zekon7302 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Po nahlédnutí do prodejní sekce plně souhlasím s minimálním členstvím aspoň 3.měsíců,asi tu máme rekord,po 3.týdnech prodej,už to tu vypadá jako inzertní forum,nahonit 50., nenápadně založit inbecilní vlákno a pak hurá prodávat!!
Honza.manta Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Po nahlédnutí do prodejní sekce plně souhlasím s minimálním členstvím aspoň 3.měsíců,asi tu máme rekord,po 3.týdnech prodej,už to tu vypadá jako inzertní forum,nahonit 50., nenápadně založit inbecilní vlákno a pak hurá prodávat!! No flame. Ale ty máš za pět měsíců 322 příspěvků - o je zhruba těch 50 za tři týdny. Takže opravdu by měl být dnes rozhodující nějaký časový limit (a samozřejmě nějaký počet příspěvků)- a to tedy minimálně těch půl roku.
zekon7302 Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 No flame. Ale ty máš za pět měsíců 322 příspěvků - o je zhruba těch 50 za tři týdny. Takže opravdu by měl být dnes rozhodující nějaký časový limit (a samozřejmě nějaký počet příspěvků)- a to tedy minimálně těch půl roku. hm,,,to jsem si ani neuvědomil,nepočítám to,mně to tady opravdu zajímá,kolikkrát se přistihnu jestli to nebo ono jsem napsal správně a nikoho tím neurazil,na srazých spíš naslouchám a sbíram vědomosti,tím přiznávám status nováčka a nestidím se za to,mezery mám určitě obrovské,je to skrátka koníček na dlouhou trať který si vyžaduje trpělivost,vím kolik času to zabere mně a smekám před těma co tu jsou už nějaký ten rok,aj púl roku je málo,dejme to na ten rok
marosh Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 No, člověče, tak si navrhl něco jako nomen omen, protože kdybych měl já nějak hodnotit Tvoje krátké působení zde na foru, tak tam vidím tři prodeje a nic moc jiného.Takže tak.
Yvaine Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 A přitom je to tak jednoduché, to se vážně nedá nastavit aby to členy pustilo do prodejní sekce až po 12 měsících po založení členství?Tím zamezíte spamování, a zároveň netrestáte mlčenlivé členy. Y.
turpeto Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 A komu by som mohol takehoto adepta na ciernu listinu nahlasit? Jedneho by som aj mal.. Dakujem
ggrand Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Mě by zajímalo, jestli se jako bude něco dít se změnou pravidel ohledně počtu příspěvků a době registrace kvůli prodeji. Sliby chyby a nic se neděje. Pravidla ohledně velikosti vkládaných fotek v prodejním vlákně podstatně méně pálily, ani ste se neráčili to nikomu oznámit,že proběhla změna. Velikost fotek byl pro někoho dostatečně palčivý problém, tak to šlo změnit, ale to, že tu honiči zasírají fórum, přidělávají práci moderátorům je asi ok.
Andrew Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Mě by zajímalo, jestli se jako bude něco dít se změnou pravidel ohledně počtu příspěvků a době registrace kvůli prodeji. Sliby chyby a nic se neděje. Pravidla ohledně velikosti vkládaných fotek v prodejním vlákně podstatně méně pálily, ani ste se neráčili to nikomu oznámit,že proběhla změna. Velikost fotek byl pro někoho dostatečně palčivý problém, tak to šlo změnit, ale to, že tu honiči zasírají fórum, přidělávají práci moderátorům je asi ok.
