Keď mohli v Číne vynájsť ohňostroj, tak prečo nie plast ...

V každom prípade tak zjavný pokus o predaj "šmejdu" by si zaslúžil viac ako len zrušenie inzerátu.

oni toho cinania vynaliezli viacej a dolezitejsich veci, ale je pravda ze nic z tychto hodiniek sa k epochalnym vynalezom nezaradi :)

btw, obavam sa ze v takom Texase by sudca predajcu oslobodil s tym, ze kto si toto kupi si zasluzi byt podvedeny, a dokonca by nariadil predajcovi povinnost informovat nasledne kupujuceho o tom, ze si zakupil neprave hodinky, aby tak vychovna funkcia takehoto rozhodnutia bola uplna a zarucena :D

Odesláno

Fakt drzost...aukro taky využívám k prodeji, vyjímečně ke koupi pouze od prověřených kupujících, ale je fakt děs, že se tam vyskytujou z...venci, kteří nabízejí bez možnosti sankce podobné šmejdy....i když nevím, proč se vztekám, inteligentní člověk něco takovýho nekoupí. Sorry za nadávku. :sniper:

Odesláno

Tak ani po několikátém upozornění adminů aukra, aukce nezrušily. Nepřímo mě sprdly co je s tím vůbec otravuju, když tam můžu kliknout na: ověření aukce. Prodejce už prodal dvoje po 2500 Kč. :suicide_anim: No jo, v dnešní době se poctivost prostě nenosí.:sad01_anim: A protože Aukro žije z provizí, tak proč by rušilo aukce s padělky. Jestli hodinky skončí jako vánoční dárek pro nějakého sběratele, tak to budou mít opravdu ´´veselé vánoce´´. :santa:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...