MarcelG Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Tak mě napadlo ... ... co si představíte, když řeknete nebo uslyšíte slovo "hodinky? Jaká značka, symbol hodinařiny se Vám hned v první řadě vyjeví? Nebo rovnou i Váš vysněný model té které značky? Nebo snad ve váš navíc evokuje i něco jiného? Je to něco víc nebo jen prachobyčejná každodenní věc, která je umělě postavena několika chronomagory a markeťáky na piedestal, tvrdíc, že hodinky musí nebo měly by být součástí každého chlapa jako jeho jediný "povolený" šperk ? Nebo je Vám jedno jaké hodinky či vůbec hodinky, hlavně, že to "něco" ukazuje čas? Rozviňtě své myšlenky Začnu sám... mě se vybaví Rolex, Omega...prostě, jen to, nic víc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem MarcelG
honza71 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Hodinky jsou pro mě "něco", kvůli čemu jsem za poslední dva a půl roku strávil u počítače víc času, než jsem věnoval během pěti let studiu na vějšce. Téměř je nenosím a přesto mám čtvery. V životě před Chmagem pro mě to slovo znamenalo Švýcarsko. Dneska to slovo pro mě znamená ZÁVISLOST. Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem honza71
svijanskymaz Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Prepac,ale toto mi pride ako hodne onanovacie vlakno... .
luidis Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Já k tomu nemám nic, jenom jsem chtěl říct, že ten obrázek je moc povedená koláž!
Peta-Biker Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Prepac,ale toto mi pride ako hodne onanovacie vlakno... . Tak tady na to nečum.
organic Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Hodinky jsou pro mě "něco", kvůli čemu jsem za poslední dva a půl roku strávil u počítače víc času, než jsem věnoval během pěti let studiu na vějšce. Téměř je nenosím a přesto mám čtvery. V životě před Chmagem pro mě to slovo znamenalo Švýcarsko. Dneska to slovo pro mě znamená ZÁVISLOST. +1 mám to podobně
Frantik Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Mě hodinky nechávaj chladnym...............v podstate
marosh Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Když se řeknou hodinky, napadnou mě hodinky.
sect Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Když se řeknou hodinky, napadnou mě hodinky. To je rozumné maroshu , myslím že jsi to vystihl přesně......
MarcelG Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Kucí , s tím taky souhlasím, o tom žádná.Ale otázka, podnět k debatě zněl - hodinky vs.značka - synonynum jaké ve Vás evokuje viz třeba i další dle textu...
railmaster Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Je fakt, že aj ja podvedome spájam slovo hodinky s Rolexom a Omegou, možno ešte Breitling. Nemám pre to žiadne rozumné vysvetlenie.
safi Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Rolex, po pár vteřinách Omega a IWC Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem safi
Frantik Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Tohle tema jsme zde rozebírali uz asi stokrát!
ggrand Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Za mě když se řeknou hodinky, vždycky mě napadnou jenom hodinky, pak nějak přejde hlava na to, co že to mám zrovna dneska na ruce a až pak možná někde z povzdálí co by mohlo být za nejznámější značku a tou značkou prostě bude Casio, stejně tak jak u mobilů Nokia.
Jezevcik2 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 U mne je to Seiko.Ta značka jde se mnou při zpětném pohledu na tátovy pětky na ruce od narození.
lastam Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 napadnou mě ozubená kola, setrvačka, zvládnuté detaily pouzdra i ciferníku, antireflexní safír a značky, Omega, Rolex, PP, JLC a další...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se