morepower Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Ty máš 10% tělesnýho tuku? Tak to klobouk dolu, super Jinak ty kalorický výpočty na netu jsou dycky jen orientační a hlavně pro "normální" lidi, ne pro sportovce v plným tréninku. Už vůbec ne pro kultíky nebo liftery, to z toho lezou hrozný věci pak. mě tam třeba vycházelo, že sem v podstatě furt v deficitu a nedožranej a přitom jsem byl na vysokofrekvenční stravě, 8 jídel denně, 2,5gramu bílkovin nakilo apod. Bláboly. Funguje spoustu věcí, jen se u nich musí vydržet dostatečnou dobu.
shewcza Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 No teď už rozhodně ne, ale loni v říjnu jsem měl. Potom jsem měl úraz, narodila se nám dcera a už není tolik času, ale cvičím pořád. Když to vyjde, tak příští rok bych chtěl na závody. Ale nejsem zase nějak moc zaprasenej. Za tři měsíce bych to vysekal. Doma mě v tom podporují, ale strašně rád se přežírám. :-D
Petr72 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Mne osobne hodne pomáha múdra váha ktorá pomôže odsledovať trend váhy nielen celkovo ale aj tuk svalovú hmotu a vodu
odjinud Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Tvl, to je nějaká předpověď počasí, ne? :-)
morepower Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Ano, bude trvale zatučněno, chvílemi hustě prasit. Tuková tendence mírný vzestup, ve vyšších polohách nám gastronomický model ukazuje mlhu, že by se dala krájet na chleba a posypat cibulí
Conrad Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Hubnout a pak sem Maxel pohodí tuhle nabídku Pro 2 osoby na 4 dny (3 noci) Strava: All inclusive- ubytování v luxusním zámeckém hotelu v apartmánu s obývací částí, předsíní, oddělenou ložnicí s královskou postelí a koupelnou se sociálním zařízením- welcome drink- gastronomie:-- 1× prodloužená snídaně: bohaté švédské stoly-- 2× brunch 8.00?13.00 hod. ? bohaté švédské stoly: výběr sýrů, uzenin, jogurtů, müsli, cereálií, ovoce a zeleniny; slané a sladké pečivo; teplý pult ? míchaná vajíčka, párky, klobásky, pečená slanina, polévka, hlavní jídlo, palačinky slané a sladké, tortilly-- 3× odpolední občerstvení: domácí sladké a slané pečivo, chlebíčky nebo sendviče, káva, čaj-- 3× večerní raut v zámecké krčmě: předkrm, 3 druhy grilovaných/pečených mas/ryb, 2 saláty, 2 přílohy, 1 dezert-- neomezená konzumace vybraných alkoholických nápojů 19.00?22.00 hod.: pivo Kozel 11°, rozlévané jihoafrické nebo moravské víno červené/bílé/růžové, ovocné pálenky, vodka, rum, gin, vermut-- neomezená konzumace rozlévaných nealkoholických nápojů, kávy a čaje z automatu po celou dobu pobytu- vstup do wellness centra na 60 min. každý den pobytu: sauna, aromasauna, pára, relaxační bazének se slanou vodou Upraveno 18. května 2017 uživatelem Conrad
jhonzatko Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Nevim, nakolik je to realny nebo ne, ale mel bych na vas uspesne, kterym se dari shazovat, mensi prosbu.Nebyl byste nekdo te ochoty a neposlal mi pro inspiraci vas treba tydenni jidelnicek?Ja se s tim peru uz hrozne dlouho, se stridavym (ne)uspechem. Na dramaticke pridavani aktivity bohuzel nemam vetsi prostor, takze to musi byt primarne o jidle, ale to se mi zkratka nejak nedari.A i kdyz mam obcas pocit, ze se drzim spravnych postupu, nema to zadny efekt. Tak bych se rad podival na neco, co nekde realne zafungovalo a zkusil z toho nacerpat inspiraci. Takove ty standardni poucky jsou pro me totiz hrozne obecne a nedokazu si to pretavit v nejake konkretni jidlo.A zrat porad vlocky a klicky, to pro me neni dlouhodobe reseni ...
morepower Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 tak zacni uplne jednoduse a to, ze zkusis nejist potraviny, kde je mouka, jakakoli, tedy i zitna. Tzn vyradit pecivo, testoviny, testa obecne, vlocky. Pak vyrad veci, kde je pridany cukr. Jestli udelas tohle, mas skoro vyhrano. Jez maso, zeleninu, ovoce, orechy, ryby, syry apod. Jez kolik chces a az do pocitu nasyceni. je to jednoduchy, ale lidi to nedaj, protoze neumej "nemit pecivo".
Conrad Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Je tady řada lidí kteří mají vědecký přístup, řada těch kteří mají dost času i energie a zdravotního stavu sportovat 3 - 5 x týdně některé postupy i k hubnutí vedou nic proti tomu.Mě se jednoduše osvědčilo jím vše jako před tím než jsem začal hubnout jen všeho polovinu a funguje to za 4 měsíce 13 kg
morepower Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Conrade, máš hlad při tomhle stylu?
