hejdik Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Zdravíčko kolegové. Tak si tak chronomagořím a pomalu si přemýšlím co si na léto pořídím k vodě.Leéto bude co by dup,tak proč to oddalovat? No a tak si tak brouzdám a koukám a vzhledem k tomu,že už jsem měl čest být nějakou dobu majitelem SEIKO 7002,které se mi velice zamlouvaly,tak si tak říkám,že by nebylo marný odpíchnout se od ověřené klasiky SEIKO SKX 007 /popř. 009. Ale do oka mi padly stylově podobné Citizeny NY0040-09EE ,které vypadají taky pěkně. čili otázka zní,kdyby došlo k výběru mezi těmito dvěma hodinkami,kterépak by to u vás vyhrály??? Nebo mě mé chronomagorské smýšlení dovede úplně jinam,no jo jenže kam? Díky předem za postřehy.
vraby Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Vem si tyhle,stejné pouzdro prodej.vlákno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerensky Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Na tomhle fóru ti většina řekne, že Seiko...Osobně bych je taky bral - vzhledem k ceně a hezkému tahu.
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 přesně tak..dal bych přednost Seikám...
Tommy_PP Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Za mna tiez jednoznacne seika, mam sice modifikovanu verziu ale neviem si ich vynachvalit
Chosef76 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Každý občas zatouží být nevěrný osvědčené kvalitě a chce se nechat svést a ulítnout....většinou se to nevyplácí. Seiko ;-)
Pavel K. Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Potápky bych bral spíš Seiko než Citizeny.
ravo Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Nebal by som sa ani Citizenov. Mam od nich mensie potapky. V lete pomaly nesli z ruky. Dielenske spracovanie ako Seiko, presnost na sekundy nemam zmeranu ale nastavujem ich len pri zmene datumu. Mozno vydareny kus.
instant Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 z tych dvoch SKX. na rozdiel od citizenu ma Seiko v potapkach slusny track record, je na to enormne mnozstvo prislusenstva, tuningu atd. Dizajn mi tiez pride podstatne lepsi. skx 007 je klasika, tie ta neomrzia citizen ale spracovanim nijako nezaostava, len je to oproti seiku v tejto kategorii trpaslik. v inych kategoriach zase naopak nie, ale na tie si sa nepytal
instant Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Vem si tyhle,stejné pouzdro prodej.vlákno dobry tip btw, ten avatar to je bon scott?
ggrand Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Tyhle Citizeny mám v jiné barvě. Strojek je lepší podle mého u Citizenu-45hodin rezervy oproti Seiku se 40-42h; možnost ručního natahování, ale zase automatický nátah strojku Citizenu funguje jen na jednu stranu. Citizeny budou o něco menší a líp se nosit-na levačce netlačí korunka do ruky-je totiž na opačné straně pouzdra. Zpracování je o něco lepší u Seika. Lumi podle všech indícií bude srovnatelná. Kukni na tohle
vraby Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 (upraveno) btw, ten avatar to je bon scott? yes pane. proč vtip?(pouzro je téměř podobné modelům SKX, resp. zjevně shodné s odlišnou úpravou leštění a hran) Upraveno 23. listopadu 2011 uživatelem vraby
instant Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 yes pane. proč vtip?(pouzro je téměř podobné modelům SKX, resp. zjevně shodné s odlišnou úpravou leštění a hran) vtip ja len ze to sa dnes uz malokde vidi ze by niekto pocuval klasicku hudbu..
vraby Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 vtip ja len ze to sa dnes uz malokde vidi ze by niekto pocuval klasicku hudbu.. a to jsem dneska nic nepil vtip-tip. tuto klasickou hudbu mohu poslouchat pořád a nikdy se mi neomrzí.
hejdik Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Děkuju všem za názory.Takže zatím teda vede SEIKO....Jsem zvědavej u čeho nakonec zkončím Už jsem měl od seika modely 7002 a Monstra ,když jsem si koupil monstra podruhé,tak jsem zjistil,že co už jsem jednou měl,tak to už není ono(neboli 2 do stejné řeky nevstoupíš...)proto mám trochu obavu z těch SKX 007/9, bych si je nepořídil a nemělo to efekt jako u monster...No uvidíme
efreeti Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Jestli muzu radit, tak bych zvazil ty vrabyho SARB059. Ja je mam, jsou to super hodinky...muzu rict, ze z mnoha kousku co jsem vlastnil, jsou moje nejoblibenejsi. Pouzdro ma stejny tvar jako SKX ale zpracovani je lepsi, kovova luneta je paradni.
lub Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Jestli muzu radit, tak bych zvazil ty vrabyho SARB059. Ja je mam, jsou to super hodinky...muzu rict, ze z mnoha kousku co jsem vlastnil, jsou moje nejoblibenejsi. Pouzdro ma stejny tvar jako SKX ale zpracovani je lepsi, kovova luneta je paradni. souhlas. pouzdro 007 je tvarově geniální..k tomu ten fantasticky zelenej cifr.. kdybych neměl suma, tak bych ty vrabyho alpiny bral.
vraby Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 souhlas. pouzdro 007 je tvarově geniální..k tomu ten fantasticky zelenej cifr.. kdybych neměl suma, tak bych ty vrabyho alpiny bral. ale sluší jim to co? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
robpol3 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Teda fakt mě zajímá, co vybereš. Já osobně nevím. Seika jsou super, ale Citizeny se mi líbí asi víc. No jsem zvědav
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se