Přejít na obsah

Kdo JAK jezdí ?

109 hlasů

1. 1. V kterém kraji jsou nejhorší řidiči ? (z vašeho pohledu a zkušeností)

• A
      31
    • B
      8
    • C
      2
    • E
      3
    • H
      2
    • J
      1
    • K
      1
    • L
      2
    • M
      1
    • P
      1
    • S
      23
    • T
      8
    • U
      17
    • Z
      9

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hodně lidí taky jezdí podle svojí přirozenosti.

Hodně lidí jezdí spíš podle svého přirození :-) Aneb, dá se od délky penisu odvodit průměrná rychlost na silnici? Aneb téma pro odvážné zakladatele anket a ještě odbážnější respondenty:-)

Viz. blikání výše. On ho nemá rád nikdo, Němci méně a nejméně snad Italové, místo pěsti bys tam měl "cornuta". A i to podjíždění zprava leze Italům na nervy víc než komu jinýmu. Zase nejsou kreténi, který ty levý pruhy blokují a uhybají sami a okamžitě, takže nejsou moc důvody pro podjíždění.

Odesláno

Nojo

+ se nemůžu nezeptat: Americký letňáky kloužou m´ín nebo víc, než ty evropský?
Odesláno

popravdě řečeno, ono to na zimních dopadá asi tak stejně. Ani to jinak nemůže být, když do nás média hrnou že na zimních je to fpohodě.

Za to mohou učitelé fyziky, že pořádně nevysvětlili existenci fyzikálních zákonů, veličin a sil :D
Odesláno

Nevím, v zimě jsem v USA nikdy nejezdil. Ale já jen, že amíci jsou proslulí tím, že když nasněží, tak vyjedou bez rozmyslu i na letních a pak to takhle dopadá. Ještě 3 roky nazpět byla podobná situace v Belgii. Trochu sněhu a každej druhej byl v příkopu. Škoda, že nemám fotku, byla to docela sranda. Já jel po okresce suverénně 60 km/h a všechny ostatní co jeli max 20 km/h předjížděl a oni na mě ještě troubili a blikali, jestli jsem se nezbláznil jet takhle rychle na sněhu. Asi je nenapadlo, že někdo může mít i zimáky
Odesláno

Nevím, v zimě jsem v USA nikdy nejezdil. Ale já jen, že amíci jsou proslulí tím, že když nasněží, tak vyjedou bez rozmyslu i na letních a pak to takhle dopadá. Ještě 3 roky nazpět byla podobná situace v Belgii. Trochu sněhu a každej druhej byl v příkopu. Škoda, že nemám fotku, byla to docela sranda. Já jel po okresce suverénně 60 km/h a všechny ostatní co jeli max 20 km/h předjížděl a oni na mě ještě troubili a blikali, jestli jsem se nezbláznil jet takhle rychle na sněhu. Asi je nenapadlo, že někdo může mít i zimáky

V belgii jsem tedy moc aut na zimních neviděl. Proč taky, když je tam sníh tak 2 dny v roce když se zadaří. Teď je to nějak jinak?

Odesláno

Poslední 2 roky tam sněžilo tak moc, že mnoho lidí si poprvé v životě začlo pořizovat zimáky. A je to docela znát, že se dá docela i jet a člověk neuvázne v kopci. To samé NL a LUX, s tím rozdílem, že tam mělo o něco více lidí zimáky i předtím. Důvodem byl ovšem fakt, že jezdili přes hranice do Německa, kde je mít tak nějak musí

Odesláno

V DE je blikani zakazany a brany jako projev agresivni jizdy.

Tvoje podekovani tedy bylo pochopeno jako "uhni, kretene" :)

A jak tedy u našich západních bratrů správně zdvořile poděkovat?
Odesláno

Nevím, v zimě jsem v USA nikdy nejezdil. Ale já jen, že amíci jsou proslulí tím, že když nasněží, tak vyjedou bez rozmyslu i na letních a pak to takhle dopadá.

V USA jsou státy, kde jsou na sníh zvyklí, tam je to v pohodě. Ale pak jsou státy, kde většinou nesněží, ale občas se zkrátka stane, že nějakej ten snížek napadá. Zažil jsem jednu takovou kalamitku (napadly 4 cm sněhu) v Seattlu a přilehlých oblastech a život se prakticky zastavil. Nevyjel prakticky nikdo a z těch, kteří se nebáli, jelo normálně odhadem 10 %, zbytek byli totální bezmozci a Indové.

Nejvíc mě zabila hláška kolegy. Když jsme se bavili obecně o řízení, tak mi řekl: "Moje příští auto musí být čtyřkolka, protože s ní se mi na sněhu bude mnohem líp brzdit." Von byl vůbec svéráz :).

Odesláno

No co jsem slyšel od známých a jednou i videl na úplně novém právě z USA dovezeném Infinity tak spíš šetří, u nás se na pneumatiky z tesca a podobné číny dívame zvrchu že je to pro ty co maj nějakou starou dacii, za mořem tohle dají i na dá se říct luxusní auta. A na to jejich popojíždení v rámci jejich přísných limitů to stačí, ale potom i jen v létě pořádně zaprší a je to špatný.

Odesláno

Hlavně v USA se na nová auta v oblastech, kde hrozí v zimě sníh, dávají předevšim celoroční pneumatiky. Takže to jim to klouže v létě i v zimě.

Debata letní vs. zimní pneu je celkem ohraná, zimní pneu mají výhodu pouze na sněhu, břečce a náledí které čekám. Když znenadání najedu na dálnici ve 130 na prhuh ledu tak půjdu do svodidel jak na letních, tak i na zimních.

Odesláno

nevím jak v USA, ale tady nedaleko má chalupu člověk co žil dlouho v Kanadě. Podle něj se tam jezdí na univerzálkách. Jezdí Nissanem kvašákem, co na tom má obutého nevím ale bude to něco strašného. Jel jsem takhle jednou v takovém krásném čerstvém sněhu a najednou koukám, přede mnou do kopce stopy auta. Klikatilo se to od krajnice ke krajnici jak když švihnete hada. A za zatáčkou najednou vidím černého Qvaš...Quvakš...Kuškaš.. jak se batolí po silnici, komíhá se zprava doleva jak když letí čmeláčisko a vpřed se víceméně nepohybuje. Tak jsem počkal až se kejvne doprava, šláp jsem na plyn, předjel a ufujazdil do pryč. Na značně sjetých, asi osm let starých zimákách, ani to moc nehrabalo. Až později mě napadlo že jsem měl zastavit a zeptat se jestli nepotřebuje vytáhnout :-)

Odesláno

V DE je blikani zakazany a brany jako projev agresivni jizdy.

Tvoje podekovani tedy bylo pochopeno jako "uhni, kretene" :)

Jak už jsem psal... mě to takhle jednou šoupnul na neomezený dálnici maník jedoucí doporučených 130 a na probliknutí "co děláš, vole" taky reagoval podrážděně.

Trochu tuhle jejich logiku nechápu.

něco k tématu espézetek:

http://www.mediafax.cz/domaci/3968935-Nova-SPZ-zataji-odkud-jste-Ridic-ji-dostane-na-cely-zivot

Odesláno

njn, lidi jezdí zajímavě....v 50ce 40 tachometrovejch je prostě na zabití, rád jezdím svižně a na okresce mimo obce je 120 v poho, hold někoho tím strašně ohrožuji a proto troubí, že jsem ho vylekal a ohrozil....toto je prostě nevyřešitelné téma....a je jedno jakou má kdo RZ :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...