Conrad Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 (upraveno) Ze začátku ano teď už ne a když o se mnou silně zmítá tak se fest napiji Poděbradky limetkyVětšinou nevečeřím dost často jen salát nejraději hlávkový a abych si nepřipadal tak dietně tak po moravsku posypaný osmahlými kousky slaniny Upraveno 19. května 2017 uživatelem Conrad
jhonzatko Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Díky za tipy, zkusím se tím nějak probrat. Bohužel také patřím k těm, kteří berou pečivo jako základ a bez něj to zkrátka není ono. A tohle se přeučuje opravdu těžko
panedge Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Je tady řada lidí kteří mají vědecký přístup, řada těch kteří mají dost času i energie a zdravotního stavu sportovat 3 - 5 x týdně některé postupy i k hubnutí vedou nic proti tomu.Mě se jednoduše osvědčilo jím vše jako před tím než jsem začal hubnout jen všeho polovinu a funguje to za 4 měsíce 13 kg Problem vidim v tom,ze je to proste dieta,ktera neni dlouhodobe udrzitelna.Proste zhubnes,pomalu se navratis do normalu a priberes.Furt dokola.Lepsi je najit si neco,co to vydrzi na celej zivot.A k veceri hlavkovej salat,to je tak pro nakou vychrtlou modelku,urcite ne pro aktivniho chlapa.
Sphinxx Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Díky za tipy, zkusím se tím nějak probrat. Bohužel také patřím k těm, kteří berou pečivo jako základ a bez něj to zkrátka není ono.A tohle se přeučuje opravdu těžko Co blbneš, já myslím, že zrovna Ty máš dobrý základ udržet si dobrou figuru (včetně svaloviny), rozhodně jsem neměl pocit, že bys potřeboval nějako hubnout. A trápit se bez večeře je taky špatně. Děláš si jídla do práce?
jhonzatko Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Asi Te nejak klamal zrak Potreboval bych tak alespon 18kg dolu, abych si s tim prestal delat hlavu. A to bohuzel neni uplne malo Jidla do prace si nedelam, nejak si na to na to neumim najit cas. To by snad bylo resitelne, hlavni problem je asi v tom, ze nejsem zrovna kuchtik a delat si dokola ryzi a kureci, tak mi po tydnu hrabne Proto jsem se ptal po nejake te inspiraci ohledne jidelnicku.Kazdopadne mam to tak, ze nechci resit dietu (at clovek chce nebo ne, jsou vzdy jen casove omezene), spis bych potreboval pestovat navyky, u kterych uz zustanu ...
pebe Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Vařit si doma do práce není nic složitého na kuchtění. Nejvíc práce mi dá vždycky si všechno nakrájet potom už to postupně akorát přidávám do velkého hrnce. Stejně to do práce nosim v jedné krabičce, takže se to smíchá.Např. rajčatová omáčka se zeleninou, 6 porcí (já+přítelkyně na 3 obědy)dva lilky, 3 cukety, 2 papriky (jedno jaké), cibule větší, 2 plechovky rajčat (krájená), 3ks mozzarella, příloha (bulgur, kuskus, rýže atd.)lilky rozříznu podélně na 4 kusy a dám na 20 minut na pařákběhem těch dvaceti minut nakrájim všechno na kostičky, mozzarelly na plátky, otevřu konzervylilky vyndám, nakrájim na hrubší kostky, vyleju z hrnce vodu a utřu, vrátím na sporák. Dvě lžíce oleje a rozpálit. Přihodim cibuli a papriky, nechám dvě minutky smažit, přidám lilky. Nechám je trochu připálit, ale jen lehce, vleju konzervy s rajčaty, sůl, pepř, bazalka, tymián, trochu oregána a lžíci cukru a nechám tak 10 minut probublávat. Vhodim cukety a nechám zase tak 10minut. Příloha je jednoduchá, dělám tak 70gr na porci. Rýže a bulgur se vaří kolem 20 minut, může se dělat zároveň s omáčkou.Hotovo.Do krabičky dám omáčku, přílohu a nakrájenou půlku mozzarelly. Za hodinku máš šest jídel.Ceny cca:lilky - 60Kč, cukety - 50kč, papriky podle druhu - 30Kč, konzervy rajčat - 40kč, mozzarelly = 60kč, cibule - 5kč, příloha - 30kč, tj dohromady cca 255Kč :6 = 42.50Kč na porci
organic Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Ze začátku ano teď už ne a když o se mnou silně zmítá tak se fest napiji Poděbradky limetkyVětšinou nevečeřím dost často jen salát nejraději hlávkový a abych si nepřipadal tak dietně tak po moravsku posypaný osmahlými kousky slaniny Slanina je naprosto v pořádku. Horší by byl k tomu rohlík.
odjinud Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Já bych zase všechno neházel na pečivo. To je teď módní, ale to je celé... Honzátko - napiš svůj jídelníček a my ti ho zkritizujeme (to umíme spíš:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se