Přejít na obsah

PRIM ORLÍK 1965

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

k sériovému číslu 276 - podařilo se mi "vybojovat" tu aukci na aukru a konečně mám své vysněné Orlíky... :-) Ohledně koncového čísla 6 na záručáku - kontroloval jsem otisk pod lupou a není nijak pozměněno. Jen se prostě otisklo více barvy. Až budu mít chvíli čas, hodím sem fotku ve zvětšení detailu na otisk sériového čísla. Marek

Gratuluju, konec aukce jsem sledoval s "prstem na spoušti". Nakonec rácio zvítězilo nad chtíčem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 595
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zdravím všechny,

k sériovému číslu 276 - podařilo se mi "vybojovat" tu aukci na aukru a konečně mám své vysněné Orlíky... :-) Ohledně koncového čísla 6 na záručáku - kontroloval jsem otisk pod lupou a není nijak pozměněno. Jen se prostě otisklo více barvy. Až budu mít chvíli čas, hodím sem fotku ve zvětšení detailu na otisk sériového čísla. Marek

Taktéž - vítám tě u nás na fóru!

A velká gratulace k Orlíkům - jsi srdcař, ale dle mého s doklady je ta cena celkem úměrná. Tak si je užívej a těš se s nima ... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,

Gratuluji, krásné.. Ale ta cena je tedy nářez.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,

Klobouk dolů a velká gratulace ! :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,

Vítej v klubu, velké srdce je dar :D . Tomu říkám první přespěvek na fóru :smile_anim:

Upraveno uživatelem stanik73
Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,

Vítej do klubu. Teď už to bude jenom horší :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

No, on si to udělal rovnou nejhorší, jaká je vyšší meta jednoho Primkaře, než Orlík?

97, Orlíky se přeceňujou. Nebo spíš se 97 nedoceňujou, je jich méně než Orlíků, řekl bych. Zajímala by mě jejich aukce na Aukru, na kolik by šly.
Odkaz ke komentáři

No, on si to udělal rovnou nejhorší, jaká je vyšší meta jednoho Primkaře, než Orlík?

Podepíši se pod to, co před chvílí napsali zasloužilí členové.

1. Ladičky - jasně, protože je skoro nikdo nemá, a kdo je má, neprodá.

2. 97 - čky. Je jich málo, a i když by asi byly levnější, jejich zobchodované množství je nižší. Takže jsou IMHO vzácnější.

3. Nějaké povedené prototypy, ze kterých vznikly pak úspěšné modely.

4. Jedny ..... no nic, vy byste byli moc chytří, a přece vám neprozradím svůj sen :-)

Odkaz ke komentáři

Podepíši se pod to, co před chvílí napsali zasloužilí členové.

1. Ladičky - jasně, protože je skoro nikdo nemá, a kdo je má, neprodá.

2. 97 - čky. Je jich málo, a i když by asi byly levnější, jejich zobchodované množství je nižší. Takže jsou IMHO vzácnější.

3. Nějaké povedené prototypy, ze kterých vznikly pak úspěšné modely.

4. Jedny ..... no nic, vy byste byli moc chytří, a přece vám neprozradím svůj sen :-)

Hele Berte, ten tvůj bod 4, mě nějak vrtá hlavou, zatím jsem na to nepřišel. Uvidíme večer po pár pivech :D .

Odkaz ke komentáři

Tak te tu vitam. Vypadaji ve slusnem stavu.

Rekni mi, jak se tvari ten kaucuk. Na fotkach to celkem ladi, je tomu tak i v realu?

Ta kombinace se mi libi, chtel jsem to zkusit, ale v Eltonu bohuzel tenhle sedy nemaji, byl primarne urcen na 45LE a jen par se jich prodalo samostatne.

Aktualne maji jen cerny.

Ahoj, díky za přivítání ;-)

ten kaucukovy pasek je celkem dobry, ale je to spis asi o subjektivnim dojmu. Mne osobne se nejvic libi sedivy / khaki "nato strap" ktery jsem videl vyfoceny v nejake fotogalerii na netu. Dnes jsem mel Orliky cely den na ruce a pod tim kaucukovym tahem se docela poti ruka. Vespod je ten pasek malinko "osuntely" - takova zmena barvy - od svetle sede k nehezky nahnedle olyskane barve. Predpokladam, ze je to prave kontaktem se slanym potem a casem by to bylo vic a vic. Takze z praktickeho hlediska na bezne noseni necham vymenim textilni v duchu "military" a tenhle sedivy kaucukovy schovam do krabicky :-)

Mimochodem, kdyby pokud by byl nekdo ochoten prodat zvlast pouze puvodni krabicku, mel bych zajem. U tech mych Orliku je jedina vada na krase prave absence puvodni krabicky - naproti tomu vyhodou je stejne seriove cislo na hodinkach, zarucaku i nauce o obsluze, coz neni uplne obvykle - ad diskuse vyse. Jinak jsou bez kazu a temer v intaktnim stavu...

M.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...