Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A co takhle povolit prodej třeba až po roce na foru ?

To by kšeftmany hodně eliminovalo, nováčci by mohli nakupovat pomocí SZ.

Prodejní sekci prostě udělat jako bonus pro starší členy.

To zní celkem rozumně.
  • Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jaké by to mělo mít opodstatnění?Nevidím důležitost,máme přeci recenze,a když tak to vyřeší ban,ale pro potížistu není problém se nanovo zaregistrovat a škodit dál,počty příspěvků bych neměnil protože je tu dost členů z např.i pětiletou registrací kteří nemají ani těch padesát ale jejich publikace jsou hodnotnější než třeba moje.

Odesláno

Je pravda, ze kdyz uz tu budes rok, nebudes chtit inzerovat nejake fejky nebo delat vylomeniny, abys nedostal ban nebo jaky by byl jiny trest. Ma to neco do sebe.

Na druhou stranu si myslim, ze pokud tady bude inzerovat nejaka vychcavka, ihned se na nej prijde. Tzn. lepsi by bylo hodnotit prodavajici, uz je tady nekde cast fora, kde toto probiha. Ta by podle me mela viset ihned pod pravidly pro prodavajici, aby byla hned po ruce!!!! Navic je tu spousta clenu, kteri jsou zde uz dlouha leta aktivni, ale prispivaji sporadicky. Udelat 50 prispevku pro podvodnika neni umeni, ale proc zas nutit nektere dlouholete cleny, aby nucene prispivali a mohli tak inzerovat? Samotny blacklist je osemetny, musel by se definovat seznam cinnosti, ktere by opravnovali nekoho (koho?) dat podvodnika na blacklist.

A ted me sezerte za to, ze vam do toho s dvema prispevkama kecam:-D PS. Mam tady pripravenou krabici fejku z ciny...:-D

Odesláno

A starší člen je po roce či jak ? Přijde mě to jako další členění na elitáře a další. Tohle se mě moc nezdá.

Odesláno

no, me osobne je to jedno, mam jak prispevku, tak stari na foru vic nez dost. ale je fakt, ze by stacilo to omezit trebas i jen na tri mesice, aby proste nekdo se neregnul, jeden den nenasekal 50 hovadin a vecer uz vesele zasiral prodejni forum..

Odesláno

To zní celkem rozumně.

od nejvetsiho zm.rda poslednich let na tomto foru by to vsak stejne neochranilo. ale kombinace doby pobytu a poctu prispevku zni jako rozumna kombinace, prestoze neresi vse..

Odesláno

no, me osobne je to jedno, mam jak prispevku, tak stari na foru vic nez dost. ale je fakt, ze by stacilo to omezit trebas i jen na tri mesice, aby proste nekdo se neregnul, jeden den nenasekal 50 hovadin a vecer uz vesele zasiral prodejni forum..

To by se mi zdálo jako ideální.
Odesláno (upraveno)

Asi je to fuk. Třeba Pete je pořád členem, i když na fóru pod svým nickem nebyl dlouho.

Jestli sem chodí třeba pod jiným nickem, tak jen on se musí stydět za svoji identitu :suicide_anim:. Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

A co volitelná varianta- 50 příspěvků během 3 měsíců nebo rok členství |/ rok nikdo na kšefty čekat nebude a uspokojí to i tu mlčící ale čtoucí část /

Odesláno

Viděl bych to podobně. Počet příspěvků je údaj, který lze rychle změnit (spamování o prdu). Ale doba pobytu na fóru je dobré kritérium. Pokud si bude chtít někdo něco koupit/prodat, vždy může požádat někoho ze "starších" členů formou SZ. I můj první nákup zde na fóru se konal stejným způsobem.

Odesláno

Ja bych mel k 50 taky jednu poznamku. Nejsem moc pisici, nechci plkat kraviny. Prodavat a vlastne ani kupovat nechci, jsem spokojeny se svym vyberem, a pripadna SZ to resi. Ale obcas by clovek rad jen tak neco podotknul. Ale radsi nepisu nic, abych nechytil nalepku, ze honim prispevky. V tomto smeru by rocni lhuta byla super, obcas bych mohl obdivne povzdechnout (kdyz uz by neslo se udrzet:)). Toz tak. P.

