noviisek Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Díky, bude to naštěstí snad brzy. Tak ono by chutnalo, ale bolesti mi to zatím vždy rozmluví. Ale beru to jako začátek všeho, co jsem chtěl a neměl na to sílu, pevnou vůli a odvahu, atdTakže obsluhovat popelářský auto se mi povedloMotorku jsem si pořídilTeď zbývá stát se kosmonautemA pak nahradit tuk jinou hmotou Když se to povede, tak i Seika budou moonwatche
Rudykopalsson Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 nezbývá než držet palce mimochodem, Sieka už ve vesmíru byly: http://blog.watchdoctor.biz/2016/05/15/colonel-pogue-seiko-6139-chronograph/ :-)
DavidLC Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Tak už skoro hotovo ale držím palce také, ono vážně takový stav to může odstartovat (zdravější strava), jen ta vůle.....
odjinud Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Hele, 100-200 let zpátky neměli než to pečivo (chleba), a jak byli hubení! Že za to může pečivo je tudíž blbost. :-)
hreba Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Já se asi přidám. To je fakt sranda to číst tady. Jako bych se díval do zrcadla. Nejhorší je jit spát hladovej. A protože hraju basket, ospravedlním si to vždycky heslem: Pod košem je každý kilo dobrý Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Marfael Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Hele, 100-200 let zpátky neměli než to pečivo (chleba), a jak byli hubení! Že za to může pečivo je tudíž blbost. :-)No jo, jenže makali 12 a víc hodin denně na polích
odjinud Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 No, a to je co nám chybí. V pečivu bych chybu nehledal :-)
Marfael Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Já bych z toho pečiva taky až takovou hrůzu nedělal. Pokud se dá občas celozrnný (myslím skutečně celozrnný, ne jen tmavý), nebo čistě žitný, nijak to neublíží. Hlavně ráno, když se dají dva krajíčky na snídani, tak žádný problém. Je tam hodně sacharidů, takže večer bych se tomu vyhnul, ale třeba k zeleninovému salátu s Mozzarellou je to lahůdka pro mě a žádné negativní účinky nepociťuju. Ale já si pečivo dávám tak 2x-3x týdně a to max. 2-3 tenké plátky, což mi bohatě k haldě zeleniny stačí.
Z. Paul Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Psal jsem náhradu a ne náhražku, to je dost rozdíl. Reagují na par příspěvku zpětně. Jinak jsem na tom cca takto: 184cm/cca 93kg. Takže jsem se rozhodl ze 4mesice-8kilo tuku dolu. Tak uvidíme
organic Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Z. Paul: Jsem na tom s výškou, váhou i cílem stejně. Najel jsem na ketózu, tak jsem zvědavej. Piju proteinový shaky a jím jenom zelený dva dny. Bál jsem se, že zdechnu hlady, ale jde to.
panedge Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Já bych z toho pečiva taky až takovou hrůzu nedělal. Pokud se dá občas celozrnný (myslím skutečně celozrnný, ne jen tmavý), nebo čistě žitný, nijak to neublíží. Hlavně ráno, když se dají dva krajíčky na snídani, tak žádný problém. Je tam hodně sacharidů, takže večer bych se tomu vyhnul, ale třeba k zeleninovému salátu s Mozzarellou je to lahůdka pro mě a žádné negativní účinky nepociťuju. Ale já si pečivo dávám tak 2x-3x týdně a to max. 2-3 tenké plátky, což mi bohatě k haldě zeleniny stačí.Presne jak pises.Akorat ze s tema sacharidama vecer by to problem bejt taky nemel.Podle vsech moznych vyzkumu by melo bejt jedno,kdy si svoji davku sacharidu snis.Ze vecer uz nebudes palit energii s tim nema vubec co delat.
