instant Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 "Definitivne hodinky pochopitelne existuju. Minuly tyzden som jedny predal." Woody Allen
zekon7302 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 definitivní?jedině když si je dle svých představ navrhnu a vyrobím
gas Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Definitivni hodinky nemam, ale tento par ma do budoucna vcelku slusny potencial
Hasič Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 dle me neexistují, řeším pořád dál.........
Martin B. Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Kdyby mi sedely na ruce, bral bych jako definitivni Rolex Submariner, ale pres opakovane pokusy to neklape. Je pravda, ze jsou dokonale univerzalni. A z rise snu Patek PhilIppe Nautilus, to uz bych si asi dal pokoj;-) (Omlouvam se za interpunkci, jsem na mobilu)
A10 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Podle me ne, existuji jen hodinky ktere si nechame delsi dobu mozna naporad, ale stejne se clovek koukne jinde a rekne si moch bych to zkusit a napr. dvoje unosim....
šíma Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Existují. Dostal jsem od kamaráda Orisky ke kulatým narozeninám a ty z domu rozhodně nepůjdou, i přes chronický chronobundus se to minimálně nedělá...
taurus Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Možná že pro tyhle už jsou to definitivní hodinky, ale při dnešních technologiích možná ne. tak tyhle vypadají definitivně.
tmoris Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 zcela urcite existuji, je to jenom v hlave.. dedecek ma uz 40 let stejne primky a zadne jine hodinky uz nosit nebude
Quido Morava Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 zcela urcite existuji, je to jenom v hlave.. dedecek ma uz 40 let stejne primky a zadne jine hodinky uz nosit nebude souhlasím - děda je bude mít, dokud půjdou... bo není chronomagor
little_w Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 mozna definitivni znacka. treba Seiko
Locque Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Podle mě jsou definitivní hodinky takový, který maj sentimentální hodnotu. Z jinýho důvodu bych si nic asi nenechal... Třeba to přijde s věkem? Potažmo výměrem důchodu :-)
volfda Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Podle mě neexistují, ale jisté hodinky by se mi definitivními mohly stát, pokud si koupím něco drahého a velmi těžko prodejného. Napadá mě něco od AP, VC, PP, či JLC. Několikrát jsem měl nutkání prodat vše co mám a koupit nějakou masírku... Pořád si ale říkám, že na to mám ještě čas, tak zůstávám v bludném kruhu nákupů, prodejů a výměn
bandicoot Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Davide, ty jsi úplný šílenec. Při těch obrátkách sem tam jsem s tebou ty LV tenkrát přecijen měl vyměnit. Stejně bysme oba měli dnes něco jinýho
jacob Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Pro mě jsou definitivní hodinky Omega SMP quartz. Neříkám, že k tomu nemám jiné hodinky, které stále obměňuji, ale ty SMP jsou hodinky, o kterých vím, že je musím mít za každé situace. Abych to zjistil, tak jsem je musel 3x prodat a 4x koupit .
Honky Tonky Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Pojem definitivní hodinky na rozdíl od ostatních chápu asi trochu jinak. Jsou to hodinky, které nyní vlastním, nosím každý den (s výjimkou pracovních víkendů apod.) a neplánuji, že bych nosil jiné. Takové hodinky nyní mám a mám velmi si jich vážím, čekal jsem na ně skoro 20 let. Co je nosím, mám nyní klid a nic dalšího neplánuji. Toto přeji i všem ostatním.
jacob Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Jsou to hodinky, které nyní vlastním, nosím každý den (s výjimkou pracovních víkendů apod.) a neplánuji, že bych nosil jiné. Taky bych chtěl takové hodinky. Čekám, až to jednou přijde :-). Zatím přesně nevím, kudy vede ta cesta k opavdu definitivním hodinkám. Pro zajímavost, jaké hodinky to jsou u tebe?
Honky Tonky Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Taky bych chtěl takové hodinky. Čekám, až to jednou přijde :-). Zatím přesně nevím, kudy vede ta cesta k opavdu definitivním hodinkám. Pro zajímavost, jaké hodinky to jsou u tebe? Jsou to quartzové hodinky, stáří cca 25-30 let podobné Seiko.
Sorbus Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Pojem definitivní hodinky na rozdíl od ostatních chápu asi trochu jinak. Jsou to hodinky, které nyní vlastním, nosím každý den (s výjimkou pracovních víkendů apod.) a neplánuji, že bych nosil jiné. To je velmi sympatická definice. Je to taková "podmíněná definitivnost", protože zítra může být všechno jinak bez ohledu na to, co je dnes. V tomto smyslu i já mám své definitivní hodinky (Prim Elegant).
Erendil Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Kluci otázka by měla bejt, jestli existujou definitvní hodinky pro chronomagora. A tam si myslím, že jediný definitivní jsou ty, co budete mít na ruce když vás daj do černýho futrálu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se