Ondoni Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Jsou to tydle klasický cibule. Co jsem tak sondoval, je to spíš střední třída a stav těch po dědovi je o něco horší než těch v odkazu. Pár vlásečnic na cifru, ale nic zásadního. Ale co vím od otce, tak šlapou jedna báseň. Každopádně můj tatík si je občas natahuje a dává pod polštář, když má problém usnout ...aspoň vím, co jsem podědil, když nepočítám hmotné statky
VintageLover Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Jsou to tydle klasický cibule. Co jsem tak sondoval, je to spíš střední třída a stav těch po dědovi je o něco horší než těch v odkazu. Pár vlásečnic na cifru, ale nic zásadního. Ale co vím od otce, tak šlapou jedna báseň. Každopádně můj tatík si je občas natahuje a dává pod polštář, když má problém usnout ...aspoň vím, co jsem podědil, když nepočítám hmotné statky i hodinky patří mezi hmotné statky
Ondoni Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 i hodinky patří mezi hmotné statky ...o tom žádná...dokonce movité tím dědictvím sem ale myslel ten jeden gen, který si stále víc začínám uvědomovat a tady na chronomagu chorobně rozvíjet
Moty Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 tak aktualizace stavuVolal mi p, Knespl, že už mají snad všechno i pérko z Anglie a snad by mohli max za 3 týdny být hotové
Ondoni Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 tak aktualizace stavu Volal mi p, Knespl, že už mají snad všechno i pérko z Anglie a snad by mohli max za 3 týdny být hotové Tak to já si ještě bohužel docela počkám. Doufal jsem, že bude třeba jen udělat strojek, bohužel je pouzdro na stěžejkách vychozené a i na pár dalších místech. A právě ta oprava pouzdra je docela nákladná, takže bude muset počkat. Do dvou měsíců bych měl snad mít hodinky zpátky, ale na řemen si budou muset počkat než pošetřím na to pouzdro. Původně jsem chtěl nějaký ten ušetřený peníz co mám uvalit za nějaké pilotky, ale tohle je priorita. Dal sem si cíl, že tento Silvestr oslavím s nima na ruce a tak se i stane
Moty Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Stále čekám a modlím se k chronobohovi, abych je už měl:sad01_anim:
Ondoni Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Stále čekám a modlím se k chronobohovi, abych je už měl:sad01_anim: Pořád nic, že sem tak zvědavý?
Moty Odesláno 16. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2012 pořád nic, čekají na ručky, pak už to bude snad vše a budu sem moc dat fotky, se těším:smile_anim:
Moty Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) Tak, abych to zaktualizoval, vše trvalo 1 rok a 1 týden (cca) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale myslím, že to stálo za to Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem Moty123
Ondoni Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Pecka! ...stav pouzdra a cifru můžu jen tiše závidět...
Chocholusik Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Tie nove rucky znacne zjednodusili odcitavanie casu to sa mi moc lubi, ale ta mala rucicka z sipkou mi nesedi... tie co mali sipku u zakladne su klasika a podla mna sadnu lepsie
Moty Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 No, bylo mi řečeno, ze to tak je spravne
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Tak to je paráda,ale pěkně se to protáhlo,to mi určitě musíš ukázat naživo
VintageLover Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Tak, abych to zaktualizoval, vše trvalo 1 rok a 1 týden (cca) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale myslím, že to stálo za to Krásná práce, schovat do trezoru a vytáhnout za 50 let.
villain83 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Moc hezký,čekání přineslo ovoce,i ten řemen krásně ladí...vintážní chrona mají holt svoje kouzlo.
Chocholusik Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 No, bylo mi řečeno, ze to tak je spravne Niesom expert, variacii bolo vela... dolezite je ci si Ty spokojny, ak ano tak super... krasne su... zas sa presviedcam ze musim doriesit tie svoje.
Wanderer Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 To je vážně nádhera... gratuluju k super kousku.
Moty Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 díky kluci všem, doufám, že bude o víkendu čas je pořádně nafotit, bez toho AR to není sranda a něco k nim taky napsat:smile_anim:
dknespl Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 K těm ručkám, byla opravdu řada variant, ale "tradičně" se rozlišovala vteřinovka a čítač tak že čítač byl se šipkou. Tvarů těch "šipek" zase bylo mnoho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se