rommir Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 jo jo , diky .mimochodem nasvícená lumi na monstrech celkem rychle mizí - na steiny rozhodne nema
Ondoni Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Jo monstra...Jeden cas jsem taky premyslel.Lakal me u nich jak vzhled,tak i skvela luminiscence.Moc gratuluju k hezkym hodinkam... chlapi...tohle je vlákno o štajnech ...takže musím napsat, že štajny mají taky super lumi...tohle je foceno včera večír cestou z roboty, u výtahu, jen za šera a ještě navíc stupidním telefonem...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2013 chlapi...tohle je vlákno o štajnech ...takže musím napsat, že štajny mají taky super lumi...tohle je foceno včera večír cestou z roboty, u výtahu, jen za šera a ještě navíc stupidním telefonem...Souhlas s obojím :-)
Návštěvník kupec Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 To môžem potvrdiť. Lumi majú dokonca lepšiu ako Archimede Pilot 42.
paul67 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Taky pridavam foto lumi.Mam ji do modra,novejsi michanice Bgw9..
paul67 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Jinak si dovolim jeste jeden prispevek..K tomu memu staremu problemu s smouhama pod safirem..Zkratka jsem se s tim nesrovnal..Byl jsem v Chronoshopu-opet.S panem Sivkem jsem se dohodl,ze tam daji novej safir.Pristup k memu problemu je neuveritelne perfektni a vstricny.Budu kluky chvalit,kudy budu chodit..Pro predstavu o co slo,davam foto.Zesikma osvicene sluncem a neni to jediny straf co tam je..Zajimalo by me,jestli by to nekomu z vas vadilo taky....
GSIA79 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 No tak to by mě teda vadilo A pokud je ochota ze strany chronoshopu problém vyřešit, (o tom jsem nepochyboval) využil bych toho bez přemýšlení. Tyhle hodinky si to zaslouží. Basta!
paul67 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 No tak to by mě teda vadilo A pokud je ochota ze strany chronoshopu problém vyřešit, (o tom jsem nepochyboval) využil bych toho bez přemýšlení. Tyhle hodinky si to zaslouží. Basta!Mas recht...Normalne to videt neni,ale rano jdes do prace,svita,kouknes na hodiny a je to tam...Ano,tyto hodinky si to zaslouzi......
rommir Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 tak koukam na chronoshop- cena opět mírně.......
PNS Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 sice u jiných štajnů, ale taky jsem si všim
paul67 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Hmmm...koukam taky...No jo...cela Evropa kolabuje..,.jsem optimista,ale nove hospodarske krizi se asi lidstvo nevyhne...Po sto letech se to opakuje..,Presyceny trh,nabidka prevysuje poptavku a to je vzdy zacatek konce...Ovsem Stainy budou hezky i za patnact litru....no nemam pravdu...
Ondoni Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 (upraveno) Teda, už jsou přes desítku...kdo by byl to byl kdysi čekal, že to jednou bude investice Paule, nejsem si moc jistý tím, že by v případě Steinhartů převyšovala nabídka poptávku (možná u některých modelů jo)...ale vzhledem k prodlužujícím se dobám dodání bych řekl, že je tomu naopak...dost možná byla původní cena penetrační, ale Gunterovi do hlavy nevidím... edit: btw, co jsem četl nedávno nějakou analýzu, tak se krize v prodeji mechanických hodinek neprojevila, naopak prodej zejména u dražších modelů šel lehce nahoru (zřejmě právě z důvodu vhodné investice a očekávání dalšího růstu cen a poměrně slušné likvidity)...zkusím o víkendu naskenovat a hodit to třeba sem... Upraveno 19. července 2013 uživatelem Ondoni
paul67 Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Teda, už jsou přes desítku...kdo by byl to byl kdysi čekal, že to jednou bude investice Paule, nejsem si moc jistý tím, že by v případě Steinhartů převyšovala nabídka poptávku (možná u některých modelů jo)...ale vzhledem k prodlužujícím se dobám dodání bych řekl, že je tomu naopak...dost možná byla původní cena penetrační, ale Gunterovi do hlavy nevidím... edit: btw, co jsem četl nedávno nějakou analýzu, tak se krize v prodeji mechanických hodinek neprojevila, naopak prodej zejména u dražších modelů šel lehce nahoru (zřejmě právě z důvodu vhodné investice a očekávání dalšího růstu cen a poměrně slušné likvidity)...zkusím o víkendu naskenovat a hodit to třeba sem...Myslelo jsem to samozrejme vseobecne...Trh je presycen,tot fakt..Vseho zbozi dostatek,ale spousta lidi se potaci na hranici existence.Co se drahych limitek u hodinek tyce,souhlas.Sberatelska zalezitost a investice jako rada dalsich,mince,znamky atp..Pokud je nektere zbozi zadane a jeste se na nej ceka,tak proc ho nezdrazit.Logicky krok kseftu.Nakonec s cenou se muze jit dolu vzdy a vsichni za to budou jeste dekovat...
kubson Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 hehe, penetrační ceny, to sedí a když přijdou štajnhardy, vypadá to u nás jako před zeleninou v 80. letech když dovezli banány
paul67 Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Zdravim.Dnes jsem si byl vyzvednout svoje Stainy po vymene safiru.Je to dokonaly,bezchybna prace.Dokonce mi prijdou hezci nez pred tim,coz zni mozna nekomu hloupe,me ale logicky.Vzhledem k tomu,ze pred tim nebyla vrstva antireflexu zrejme dokonale nanesena.Az jsem se lekl,jestli tam sklo vubec je.Jeste jednou dekuji panu Sivkovi a jeho tymu a taky panu hodinari Majzlikovi.Skvely pristup a snaha vyresit takovy nestandartni problem jako jsem mel ja,se hned tak nevidi a je jako z jineho sveta.....
GSIA79 Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Tak gratulace a přeju už trvalou spokojenost.
paul67 Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Tak gratulace a přeju už trvalou spokojenost.Diky.....ted uz jsem spokojeny...Ty hodinky mam rad....
Vanilla Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Aktuálně se neumím rozhodnout mezi Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug a Steinhart Nav B-Uhr 44 automatik A-Muster Líbí se mi oboje, ale rozhodnout se asi nedokážu :-)
Ondoni Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Aktuálně se neumím rozhodnout mezi Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug a Steinhart Nav B-Uhr 44 automatik A-Muster Líbí se mi oboje, ale rozhodnout se asi nedokážu :-) B-Uhr...ruční nátah má své neoddiskutovatelné kouzlo
Vanilla Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 To určitě, ale zase ty bez nátahu mají čistější provedení a tak :-) Já se asi opravdu neumím rozhodnout :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se