Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne. Tady se mýlíš, a nebo záměrně věc bagatelizuješ. Pocit hladu je multikriteriální záležitost (cca 10 faktorů). To, že nějaké kalorie odpálíš, neznamená, že se ROVNAKOU ÚMEROU zvýší hlad.

Hmm zaujímavá téma na debatu haha :clap:

Jasné, medzi dalsie faktory sú napr hladina serotoninu presnejšie na rec 5ht 2A,C alebo hladina histamínu, myslím histamín v CNS alebo grelín a ostatné peptid hormóny.

Ak bereme do úvahy bazálny metabolizmus (energia potrebná na udržanie bazal funkcii). Po zvýšení BM napr po užití sth, T3 , silné spalovače, ktoré zvýšia hodnotu BM, nezvýši sa podla teba aj hlad? Teraz nemyslím energetický metabolizmus ktorý je daný prácou.

Odesláno

Jasan, ale hlavně zítra ráno ve 4. Mám tam klienta/kamaráda. Je asi jasné koho.

Uf, Lukáš je skvelý chalan,skromný, aspon z počutia, osobne som nemal tú možnosť ho poznať :notworthy:

Odesláno

Hmm zaujímavá téma na debatu haha :clap:

Jasné, medzi dalsie faktory sú napr hladina serotoninu presnejšie na rec 5ht 2A,C alebo hladina histamínu, myslím histamín v CNS alebo grelín a ostatné peptid hormóny.

Ak bereme do úvahy bazálny metabolizmus (energia potrebná na udržanie bazal funkcii). Po zvýšení BM napr po užití sth, T3 , silné spalovače, ktoré zvýšia hodnotu BM, nezvýši sa podla teba aj hlad? Teraz nemyslím energetický metabolizmus ktorý je daný prácou.

Dej si vlákninu a nevotravuj :cheers:

Odesláno

těch 10-13% je vztaženo na jaký množství? páč 200-300kcal je tak jeden chleba s máslem

Tých 10-13 % je z Vášho bazálneho metabolizmu. :)

Odesláno

Na takové, které Ti zvedne tepovku o 5-10.

300 kcal opravdu není mnoho, ale uvědom si, že za měsíc je to 9000 kcal, což je 1,2 kg tuků dole :-)

jj, to si uvědomuju. Podstřelení příjmu už o 300kcal je funkční věc při hubnutí, o tom žádná. Já tím chtěl jen naznačit ten poměr mezi efektem toho léku a takovou redukcí příjmu selským rozumem. Proto se ptám na to množství.

Tých 10-13 % je z Vášho bazálneho metabolizmu. :)

No tomu já rozumim, ale kolik toho musím vzít, aby to těch 10-13% bylo?

Bert odpověděl, že množství, které mi zvedne tepovku o 5-10. Sice pořád nevim, kolik to je, ale to je jedno. Brát to stejně nechci.

Odesláno

Dej si vlákninu a nevotravuj :cheers:

Ospravedlnujem sa ti, nemal som v umýsle ta tím otravovať, len si mi prišiel podla prvých reakcii ako človek čo sa do toho vyzná.

Ako vidíš lukášové umiestnenie? Vyzerá to že TOP 10 tam bude :clap:

Odesláno

Proto ten smajlík s pivama. Neotravuj byla samozřejmě nadsázka. Ad Lukáš: Loni 12. a byl by lepší, ale nemá US sponzora. Letos objektivně lepší hmota (především ramena) i vyrýsování. Viděl jsem ho 3 dny před odletem. Pole je slabší. Snad ho začnou US maníci o něco více brát. Myslím, že do desítky.

Odesláno

Mě jdou kila dolů jen když vás tady čtu. Je to tak napínavé, že u toho nejde jist :-).

Sorry, musel jsem.

Odesláno (upraveno)

To bych chtěl viděl.

edit* smajlík chybí z důvodu konzumace xx skleniček burčáku :D

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Kamaráde, Ty to možná nevíš, ale já dokážu upravit Tvůj profil tak, aby jsi viděl pouze vlákno "Kila nahoru" .... :cheers:

Jojo, jsem si toho vědom :-). Zase si jdu v klidu a potichu hubnout, bez komentářů :-).

Odesláno

jj, to si uvědomuju. Podstřelení příjmu už o 300kcal je funkční věc při hubnutí, o tom žádná. Já tím chtěl jen naznačit ten poměr mezi efektem toho léku a takovou redukcí příjmu selským rozumem. Proto se ptám na to množství.

