michal_l Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Ty Bohušovy vypadaji autenticky, ale ruku do ohně za to nedám... Moje jsou stejné jako Bohušovy. Stejné ručky, stejný armovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Přidávám svoje, stejné jako Bohušovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Já je sám nemám, ale přidám inspirativní fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Sekundovka na tejto fotke je podľa mňa zlá, katalógové číslo mysliveckých je 66 22 41. Správne je to ako má Bohuš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Podle mého má správně ručky kupa54. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 (upraveno) Když jinak chlapi nedáte, tak já vás holt rozsoudím. ....... Přikládám výřez z dobového katalogu PRIM. Upraveno 20. prosince 2011 uživatelem stanik73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 No vidíš někdo to má i s typovým číslem. Nemohl bys poskytnout ještě něco z toho dobového katalogu, resp. celý? Třeba by tam bylo typové číslo i na potápky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Někdo se s tím s..e a někdo to holt má hned. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 odkaz na ty moje /které nemám je z Aukra/,v mysliveckých se neorientuji,tak ti děkuji Staniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Originál ručky jsou chromované a s luminiscencí, stejné jako u PS2.1. Ovšem poté, co přestali luminiscenci na sporty dávat, začali vyrábět i myslivecké cifry bez ní, asi jen na dost krátkou dobu. Já jich pár viděl, jaké tam byly ručky ale nevím. Fotku autentických dodám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serengeti Odesláno 28. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Tak ty z aukra jsou pryč. . . Škoda. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Originál ručky jsou chromované a s luminiscencí, stejné jako u PS2.1. Ovšem poté, co přestali luminiscenci na sporty dávat, začali vyrábět i myslivecké cifry bez ní, asi jen na dost krátkou dobu. Já jich pár viděl, jaké tam byly ručky ale nevím. Fotku autentických dodám.... Jsem si téměř jistý, že tyhle, co dnes prošly aukrem, jsou ty správné bez luminiscence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Já jsem je nikdy s hnědým armovákem neviděl, a to je sleduju téměř 30 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Ale je pravda že ten hnědý armovák k nim sedí líp (i k indexum na cifru) jak ten bílý teda pocitově i když podle katalogu je správně ten bílý ale ty bílé ručky mě k tomu zase nějak nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Ručky nebyly bílé, byly chromované a s fosforem, stejně jako u Prim sport 2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Jednak mi před pár lety přesně tyhle nabízel jeden bazarista z nějaké pozůstalosti a jednak mám pocit, že už jsem je s tím hnědým armovákem viděl i na nějaké fotce. Já bych jim docela věřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Jediná správná varianta vypadá takto, howg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Dám na zkušenější, tak jsem žil holt v bludu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serengeti Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 To znamená,že ty z aukra nee . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Jediná správná varianta vypadá takto, howg. Jen se zeptám,nemá tam být vteřinovka v niklu? /teda lesklá a ne bílá/. Asi ne,když vídím tu stanikovu fotku z katalagu,či z čeho je. Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se