Roman-ZA Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) http://www.nejpanskehodinky.cz/letecke-hodinky-styl-b-uhr-strojek-swiss-dugena/ Co si o nich myslite? Vyzeraju dost zaujimavo. Cena taktiez priazniva. Zdroj foto: stranka predajcu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem Roman-ZA
Frantik Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) Jsou hrozny. Zplacanina všeho možného! Za ty prachy plus něco navíc se daji koupit Archimede nebo Steiny - starší, ale dobry! Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem Frantik
vraby Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) Za mě jsou taky hrozný,někde jsem je viděl i na Aukru,nevím jestli to byla Dugena.Úplně stejné a od koruny,to už raději bych vzal na ruku toliko zde nepovolenou značku.(logo smazáno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem vraby
financ Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Nelíbí. Taky se poohlížím po pilotkách a vedle Archimede nebo Steinhartu se mi líbí tohle:
Axel Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Nenech se otravit, zase tak spatny nejsou, neco noveho.. Jen bych vymenil pasek Kupuj jen to, co se libi tobe a ne druhym, protoze jen z takoveho rozhodnuti budes mit radost!
Návštěvník admira Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Co je v odkazu mysleno timto "- 70 léta 20 stoleti" ??
Chosef76 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Jsou jiné, než většina pilotních hodinek. Pokud se Ti líbí, kup je a užij se je ;-)
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Ahoj, za mě si vyber hodinky, který ti budou nejvíc vyhovovat a užij si je, dokud nepadneš na další, který budeš muset mít :-))))).
Petr Svenda Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Pokud ti udělají radost, není co řešit. Třeba manželce se většina mých hodinek nelíbí, no mam se s tim trápit? Ona je nenosí.
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 http://www.antiquesnavigator.com/d-171760/pilot-laco-aviator-luftwaffe-ww2-antique-swiss-watch-n5.html myslim, ze toto bola zrejme inspiracia. je to obdobie II. svet. vojny - 40te roky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se