perlufanda Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Ahoj, v aktuálním čísle časopisu Letectví a Kosmonautika je článek o tygří letce gripenů a níže uvedené akutální aukci na aukru http://aukro.cz/letecke-hodinky-fortis-pilotu-211-tygri-letky-i1994082660.html Dávám to sem jen jako info, nepídil jsem se, kolik ty hodinky normálně stojí, ale předpokládám, že v čem má prsty AČR:clap:
Milis Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Podle mě za to nestojej. Kup je a za rok je sem dáš za 35, pak slevíš na 30, pak postupně na 25 a když budeš mít kliku, prodáš je za 24. Mezitím ti budou chodit nabídky na výměnu za prim traktor plus doplatek.
bandicoot Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Tohle neni o hodinkách za 35k, ale o tý srandě okolo s charitativním pozadím.35k je začátek, stejnak si to někdo veme na firmu.
mrakodrap Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Tygří letka má takový krásný přilby a oni k tomu dají takový hnus s kožichem .
lac1 Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Skoda ze vyherca sa nebude ucastnit toho supersonickeho letu, ale iba hodinky. Ale inac super napad na podporu Zoo. By stalo zato dat tomu pilotovi na druhu ruku airforce primky, ci to zvladnu .
Petr_P Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 V 13. 12. 2011 v 9:41, 'perlufanda' napsal: Ahoj, v aktuálním čísle časopisu Letectví a Kosmonautika je článek o tygří letce gripenů a níže uvedené akutální aukci na aukru http://aukro.cz/lete...1994082660.html Dávám to sem jen jako info, nepídil jsem se, kolik ty hodinky normálně stojí, ale předpokládám, že v čem má prsty AČR:clap: Dovolím si zde uvést pár drobných upřesnujícíh informací: 1) Více o hodinkách Fortis, model Pilot Professional Chronograph, referenční číslo 597.22.11 LS ze speciální privátní edice k 50. výročí založení NATO TIger Association (NTA) je v tomto starším příspěvku. 2) Nejedná o oficiální akci Ministerstva obrany ČR/ Armády ČR/Vzdušných sil AČR, ale o více-méně soukromou akci části příslušníků 211. taktické letky ze základny Čáslav. Hodinky byly zakoupeny z jejich vlastních soukromých finančních zdrojů. Samozřejmě povolení k návštěvě základny, vyzkoušení simulátoru už je oficiální částí, která je plně v pravomoci velitele základny. To co ale ani on nezařídí je svezení v JAS-39. Na to už je potřeba souhlas Náčelníka generálního štábu AČR. Ten to teoreticky schválí jen za předpokladu, že jste aktivním profesionálním stíhacím pilotům s příslušným zdravotním, teoretickým a praktickým výcvikem, který má přehršel různých bezpečnostních NATO prověrek. Nehledě na náklady na takové svezení (řekněme, že od Švédského království pronajatý JAS-39 Gripen stojí 50 000 USD za každou letovou hodinu), je asi patrné, že žádný potenciální kupec mimo 211. taktickou letku, který by plnil tyto podmínky, v této republice není. Proto to jednoduše nikdo nenabízí. 3) Standardní katalogová cena autorizovaného dovozce do ČR (NEST) je u civilního modelu 597.22.11 L01 (kůže) asi okolo 39 500,- Kč včetně DPH. Koncová cena u finálního distributora pak může být ještě vyšší (Koscom - 44 100,- Kč včetně DPH).
Petr_P Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Necelých 24 hodin do konce aukce a cena se vyšplhala z vyvolávací ceny 35 tisíc na 101 tisíc.
sect Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Jo, jo a to jsem cekal, ze si je na zaver jedinym prihozem ziskam za vyvolavaci cenu . Ted uz to bohuzel pro mne neni aktualni.....
Petr_P Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Konečná cena v aukci je 181 tisíc! Blahopřeji 211. taktické letce.
tombed Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 tak to je darda... super, že se to vyšplhalo tak vysoko, tygříci budou mít radost.
mrakodrap Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Neskutečný. Když by někdo hádal, že to vyleze takhle vysoko, tak si budu myslet něco o bláznech. Každopádně je to moc fajn. Gratulace pro tygříky.
libor2002 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 coooo? tak to je palka. A pak ze lidi nemaji na Vanoce prachy...Tedy, 181tis za ten "obrazek" na cifru, no to mi posolte bulvu. Jdu se zapsat do poradniku na Nautilus L.E. - ty maji vetsi "koule" nez tyhle Fortiky a pak z toho vytriskam pul mega
jaroslavra Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 taky me cena prekvapila cekal jsem min:suicide_anim:
Harry Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 A já jim to zase přeju Ta částka je opravdu vysoká, ale oni k těm hodinkám nabídli co mohli a je to na dobrou věc, ne pro osobní prospěch... Takže za mne palec nahoru
Margo Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Myslim ze kdo je vydrazil bral hodinky jen jako bonus navic, je to dobrej napad dat tomu kdo prispeje 181 tisic na dobrocinnou akci darek za par desitek tisic ...to si proste zaslouzi:smile_anim:
Waya03 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Tak už jsou ty hodinky v aukci zas http://aukro.cz/pilo...2274472215.html . Nevím co si o tom mám myslet ...
Petr_P Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Bohužel, píšou to tam jasně: Aukce byla již jednou vyhlášena v polovině loňského listopadu, bohužel neseriozností uživatele "lukykro", kdy tato dotyčná arogantní slečna svým nepochopitelným jednáním v aukci přihodila 100,- nad 181000,-, a tím znehodnotila celou aukci, protože nakonec odmítla zaplatit. Musela se asi hodně bavit... Z důvodu pracovního nasazení naší letky jsme nepokračovali v aukci hned dál a nyní jsme se rozhodli dát opět šanci opravdovým fandům, ale s tím, že se předejde situaci podobné jako při prvním pokusu. Proto vyhlašujeme aukci typu KUP TEĎ. Nyní již za cenu nepřemrštěnou přihazováním lidí, kteří se tím pouze baví a degradují seriozní nabídky. CENA JE 60.000,-Kč...
Petr_P Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Snad definitivně prodáno. Tentokrát byl jen jeden zájemce a vydražil je za vyvolávací cenu 60 000,- kč. Tedy bohužel o 120 000,- Kč méně než před Vánoci. U ve 211. letky v Čáslavi musí být neuvěřitelně "rozpálení do ruda" a nejradši by předchozí dražitelce Lukykro, která to způsobila, "upřímně poděkovali"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se