bandicoot Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Jsem zvědavej jak ho bude hodnotit doba za x desítek let.Stejně jako Masaryk - tatíček president vs. střílel do dělníků.
funf5 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Odpočívejte v pokoji pane Havel, už Vás OAM Trutnov na Bojišti nikdy neuvidí a mě se nepoštěstí sedět kousek od Vás. Byl jste naším náčelníkem a věřím, že příští rok bude věnován Vám...
jacob Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Dříve jsem osobu pana prezidenta Havla respektoval a uznával asi jako většina lidí. V létě tohoto roku jsem trochu studoval Dopisy Olze a rozhovory V. Havla s Karlem Hvížďalou z let 1985-1986 a 2005-2006. Především rozhovory s Hvížďalou mě naprosto ujistily o tom, že Havel není jen dramatik a smešná figurka (jak někteří bezmozci tvrdí), ale jedná se o člověka ohromně vzdělaného a jedná se pro mě o bolestnou ztrátu.
Pavel K. Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Jeden z mála politiků, kterého jsem si vážil. Jeden z největších Čechů, kterého si vážil skoro celý svět. R.I.P.
Alessio Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Je mi smutno. Pozdravuj tam nahoře. R.I.P.
long Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Ano je mi to moc líto. Panu Hvížďalovi jsme prodávalI barák a když si takový to veliky spisovatel a ostat. váží již mnoho let nejvíce pana Havla musel to být jedinečný člověk i přes vlastní chyby. ZA MNE VELIKÁ ČEST JEHO PAMÁTCE
Dantechno Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Vasku, dik a mej se tam hezky...
Milis Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 R.I.P a bacha tam nahoře na Dubčeka, přece jen je tam dýl a ví, jak to tam chodí.
diver60 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Díky Václave co jsi pronás vykonal.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) Jen škoda, že se Česká televize Havlovi tak trochu "pomstila" uvedením jeho bezkonkurenčně nejhoršího díla, ještě navíc ve velmi špatném režijním vedení samotného autora. Asi to není zrovna pietní, ale dovoluji si jako protiváhu nabídnout alespoň ukázku z jeho . Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem Ludwig Wittgenstein
Frantik Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Teď jsem se to dozvěděl v Paříži. At odpočívá v pokoji.
sodik Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 se jménem Václav Havel mám spojeno: pravdomluvnost, slušnost, lidskost a skromnost.....je toho mnohem více co jej vyjadřovalo....byl to druhý velký Václav v historii...děkujeme Vašku.
funf5 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Však kamarádi na něj daj pozor. Fotka je z Trutnova... A ano Magor je tam tam s ním...
Mirek Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) Budiž Vám země lehká, pane prezidente! A něco na cestu tam nahoru: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0mDTf32j-5g# Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem Mirek24
wave ceptor Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Jen škoda, že se Česká televize Havlovi tak trochu "pomstila" uvedením jeho bezkonkurenčně nejhoršího díla, ještě navíc ve velmi špatném režijním vedení samotného autora. Asi to není zrovna pietní, ale dovoluji si jako protiváhu nabídnout alespoň ukázku z jeho . Nebo Mlýny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se