sect Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Zdar pánové. Mám jednu, zatím spíš řečnickou, otázku. Na leden jsem si naplánoval koupi hodinek Oris Maldives, které jsem ještě neměl a ani zde na fóru nejsou. Chci je od chvíle, kdy je tady Snow zveřejnil, ale.......v poslední době mě začínají celkem viklat galerie Mrakodrapa a Lukina z Ovy, zda radši nekoupit opět Fortisy Mars, které jsem měl, vím co od nich čekat a vyjdou mně výrazně levněji. Oboje hodinky určitě nechci a v podstatě jsem rozhodnutý (ale do ledna ještě daleko), takže prosím o Váš názor - které by jste si vybrali (případně ani náhodou nechtěli) Vy a hlavně proč? Hodinky Oris Maldives na cizí ruce, staženo z internetu: Bez ruky, taky z netu: A jen pro připomenutí, Fortis Mars (tentokrát na mé ruce):
Kristian.nov Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Taky bych se těžko rozhodoval. Oboje mají něco do sebe. Ty Orisky vypadají univerzálnější, ale ty Fortisky jsou vážně parádní. Obě značky asi srovnatelný. No nechtěl bych bejt v tvojí kůži.
vraby Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Oboje jsou parádní,těžká volba.Já bych vzal Oris.Nějak pořád nevěřím těm PVD úpravám,asi moje blbost.
jacob Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Měl jsem zatím dvoje Oris a oboje se hrozně příjemně nosily, takže z toho důvodu Oris. Naopak designově se mi líbí více Fortis.
fermuello Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Za mňa jednoznačne Orisky !
gougy Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Bral bych Oris, ty "Marsky" mě naživo nijak nedostaly (připadaly mi doslova "aušusové" nic společného s provedením, spíš s hmotností..)Maledives jsem neviděl, ale čekám od nich víc.
tombed Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 co řešíš? ty orisy mají parádní barvu cifru, dobrý tah, marsy si měl, řemen se rozlepil cestou do Prahy co si pamatuju, potřebuješ froté ručník, klid na lůžku, ban na 3 dny a více práce, nic víc a pak ten Oris
Helex Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Orisky, pokud na ně máš ruku. Fortisky jsou taky parádní, ale ta první fotka Orisek je prostě mnohem víc charismatická. edit: ale po delšim rozmýšlení bych pro sebe volil ty Fortisky. Mají day, budou pohodlnější, super barva lumi a Fortisácká vteřinovka se mi odjakživa líbí Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem Helex
rango Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 U mna ORIS, hlavne kvoli tomu tahu, ten je paradny...
sect Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 V 20. 11. 2011 v 11:35, 'gougy' napsal: Bral bych Oris, ty "Marsky" mě naživo nijak nedostaly (připadaly mi doslova "aušusové" nic společného s provedením, spíš s hmotností..) Maledives jsem neviděl, ale čekám od nich víc. Orisy jsou taky celotitanové, takže váhově to bude hodně podobné, pak už jenom záleží na čem budou, to je taky otázka, jestli tah jak je na fotce, nebo guma na které taky nevypadají špatně. V 20. 11. 2011 v 11:54, 'tombed' napsal: co řešíš? ty orisy mají parádní barvu cifru, dobrý tah........ban na 3 dny......a pak ten Oris No víš jak to je, byl jsem rozhodnutý a pak přišly mrakoušové fotky a už to zase začlo hlodat.......ten ban by musel být doživotní, jinak mi bude pořád šibat.......a stejně to nejspíš skončí tím Orisem, právě ta kombinace barev mně na těch hodinkách dostává, ale taky musím zvášit tu cenu, rozpočet na to nemám neomezený a prodávat nic nechci. V 20. 11. 2011 v 12:03, 'Helex' napsal: Orisky, pokud na ně máš ruku. Fortisky jsou taky parádní, ale ta první fotka Orisek je prostě mnohem víc charismatická. edit: ale po delšim rozmýšlení bych pro sebe volil ty Fortisky. Mají day, budou pohodlnější, super barva lumi a Fortisácká vteřinovka se mi odjakživa líbí No právě, a zhruba stejně se v tom motám i já, ale Marsy už jsem měl a jedny Fortisy mám pořád. Lumi by tam měla být skoro stejná a ty Orisy tady navíc nejsou tak frekventované. A ani celkově jich nebude tak moc, vždyť jich je vyrobeno o 12 ks méně než Marsů.
Petr Svenda Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Za me Oris, pac Marsy jsou v polici. Jsou to ty Lukinovy.:-) Klidně bych snesl oboje. Ale kdybych mel vybírat jedny, tak Marsy. Kvůli vterinovce, uzasnemu AR a krásnému remenu (zatím drží).
rancor Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 v tomto konkretnim pripade fortis.. u orisek mi osobne vadi ta "chuda" prava pulka ciferniku :/
Horhe Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Tyhle Orisy se mi nelíbí ani zbla, takže za mě Fortis.
sect Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 V 20. 11. 2011 v 16:22, 'rancor' napsal: v tomto konkretnim pripade fortis.. u orisek mi osobne vadi ta "chuda" prava pulka ciferniku :/ S tím souhlasím, ale myslím si že se na to dá zvyknout (i takhle na fotkách už mi to nevadí tak jako ze začátku) a navíc, když tam je některé ručička, tak to není tak hrozné.
Petr Svenda Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Nojo, ale kdyz už teď říkáš ?neni to tak hrozne ?... :-)
marosh Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Oris.Marsy si už měl. Nevymýšlej cypoviny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se