organic Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Zdravím všechny, k sériovému číslu 276 - podařilo se mi "vybojovat" tu aukci na aukru a konečně mám své vysněné Orlíky... :-) Ohledně koncového čísla 6 na záručáku - kontroloval jsem otisk pod lupou a není nijak pozměněno. Jen se prostě otisklo více barvy. Až budu mít chvíli čas, hodím sem fotku ve zvětšení detailu na otisk sériového čísla. Marek Gratuluju, konec aukce jsem sledoval s "prstem na spoušti". Nakonec rácio zvítězilo nad chtíčem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Zdravím všechny, k sériovému číslu 276 - podařilo se mi "vybojovat" tu aukci na aukru a konečně mám své vysněné Orlíky... :-) Ohledně koncového čísla 6 na záručáku - kontroloval jsem otisk pod lupou a není nijak pozměněno. Jen se prostě otisklo více barvy. Až budu mít chvíli čas, hodím sem fotku ve zvětšení detailu na otisk sériového čísla. Marek Taktéž - vítám tě u nás na fóru! A velká gratulace k Orlíkům - jsi srdcař, ale dle mého s doklady je ta cena celkem úměrná. Tak si je užívej a těš se s nima ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Zdravím všechny, k sériovému číslu 276 - podařilo se mi "vybojovat" tu aukci na aukru a konečně mám své vysněné Orlíky... :-) Ohledně koncového čísla 6 na záručáku - kontroloval jsem otisk pod lupou a není nijak pozměněno. Jen se prostě otisklo více barvy. Až budu mít chvíli čas, hodím sem fotku ve zvětšení detailu na otisk sériového čísla. Marek Gratuluji, krásné.. Ale ta cena je tedy nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Zdravím všechny, k sériovému číslu 276 - podařilo se mi "vybojovat" tu aukci na aukru a konečně mám své vysněné Orlíky... :-) Ohledně koncového čísla 6 na záručáku - kontroloval jsem otisk pod lupou a není nijak pozměněno. Jen se prostě otisklo více barvy. Až budu mít chvíli čas, hodím sem fotku ve zvětšení detailu na otisk sériového čísla. Marek Klobouk dolů a velká gratulace ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Kvůli zlepšení přehlednosti pro budoucí čtenáře: Aukci hodinek Prim Orlík 65 276 se věnovalo toto vlákno. Výsledná vydražená suma byla 100 107,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 (upraveno) Zdravím všechny, k sériovému číslu 276 - podařilo se mi "vybojovat" tu aukci na aukru a konečně mám své vysněné Orlíky... :-) Ohledně koncového čísla 6 na záručáku - kontroloval jsem otisk pod lupou a není nijak pozměněno. Jen se prostě otisklo více barvy. Až budu mít chvíli čas, hodím sem fotku ve zvětšení detailu na otisk sériového čísla. Marek Vítej v klubu, velké srdce je dar . Tomu říkám první přespěvek na fóru Upraveno 8. června 2012 uživatelem stanik73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Zdravím všechny, k sériovému číslu 276 - podařilo se mi "vybojovat" tu aukci na aukru a konečně mám své vysněné Orlíky... :-) Ohledně koncového čísla 6 na záručáku - kontroloval jsem otisk pod lupou a není nijak pozměněno. Jen se prostě otisklo více barvy. Až budu mít chvíli čas, hodím sem fotku ve zvětšení detailu na otisk sériového čísla. Marek Vítej do klubu. Teď už to bude jenom horší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Vítej do klubu. Teď už to bude jenom horší :-) No, on si to udělal rovnou nejhorší, jaká je vyšší meta jednoho Primkaře, než Orlík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 No, on si to udělal rovnou nejhorší, jaká je vyšší meta jednoho Primkaře, než Orlík? Že by ladičkové prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 No, on si to udělal rovnou nejhorší, jaká je vyšší meta jednoho Primkaře, než Orlík? 