morepower Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Tak jestli to je na můj příspěvek, sem myslel prostě, že si to člověk v hlavě furt nosí, že to svoje oblíbený "něco" nahradil. Takže se vlastně těší na to, až se vrátí do starejch kolejí. Takže já osobně nic nenahrazuju, ale jím jinak. už mám od minulýho tejdne 2 kila dole. Běhám skoro každej den aspoň půl hodiny. Až bude ruka v cajku přidám i silku a zápas
Anela Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) odjinud, on 10 Led 2018 - 21:55, said:Hele, 100-200 let zpátky neměli než to pečivo (chleba), a jak byli hubení! Že za to může pečivo je tudíž blbost. :-)v te dobe byl jeste porad prumerny vek nekde kolem ctyricitky.bila mouka byla vysadou slechty - ti meli cukr, mouku, maso - tudiz zkazene zuby, byli tlusti a meli dnu.nemuzes si tu dobu idealizovat, tehy lidi jedli vsechno, co se jist dalo. chudina v Parizi jedla dost chleba, ale to je zas o tom, ze si tam nic nevypestujes, chudina na vesnici jedla i polevku z vran, sneky, vzdyt dodnes francouzska kuchyne vari z vnitrnosti - museli spotřebovat vše, to same severní italie, kde nemeli more, to samé cina - take vyuziji vse.hodne se tlacilo na rozsireni brambor, aby nebyly hladomory. pak brambory chytly mor a velke mnozsti lidi proste umrelo hladem. jo, pestovali slepice, ovce, kravy, ... ale maso bylo svatecni jidlo. spousta potravin byla sezonnich.dnes je to o obrovske dostupnosti vseho, bez ohledu na rocni dobu. na tema jak se zilo pred sto lety je docela pekny serial https://www.csfd.cz/film/306736-eduardovska-farma/prehled/ ... je tam i o jidle.a pak bych doporucil knihu Mala doba ledova https://www.kosmas.cz/knihy/134359/mala-doba-ledova/ edit: malem bych zapomnel, dneska rano bazen, 45 minut a 1,2 km... po vice nez petilete pauze nic moc, ale na ty dva kilometry se zase za chvili dostanu Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem Anela
TomNguyen Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Na kétozu nepotřebuješ pít proteinový shake. To je zbytečně drahé Já jsem na kétozu 3 měsice, začínám 4tý. První měsíc jsem zhubnul 6kg, další 4, v prosinci byly trochu cheating day s cukrovím atd. tak jsem dal jenom 2kg. Jediný problém u ketozy,že to leze do peněz protože maso/zelenina je drahá vůči rýže, fazole a chléba. A moč ti smrdí na 3 dobyZ. Paul: Jsem na tom s výškou, váhou i cílem stejně. Najel jsem na ketózu, tak jsem zvědavej. Piju proteinový shaky a jím jenom zelený dva dny. Bál jsem se, že zdechnu hlady, ale jde to.
gas Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Hoši právě teď ležím po snídani a odpočívám. Sežral jsem dvě obří proteinové palačinky nacpane tvarohem, ovocem a natrene burakovym máslem. Nemůžu se hnout, tak to musím zaležet
Wanderer Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 A napíše to provokativně ve tři čtvrtě na deset. :-)
organic Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Na kétozu nepotřebuješ pít proteinový shake. To je zbytečně drahé Já jsem na kétozu 3 měsice, začínám 4tý. První měsíc jsem zhubnul 6kg, další 4, v prosinci byly trochu cheating day s cukrovím atd. tak jsem dal jenom 2kg. Jediný problém u ketozy,že to leze do peněz protože maso/zelenina je drahá vůči rýže, fazole a chléba. A moč ti smrdí na 3 dobyVšak jo, já jsem zelenáč. Koupil jsem si 40 porcí shaku, to je tak na 10 dní pro začátek. Jak si hlídáš příjem cukru? Jedu podle kalorických tabulek a snažím se držet pod 50g za den. Včera jsem sežral jeden standardní lívanec (průměr cca 12 cm) a bum ho 17g cukru...a byl jsem přes 50 gramů. Prý stačí 1 rohlík a je po ketóze. Rohlíky nejím...
Anela Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 ptal jsem se manželky co je to ketóza a ta mi dala přečíst pár strašidelných článků. tak se chci zeptat i vás, bo baby v kosmopolitanu jsou hysterky není to nebezpečné? stejně to je asi něco, co přímo nepotřebuju, jen jsem zvědavý.
odjinud Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Držel jsem jednou cca měsíc CKD http://www.extrifit.cz/cs/blog/clanok/cyklicka-ketogenni-dieta-ckd , což je střídání ketózy s haldama cukru, a docela to fungovalo. Akorád je tam buď a nebo - buď si v ketóze a hubneš, nebo z ní vypadneš a nic. Dietní chyby to prostě neodpouští. A vyhodit z ketózy dokáže rajče nebo čaj, takže spíš se držet seznamu, co ano. Za zdravé se to moc považovat nedá, jíš jen tuky a bílkoviny a k tomu zeleninu. A je to dost asociální, v závodce se nenajíš, do hospody nezajdeš atd.
panedge Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Hosi divim se,ze jeste v roce 2018 muze nekdo drzet takovyhle sracky.Vam normalne jebe. Jezte vsechno i pecivo,pocitejte si kalorickej prijem a vydej a naucte se znat svoje telo.Serte na picoviny typu pecivo ne,sacharidy ne a ja nevim co jeste.Dva mesice vydrzite drzet nakou posranou dietu a co potom?naberete vsechno zpet.Meli by jste se naucit jist tak,co vam vydrzi na zbytek zivota.Vyvazena strava plus pohyb,tamje uspech.Ne dat si vejce a deset kilo zeleniny.Proc si nedat burger a hranolky,kdyz jsem spalil pri behu 1000 kalorii?Jednou tejdne zadnej problem.Makejte a vysledky prijdou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se