Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Posted ImageZastrelte me Posted Image

Dosel jsem zaveru, ze kdyz clovek vybere hodinky a je pro ne rozhodnut - jen nemuze v ten moment objednat - NESMI uz dal cist tohle forum Posted Image

Procitam, co je noveho a.....Snow ukaze krasny Mido potapky? Posted Image Pak stejda gůgl oznamí, že jsou v Jihlave za 18.990, což znamená, že se daj sehnat mozna asi i trošku levněji -> ergo od meho rozpoctu 450 liber na Ch.W. ne tak daleko. Ze bych rozpocet precijen zvedl a bez hodinek na ruce to vydrzel o chvilku dele? Posted Image

Nevite, kde v Praze bych je mohl videt nazivo?

Posted Image

Upraveno uživatelem Phar
Odesláno

Posted ImageZastrelte me Posted Image

Dosel jsem zaveru, ze kdyz clovek vybere hodinky a je pro ne rozhodnut - jen nemuze v ten moment objednat - NESMI uz dal cist tohle forum Posted Image

Procitam, co je noveho a.....Snow ukaze krasny Mido potapky? Posted Image Pak stejda gůgl oznamí, že jsou v Jihlave za 18.990, což znamená, že se daj sehnat mozna asi i trošku levněji -> ergo od meho rozpoctu 450 liber na Ch.W. ne tak daleko. Ze bych rozpocet precijen zvedl a bez hodinek na ruce to vydrzel o chvilku dele? Posted Image

Nevite, kde v Praze bych je mohl videt nazivo?

Mido naživo v Praze neuvidíš, nejblíže ve Vídni nebo v Drážďanech....

Odesláno

Hmm, ja fakt nemuzu mit nic jednoduse Posted Image

Nejaky kvalitni/duveryhodny eshop, kde by se pripadne daly sehnat? U nas jsem nasel maximalne v Jihlave u Tovyse.

Chtelo by to k nim trosku vic infa Posted Image

Zacinam mit opravdu choutky vydrzet bez hodinek jeste nejakou dobu a zvednout limit....tentokrat uz naposled, jinak by ani na ty rohliky a vodu nebylo Posted Image

PS: chronomanie je mrcha Posted Image

Odesláno

Ty ORISky jsou uz trosku vic priplaceni i k tak napnutymu limitu. V CR rozhodne nekoupitelny diky cene (33k co je v CR opravdu ani omylem nedam Posted Image ) - jedine dopravit z nemecka atd. Vyhoda je moznost vyzkouseni u nas Posted Image

Popravde uz ale pro jistotu zjistuju, za kolik by se daly sehnat - jsou to hodinky, ktery se mi taky celkem libi. Co jsem o nich zatim nastudoval, tak me zarazi absence antireflexu a mineralni sklo na dynku...to je bezny nebo na tom setrej?

Odesláno

habadej: ja vim, ja vim.....uz sem jasnej pacient a to nemam jeste ani jedny hodinky Posted Image

Fakt to vybirani a rozhodovani je na tom nakupu to nejlepsi Posted Image a bohuzel clovek najde to co je definitivni, ale pak dalsi pacient ukaze novou alternativu a bum, z nakupu sejde a hleda se dal Posted Image

Odesláno

... a finalni cil v moji "petiletce" jsou Omega Seamaster 300M chrono (bondovky), pripadne PO :D

No tak ještě chvilku počkej a s chutí do nich :). Nebudeš litovat. Jsou to příjemné hodinky...
Odesláno

Ještě pořád je čas z toho rozjetýho vlaku vyskočit a vrátit se mezi obyčejné smrtelníky.....mašina nabírá na rychlosti a zastávka Omega už je nadohled. Další ztracenec Posted Image

Odesláno

habadej: ja vim, ja vim.....uz sem jasnej pacient a to nemam jeste ani jedny hodinky Posted Image

Najhoršie na tom je, že sa môžeš dostať do stavu, že hodinky dosť dlho ani mať nebudeš. Ja som sa tiež zasekol v bode, keď hodinky na ktoré by som mal ma z rôznych dôvodov neoslovujú, a tie, ktoré by sa mi páčili sú úplne mimo moje finančné možnosti. Na druhú stranu si hovorím, že v porovnaní s tými, ktorí niekde začali a postupne upgradovali vyššie a vyššie ma to finančne nepoznamenalo :)

Odesláno

Ještě pořád je čas z toho rozjetýho vlaku vyskočit a vrátit se mezi obyčejné smrtelníky.....mašina nabírá na rychlosti a zastávka Omega už je nadohled.

No já nevím, Omegy nejsou zase nic, co by "obyčejný smrtelník" nemohl zvládnout. Než se k nim dopracovat přes deset jiných kousků, proč si neudělat pořádnou radost hned napoprvé?

Odesláno

Oris aj Mido su fajn. Tiez si nemyslim, ze je nutne vyberat nieco na "rozjazd". Je to o otazke penazi, kam pusti rozpocet.

Ked ale uz zaznieva slovo rozjazd a je tu urcity rozpocet, v predajnej sekcii boli/su (neviem) Stowa Seatime. Kedze sa jedna o hodinky, ktore mam aj ja, dovolil by som si ich vrelo odporucat.

Odesláno

Mel bych to tu trosku opravit na pravou miru :)

Tim rozjezdem jsem to myslel pouze v zacaticich, kdy jsem hledal hodinky a rozpocet byl pod 10k. Chtel jsem prvni automaty s tim, ze jsem uz nakazen chronomanii - dalsi budou nasledovat Posted Image

Zatim vyhravaji Mido. Nejsou moc bezny, cenove jsou v hezky hranici kolem 17-18k a hlavne nemaj Rolex rucku a kyklopa Posted Image.

Pokud by se mi ale podarilo sehnat Oris Diver Date hodne blizko k 20k, tak bych asi vahal....bohuzel pod 23k jsem je nevidel ani u FoO Posted Image

Pristi tyden se jdu na Orisky kouknout osobne, zda vubec je o co stat a na ruce me oslovi. Narozdil od Mido u nich vaham vic.

Odesláno

Tak jsem ztracen.....byl jsem se kouknout jak v realu vypadaji Oris Divers Date (blue). To jsem nemel delat! Posted Image

Rozpocet bude asi navysen Posted Image

Odesláno

Tak jsem ztracen.....byl jsem se kouknout jak v realu vypadaji Oris Divers Date (blue). To jsem nemel delat! Posted Image

Rozpocet bude asi navysen Posted Image

Neboj, tohle řekneš ještě hodněkrát. Počkej, až zase snow vytáhne někde nějaká fota dalších hodinek- zaslintáš, pak začneš přemýšlet a nakonec dojdeš k názoru, že třeba přihodíš dalších 20 tis. ( částku si doplň sám ) a musíš mít jiné. Znám to, teď se snažím koupit něco na léto pod vodu ( původně zněl záměr na něco od Steinu, teď jsem u U-boat a stále koukám dál ). Je to nakažlivá nemoc :-)))).

Odesláno

Nemate prosimnekdo tip na dobry eshop kde koupit Oris Divers Date? Friends of Oris je jiz minulost, dle smlouvy s Orisem nesmi posilat mimo Australii.

Sice je kurz eura ted docela v haji, ale snad nekde je shop, ktery jsem jeste nevidel :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...