97, Orlíky se přeceňujou. Nebo spíš se 97 nedoceňujou, je jich méně než Orlíků, řekl bych. Zajímala by mě jejich aukce na Aukru, na kolik by šly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Osobně si myslím, že za méně, jelikož nemají tak masivní reklamu a skoro nikdo, mimo znalců v oboru Primek, o nich neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 97, Orlíky se přeceňujou. Nebo spíš se 97 nedoceňujou, je jich méně než Orlíků, řekl bych. Zajímala by mě jejich aukce na Aukru, na kolik by šly. Jedny prošly místním prodejním vláknem a cena byla o dost nižší než u Orlíků z Aukra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 No, on si to udělal rovnou nejhorší, jaká je vyšší meta jednoho Primkaře, než Orlík? Podepíši se pod to, co před chvílí napsali zasloužilí členové. 1. Ladičky - jasně, protože je skoro nikdo nemá, a kdo je má, neprodá. 2. 97 - čky. Je jich málo, a i když by asi byly levnější, jejich zobchodované množství je nižší. Takže jsou IMHO vzácnější. 3. Nějaké povedené prototypy, ze kterých vznikly pak úspěšné modely. 4. Jedny ..... no nic, vy byste byli moc chytří, a přece vám neprozradím svůj sen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Jedny prošly místním prodejním vláknem a cena byla o dost nižší než u Orlíků z Aukra Pokud se nepletu, tak za tu cenu ale byly 97-ky pryč v řádu minut, že Berte :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Pokud se nepletu, tak za tu cenu ale byly 97-ky pryč v řádu minut, že Berte :D No jo no, když já měl tou dobou jenom dvoje :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Že by ladičkové prim Nějaký odkaz s vysvětlením pro nás neznalé? Rád se poučím. Díky moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Nějaký odkaz s vysvětlením pro nás neznalé? Rád se poučím. Díky moc.. Tady je článek z chronomagu o ladičkových http://www.chronomag...ve-hodinky.html . Fotky např. zde http://photowatches....s.php?alum=348 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Podepíši se pod to, co před chvílí napsali zasloužilí členové. 1. Ladičky - jasně, protože je skoro nikdo nemá, a kdo je má, neprodá. 2. 97 - čky. Je jich málo, a i když by asi byly levnější, jejich zobchodované množství je nižší. Takže jsou IMHO vzácnější. 3. Nějaké povedené prototypy, ze kterých vznikly pak úspěšné modely. 4. Jedny ..... no nic, vy byste byli moc chytří, a přece vám neprozradím svůj sen :-) Hele Berte, ten tvůj bod 4, mě nějak vrtá hlavou, zatím jsem na to nepřišel. Uvidíme večer po pár pivech . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Hele Berte, ten tvůj bod 4, mě nějak vrtá hlavou, zatím jsem na to nepřišel. Uvidíme večer po pár pivech . taky nad tim premyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Tak te tu vitam. Vypadaji ve slusnem stavu. Rekni mi, jak se tvari ten kaucuk. Na fotkach to celkem ladi, je tomu tak i v realu? Ta kombinace se mi libi, chtel jsem to zkusit, ale v Eltonu bohuzel tenhle sedy nemaji, byl primarne urcen na 45LE a jen par se jich prodalo samostatne. Aktualne maji jen cerny. Ahoj, díky za přivítání ;-) ten kaucukovy pasek je celkem dobry, ale je to spis asi o subjektivnim dojmu. Mne osobne se nejvic libi sedivy / khaki "nato strap" ktery jsem videl vyfoceny v nejake fotogalerii na netu. Dnes jsem mel Orliky cely den na ruce a pod tim kaucukovym tahem se docela poti ruka. Vespod je ten pasek malinko "osuntely" - takova zmena barvy - od svetle sede k nehezky nahnedle olyskane barve. Predpokladam, ze je to prave kontaktem se slanym potem a casem by to bylo vic a vic. Takze z praktickeho hlediska na bezne noseni necham vymenim textilni v duchu "military" a tenhle sedivy kaucukovy schovam do krabicky :-) Mimochodem, kdyby pokud by byl nekdo ochoten prodat zvlast pouze puvodni krabicku, mel bych zajem. U tech mych Orliku je jedina vada na krase prave absence puvodni krabicky - naproti tomu vyhodou je stejne seriove cislo na hodinkach, zarucaku i nauce o obsluze, coz neni uplne obvykle - ad diskuse vyse. Jinak jsou bez kazu a temer v intaktnim stavu... M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se