Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás přatelé. Jak jsem již psal můj kamarád touží po nových hodinkách a jedna z posledních variant jsou zakázkové PRIMky. Můžete poradit ? Hodně cestuje Afrika Indie tak by to nemělo být k obleku . . . :) . díky S.

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdravím Vás přatelé. Jak jsem již psal můj kamarád touží po nových hodinkách a jedna z posledních variant jsou zakázkové PRIMky. Můžete poradit ? Hodně cestuje Afrika Indie tak by to nemělo být k obleku . . . :) . díky S.

Kolik má kamarád rozpočet?

Odesláno

Těžko poradit, když neznáme požadavky tvého kamaráda na technické parametry a cenovou hladinu, ani důvody, proč uvažuje právě o Primkách. Ať se spojí s Eltonem, domluví si schůzku a nechá si vysvětlit, co a za kolik peněz může mít, a to včetně uspokojení jeho individuálních požadavků (na firemních stránkách jsou jen jakési základní varianty, od kterých se může konkrétní realizace různě vzdálit). Kromě trochy času ho to nebude nic stát a minimálně získá lepší představu o výrobě mechanických hodinek u nás. Potom buď variantu jít do Primek zavrhne nebo se mu začnou rýsovat nějaké hodinky včetně jejich případných úprav a ceny. V tom druhém případě pak může svou volbu tady na fóru prodiskutovat a vyslechnout si názory pro i proti.

Odesláno (upraveno)

No tak tou cenou odpadají i vychytávky typu JLC Master Geographic a pod.

Takže lovit jedině ve vodách jetých Rolex, Big B, Omega.

Cestovatelský hodinky by totiž měly mít jednu vlastnost. Budou mít natolik profláklou značku, že je bude znát i usmolenej rybář na ostrově Bugaba a v případě nouze je vymění za loďku/pomoc/jídlo.

edit: aspoň já bych to tak měl. Abych věděl, že až budu ležet nemohoucí, nahej a ožranej od lvů abych mohl říct "odvez mě do města a dám ti ty rolexky".

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Cestovatelský hodinky by totiž měly mít jednu vlastnost. Budou mít natolik profláklou značku, že je bude znát i usmolenej rybář na ostrově Bugaba a v případě nouze je vymění za loďku/pomoc/jídlo.

edit: aspoň já bych to tak měl. Abych věděl, že až budu ležet nemohoucí, nahej a ožranej od lvů abych mohl říct "odvez mě do města a dám ti ty rolexky".

Jakkoli jetý GMT mastery za 70k beru i bez papírů, tahu, krabice, bez skla a i bez natahovací korunky. A to patery naráz :). Explorery v super stavu taky! Ty mi stačí troje.
Odesláno

ono to moze vyzerat aj opacne: "naval rolady lebo ta podrezem" :)
Odesláno

Cyber: já nemyslel GMT ani EXP, to v zadání není, anžto chce jít tazatel k Primu. Myslel jsem něco základního.

Chtěl jsem jen dát najevo, že slovutná značka může být ku prospěchu, když je člověk v průs..u.

Takže radši pořádnou značku v basic provedení než customizovanou regionální legrácku.

To co píše janko je už moc, stejně tak by mě moh někdo v těch řitích chtít podřezat za dobrý pohorky nebo pěknej klobouk.

Odesláno

Masajové by vraždili za dobrý boty v pohodě :lol:

Ale opravdu jak už na toto téma padlo několikrát, bych hlasoval za Hamilton Conservation! Prostě neznám jiné hodinky, které by vyjadřovaly více "dobrodružství a cestování" - Afrika, Asie a podobně. Úplně to z nich cáká :taz:

Odesláno

Kdyby si kamarád položil otázku co jsou pro něho vlastně cestovatelské hodinky. A odpověděl si například - takové které se mi prostě jen líbí, bez fičur... pak nevím proč když ho zaujal Prim mu kolegové podsouváte profláklé a pro někoho všední Rolex x Hamilton a podobné hodinky?:-)) Mít rozpočet 70t jdu třeba pro některou z variant Orlíků. Asi to je i tím že necestuju přes časová pásma. Tak nevím jak extra si "cestovatelské hodinky" vychutnám víc než zmíněné Orlíky.

:smile_anim:

http://www.chronomag...l#axzz1h60bT6yT

foto zdroj Ohm-Aztec

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Masajové by vraždili za dobrý boty v pohodě :lol:

Ale opravdu jak už na toto téma padlo několikrát, bych hlasoval za Hamilton Conservation! Prostě neznám jiné hodinky, které by vyjadřovaly více "dobrodružství a cestování" - Afrika, Asie a podobně. Úplně to z nich cáká :taz:

Hehe - úplně to z nich cáká - trefně vyjádřeno!

Jako jejich bývalý majitel se pod tohle podepíšu

Odesláno

Pokud trvá na značce prim,a je smířen s cenou,tak jedině prim Orlík.Je jen otázka jestli s datumem či bez,velikost 38mm nebo 42mm.

Odesláno

Heh. Čekal jsem sprdung za to rouhání:-) Vážně, pokud ho Prim bere u srdce a nepotřebuje GMT, pak dál tlačím Orlíky v libovolné verzi... ty musí chytit za srdce každého Primkaře. A vidím tam to nejlepší z obou "Primů". Samozřejmě se musí smířit s tím, že v cizině to asi nikdo neocení.

Odesláno

Ty nové Orlíky vůbec nejsou ošklivé, veškerá polemika tu vznikla kvůli shodnému názvu "Orlík" s původním legendárním(alespoň pro nás tady) modelem. Jestli se to vejde do jeho finanční představy, tak nic lepšího od Primu nemůže najít. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...