Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar pánové. Mám jednu, zatím spíš řečnickou, otázku. Na leden jsem si naplánoval koupi hodinek Oris Maldives, které jsem ještě neměl a ani zde na fóru nejsou. Chci je od chvíle, kdy je tady Snow zveřejnil, ale.......v poslední době mě začínají celkem viklat galerie Mrakodrapa a Lukina z Ovy, zda radši nekoupit opět Fortisy Mars, které jsem měl, vím co od nich čekat a vyjdou mně výrazně levněji. Oboje hodinky určitě nechci a v podstatě jsem rozhodnutý (ale do ledna ještě daleko), takže prosím o Váš názor - které by jste si vybrali (případně ani náhodou nechtěli) Vy a hlavně proč?

Hodinky Oris Maldives na cizí ruce, staženo z internetu:

post-11054-087880800 1321783132.jpg

Bez ruky, taky z netu:

post-11054-081800400 1321783159.jpg

A jen pro připomenutí, Fortis Mars (tentokrát na mé ruce):

post-11054-044086700 1321783194.jpg

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bral bych Oris, ty "Marsky" mě naživo nijak nedostaly (připadaly mi doslova "aušusové" nic společného s provedením, spíš s hmotností..)

Maledives jsem neviděl, ale čekám od nich víc.

Odesláno

co řešíš? ty orisy mají parádní barvu cifru, dobrý tah, marsy si měl, řemen se rozlepil cestou do Prahy co si pamatuju, potřebuješ froté ručník, klid na lůžku, ban na 3 dny a více práce, nic víc :) a pak ten Oris

Odesláno (upraveno)

Orisky, pokud na ně máš ruku. Fortisky jsou taky parádní, ale ta první fotka Orisek je prostě mnohem víc charismatická.

edit: ale po delšim rozmýšlení bych pro sebe volil ty Fortisky. Mají day, budou pohodlnější, super barva lumi a Fortisácká vteřinovka se mi odjakživa líbí :D

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno
  V 20. 11. 2011 v 11:35, 'gougy' napsal:

Bral bych Oris, ty "Marsky" mě naživo nijak nedostaly (připadaly mi doslova "aušusové" nic společného s provedením, spíš s hmotností..)

Maledives jsem neviděl, ale čekám od nich víc.

Orisy jsou taky celotitanové, takže váhově to bude hodně podobné, pak už jenom záleží na čem budou, to je taky otázka, jestli tah jak je na fotce, nebo guma na které taky nevypadají špatně.

post-11054-012830600 1321800441.jpg

V 20. 11. 2011 v 11:54, 'tombed' napsal:

co řešíš? ty orisy mají parádní barvu cifru, dobrý tah........ban na 3 dny......a pak ten Oris

No víš jak to je, byl jsem rozhodnutý a pak přišly mrakoušové fotky a už to zase začlo hlodat.......ten ban by musel být doživotní, jinak mi bude pořád šibat.......a stejně to nejspíš skončí tím Orisem, právě ta kombinace barev mně na těch hodinkách dostává, ale taky musím zvášit tu cenu, rozpočet na to nemám neomezený a prodávat nic nechci.

V 20. 11. 2011 v 12:03, 'Helex' napsal:

Orisky, pokud na ně máš ruku. Fortisky jsou taky parádní, ale ta první fotka Orisek je prostě mnohem víc charismatická.

edit: ale po delšim rozmýšlení bych pro sebe volil ty Fortisky. Mají day, budou pohodlnější, super barva lumi a Fortisácká vteřinovka se mi odjakživa líbí :D

No právě, a zhruba stejně se v tom motám i já, ale Marsy už jsem měl a jedny Fortisy mám pořád. Lumi by tam měla být skoro stejná a ty Orisy tady navíc nejsou tak frekventované. A ani celkově jich nebude tak moc, vždyť jich je vyrobeno o 12 ks méně :whistling: než Marsů.
Odesláno
  V 20. 11. 2011 v 16:22, 'rancor' napsal:

v tomto konkretnim pripade fortis.. u orisek mi osobne vadi ta "chuda" prava pulka ciferniku :/

S tím souhlasím, ale myslím si že se na to dá zvyknout (i takhle na fotkách už mi to nevadí tak jako ze začátku) a navíc, když tam je některé ručička, tak to není tak hrozné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...