Odesláno (upraveno)

Ja bych mel k 50 taky jednu poznamku. Nejsem moc pisici, nechci plkat kraviny. Prodavat a vlastne ani kupovat nechci, jsem spokojeny se svym vyberem, a pripadna SZ to resi. Ale obcas by clovek rad jen tak neco podotknul. Ale radsi nepisu nic, abych nechytil nalepku, ze honim prispevky. V tomto smeru by rocni lhuta byla super, obcas bych mohl obdivne povzdechnout (kdyz uz by neslo se udrzet:)). Toz tak. P.

do dvaceti vláken za den napsat "pěkný, moc pěkný", to bych viděl jako ukázkové honění příspěvků...pokud se podobné trapárně vyvaruješ, nevidím důvod proč bys nemohl něco podotknout, když budeš chtít ;) Upraveno uživatelem quequeek
Odesláno

by stacilo to omezit trebas i jen na tri mesice, aby proste nekdo se neregnul, jeden den nenasekal 50 hovadin a vecer uz vesele zasiral prodejni forum..

kombinace doby pobytu a poctu prispevku zni jako rozumna kombinace, prestoze neresi vse..

Přestože bych těmto pravidlům nevyhověl - forum ctu asi tri ctvrte roku, tak se mi tento napad zda opravdu dobry, ze je prodej mozny napriklad az po roce nebo po kombinaci doby a prispevku. Vemte si napriklad pripad Karizek a dalsi ..

Odesláno

info: Prodávat a nakupovat chci, ale spíš díly, výměnou a ne teď.

Nechci Vám kazit radost, ale omezení 3 měsíce, rok ap. nějak z principu nevylučuje obechcávku. Tož každému přilepte alespoň moderátorem ověřené hodnocení (že by to byl ten status varování?)+ veřejnou referenci na PayPal a eBay / Aukro účet, který už není moc pohodlné měnit. Většina z nás toto má a kdo chce obchodovat, nemá důvod se za to stydět, kdo chce jenom po-kecat, nemusí uvádět.

Nálepka honiče příspěvků je jaksi virtuální v hlavách někoho. Asi těžko někdo bude podle toho uzavírat obchod.

Odesláno

Já bych se přimlouval za 3-6 měsíců na fóru, rok mi už přijde jako zbytečně dlouho.

Pravidlo 50ti příspěvků nic neřeší, o tom jsme se přesvědčili několikrát. To bych zrušil úplně.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Je to pravda, blacklist na fóru už svědčí o tom, že je něco špatně a určitě to kazí "pocit z dobré party" a "fóra gentlemanů" .

Co to je ?! To si jako budeme hrát a dívat se stranou, že je vše ok když zřejmě není ?

Ono ne vždy je možné rozumně projít recenze členů, protože není hned patrné, které jsou plusové a které mínusové. Jasně, že kdo chce, tak podvod udělá ať už je nebo není blacklist. Ale aspoň by bylo vidět, jaké nicky v minulosti dělaly problémy a často si lidi volí stejné nicky i jinde na netu, což taky může pomoct v jiných situacích než tady na fóru(třeba bazar).

Jak je vidět, tak 50 příspevků je k ničemu. Blbečci tu jenom otravují a zasírají fórum nesmysly, vytahujou kostlivce a tak. Takže za mě prodej až od 6měsíců od registrace a jedno kolik má kdo příspěvků.

Odesláno

Co to je ?! To si jako budeme hrát a dívat se stranou, že je vše ok když zřejmě není ?

Ono ne vždy je možné rozumně projít recenze členů, protože není hned patrné, které jsou plusové a které mínusové. Jasně, že kdo chce, tak podvod udělá ať už je nebo není blacklist. Ale aspoň by bylo vidět, jaké nicky v minulosti dělaly problémy a často si lidi volí stejné nicky i jinde na netu, což taky může pomoct v jiných situacích než tady na fóru(třeba bazar).

Jak je vidět, tak 50 příspevků je k ničemu. Blbečci tu jenom otravují a zasírají fórum nesmysly, vytahujou kostlivce a tak. Takže za mě prodej až od 6měsíců od registrace a jedno kolik má kdo příspěvků.

Měl jsi si pročíst celou diskusi, shrnout se to dá tak, že o spoustě prodejců je hodnocení trvale k dispozici v příslušné sekci fóra. Ani tato hodnocení nezaručují, že se někdo "nezmění" (viz nedávný příklad pete). Bude-li někdo chtít dělat podvody, tak je bude realizovat i třeba jednorázově pod různými nicky, takže celkově vzato blacklist nic neřeší a je velmi velmi lechtivé někoho tam uvést, protože může jít jen o nějaký nedoraz. Takže dobrá ochrana proti náhodným prodejcům by byl přechod na třeba půlroční členství (počet příspěvků nic neřeší), ostatní je v každém případě věc důvěry a serióznosti konkrétních lidí s blacklistem i bez něj.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...