quaero Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Mě by zajímalo, jestli se jako bude něco dít se změnou pravidel ohledně počtu příspěvků a době registrace kvůli prodeji. Sliby chyby a nic se neděje. Pravidla ohledně velikosti vkládaných fotek v prodejním vlákně podstatně méně pálily, ani ste se neráčili to nikomu oznámit,že proběhla změna. Velikost fotek byl pro někoho dostatečně palčivý problém, tak to šlo změnit, ale to, že tu honiči zasírají fórum, přidělávají práci moderátorům je asi ok. +1
spiderer Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Mě by zajímalo, jestli se jako bude něco dít se změnou pravidel ohledně počtu příspěvků a době registrace kvůli prodeji. Sliby chyby a nic se neděje. Pravidla ohledně velikosti vkládaných fotek v prodejním vlákně podstatně méně pálily, ani ste se neráčili to nikomu oznámit,že proběhla změna. Velikost fotek byl pro někoho dostatečně palčivý problém, tak to šlo změnit, ale to, že tu honiči zasírají fórum, přidělávají práci moderátorům je asi ok. Odpovim jednoduse a stejne jako uz nekolikrat v jinych vlaknech ohledne tematu pravidla pro sekci prodej - NENI to technicky mozne zkombinovat - IP.board forum to proste neumi, lze dat pouze jednu moznost - bud pocet prispevku a nebo dobu od registrace - ani jedno neuspokoji vsechny. Co se tyce hlasky sliby chyby - mas tu od nekoho z moderatoru nebo adminu potvrzene, ze tohle na foru bude??? Protoze pokud ne, jsou tenhle prispevek jenom kecy.. Samozrejme, ze by to bylo fajn, ale jsou to holt technicka omezeni, se kterymi se muze vyporadat pouze sam Chronomag a pro toho zmena fora asi prioritou cislo jedna neni
ggrand Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Odpovim jednoduse a stejne jako uz nekolikrat v jinych vlaknech ohledne tematu pravidla pro sekci prodej - NENI to technicky mozne zkombinovat - IP.board forum to proste neumi, lze dat pouze jednu moznost - bud pocet prispevku a nebo dobu od registrace - ani jedno neuspokoji vsechny. Co se tyce hlasky sliby chyby - mas tu od nekoho z moderatoru nebo adminu potvrzene, ze tohle na foru bude??? Protoze pokud ne, jsou tenhle prispevek jenom kecy.. Samozrejme, ze by to bylo fajn, ale jsou to holt technicka omezeni, se kterymi se muze vyporadat pouze sam Chronomag a pro toho zmena fora asi prioritou cislo jedna neni Už nevím který z funkcionářů ani kde přesně na fóru, ale někdo mi tvrdil, že věc je v řešení a musí se dohodnout moderátoři/admini. Od té doby se nic nedělo. Takže tomu mám rozumět tak, že místo toho, aby se vyslyšel alespoň jeden názor ať už navýšení příspěvků(což by vedlo k ještě většímu plevelení) nebo délka pobytu, tak se neudělá nic? Ale díky za info, o tom technickém omezení jsem nevěděl.
spiderer Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Asi ti nerozumim viz "Takže tomu mám rozumět tak, že místo toho, aby se vyslyšel alespoň jeden názor ať už navýšení příspěvků(což by vedlo k ještě většímu plevelení) nebo délka pobytu, tak se neudělá nic?" - ono to nejde, technicky to neni mozne = skutecne se neudela nic, muzes napsat adminovi jmenem Chronomag, to je jediny clovek, ktery s tim neco muze udelat pokud bude mit cas poresit novy typ fora, ktery podporu techto parametru ma.. Poprve jsem tohle tema resil jeste mozna v dobe kdy jsi na foru nebyl registrovany = cca 2+ roky zpatky a od te doby se nic nezmenilo, jedina zmena je prejit na jine forum, ktere tuhle funkcionalitu umi, ale chapu, ze plne zamestnany clovek jako Chronomag ma i jine starosti nez resit presun databazi, hledani noveho typu fora, ktere to bude podporovat, migrovat uzivatele, prispevky a vsechno aby se nic neztratilo.. Snad to bude jako odpoved uz dostacujici.
Horhe Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Eště by bylo řešení napsat jako platící zákazník na IPS a zadat tam do vývoje návrh na zlepšení. Oni by to tam zapracovali, proběhl by update fora bez migrací a byl by klid.
VS Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Dal bych počet příspěvků na 500 a kdo chce dřív, ať se zaregistruje a zaplatí, jako profesionální prodejce. Naopak bych zrušil počet příspěvků u koupě hodinek, tam to nikomu neškodí, když si někdo nový koupí hodinky. A nechal bych na prodejci, jestli u nováčka bude požadovat platbu předem.
sect Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 ....mas tu od nekoho z moderatoru nebo adminu potvrzene, ze tohle na foru bude??? Není to sice úplně potvrzení, ale na jiném místě bylo skutečně napsáno myslím že taky už v lednu, že moderátoři s adminy na tom pracuji..... Jen se bude všeobecně lkát, že někdo kvůli 50 příspěvkům plevelí fórum a stálé členy štve, že někdo někoho při vzájemném obchodu podrazil nebo zklamal, atd. Jestli to tady někdo z moderátorů čte, mohl by se třeba s kolegy moderátory poradit a něco sdělit. Pavčo už se na tom pracuje, chvilku strpení Já jsem pro kombinaci 50 příspěvků + 1/2 roku členství.
spiderer Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 sect - porada probehla a bylo na ni "vyreseno" ze to nejde, Kamil to overil v administraci fora, je mozno zadat pouze jednu podminku - bud pocet prispevku nebo delku pobytu na foru, zkombinovat to nejde..
Frantik Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Tak dejte délku pobytu, to by melo fungovat možna lepe.
sect Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Souhlasím s Frantou. Taky si myslím, že se nikomu, kdo potřebuje "hned teď" prodat jedny hodinky, nebude chtít čekat třeba půl roku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se