Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Odpočívejte v pokoji pane Havel, už Vás OAM Trutnov na Bojišti nikdy neuvidí a mě se nepoštěstí sedět kousek od Vás. Byl jste naším náčelníkem a věřím, že příští rok bude věnován Vám...

Odesláno

Dříve jsem osobu pana prezidenta Havla respektoval a uznával asi jako většina lidí. V létě tohoto roku jsem trochu studoval Dopisy Olze a rozhovory V. Havla s Karlem Hvížďalou z let 1985-1986 a 2005-2006. Především rozhovory s Hvížďalou mě naprosto ujistily o tom, že Havel není jen dramatik a smešná figurka (jak někteří bezmozci tvrdí), ale jedná se o člověka ohromně vzdělaného a jedná se pro mě o bolestnou ztrátu.

Odesláno

Ano je mi to moc líto.

Panu Hvížďalovi jsme prodávalI barák a když si takový to veliky spisovatel a ostat. váží již mnoho let nejvíce pana Havla musel to být jedinečný člověk i přes vlastní chyby.

ZA MNE VELIKÁ ČEST JEHO PAMÁTCE

Odesláno (upraveno)

Jen škoda, že se Česká televize Havlovi tak trochu "pomstila" uvedením jeho bezkonkurenčně nejhoršího díla, ještě navíc ve velmi špatném režijním vedení samotného autora. Asi to není zrovna pietní, ale dovoluji si jako protiváhu nabídnout alespoň ukázku z jeho

. Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odesláno

se jménem Václav Havel mám spojeno: pravdomluvnost, slušnost, lidskost a skromnost.....je toho mnohem více co jej vyjadřovalo....byl to druhý velký Václav v historii...děkujeme Vašku.

Odesláno

Jen škoda, že se Česká televize Havlovi tak trochu "pomstila" uvedením jeho bezkonkurenčně nejhoršího díla, ještě navíc ve velmi špatném režijním vedení samotného autora. Asi to není zrovna pietní, ale dovoluji si jako protiváhu nabídnout alespoň ukázku z jeho

.

Nebo Mlýny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...