No tomu já rozumim, ale kolik toho musím vzít, aby to těch 10-13% bylo?

Bert odpověděl, že množství, které mi zvedne tepovku o 5-10. Sice pořád nevim, kolik to je, ale to je jedno. Brát to stejně nechci.

10/13% je pri "astmatických" spalovačoch teda beta2 adrenergných. Pri vyšom dávkovaní kedy už posobia aj na beta 1= zvýšenie tepu,ako povedal Bert, sú maximálne efektívne  :) .

Pri nižších davkach je tuk spalujúci učinok nižší a je dany PPAR gama rec a zvýšeným uvolnovaným glykogénu.

Všetko zlé je na niečo dobré haha, napr taky salbut... zvýšením ppar gama rec aktivity znižuje vyskyt DM2 a tiež zlepšuje pohyb cilíí - ulahčenie vykašliavania pri chripke haha .

Ale zástanca niesom :)

Odesláno

To bych chtěl viděl.

Tome, to je jednoduché.

1. Vytvořím skupinu uživatelů X.

2. Nadefinuji této skupině oprávnění tak, aby mohla vidět pouze vlákno "Kila nahoru"

3. Do této skupiny přemístím Kuncáka ...

Ale protože ho mám rád, a on mi na srazu DSPBCh rád koupí pivo, nic takového se nestane :-)

Odesláno

Proto ten smajlík s pivama. Neotravuj byla samozřejmě nadsázka. Ad Lukáš: Loni 12. a byl by lepší, ale nemá US sponzora. Letos objektivně lepší hmota (především ramena) i vyrýsování. Viděl jsem ho 3 dny před odletem. Pole je slabší. Snad ho začnou US maníci o něco více brát. Myslím, že do desítky.

To som rád že som ta nenastval :notworthy:. BTW stou vlákninou máš tiež pravdu haha :) 

Lukáš, oproti iným závodníkom má najme TOP prípravu vždy, glutealne svalstvo špička. Hej tiež som si všimol aj tie ramená ako vravíš :cheers:

Skoda len tej politiky pri sútažiach... Dúfajme že tento rok to bude o čosi férovejšie prenho.

Koho vidíš v top 3 ? :)

Odesláno

10/13% je pri "astmatických" spalovačoch teda beta2 adrenergných. Pri vyšom dávkovaní kedy už posobia aj na beta 1= zvýšenie tepu,ako povedal Bert, sú maximálne efektívne  :) .

Pri nižších davkach je tuk spalujúci učinok nižší a je dany PPAR gama rec a zvýšeným uvolnovaným glykogénu.

Všetko zlé je na niečo dobré haha, napr taky salbut... zvýšením ppar gama rec aktivity znižuje vyskyt DM2 a tiež zlepšuje pohyb cilíí - ulahčenie vykašliavania pri chripke haha .

Ale zástanca niesom :)

:eek: cože?

Odesláno (upraveno)

Vážení,

přidám jednu zkušenost a vím o čem mluvím, bo BMI dosáhlo úrovně, kdy se o mne začal zajímat český zástupce Guinnesovy knihy rekordů

a pár místních pohřebních ústavů. A pak jsem byl jednou - loni v červnu - odstaven od piva a strávil jsem kvůli jakési infekci (nevenerologické, zdůrazňuji) strávil pár týdnů v nemocnici, odstaven od pivínka.

A ono to bez toho piva šlo. Tak jsem ucítil šanci a "pípu jsem utáh" jak zpívá Nohavica. Ten vypínač jsem měl objevit dávno.

A jen tímto přerodem jsem aktuálně o 25 kilo lehčí. No, ještě jich 150 mám, protože ta, jsem se zasekl. (A objevilo se něo dalšího, co se léčí kortikoidy. docela dardy.

a to není pro hubnutí zrovna výhra). Ale udělal jsem si i zátěžový test na jedné oslavě, kde jsem  si piva bohatě dopřál, ale žádné další bažení se nekonalo.

Takže abstinence bez problémů. ale další hubnutí dostane plán. Zapojím jogurt a jablečnou vlákninu jako večerní jídlo a uvidíme, kam poklesneme. Kdysi mi to fungovalo...

zdar

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno

Skvelý úspech, presne ako aj mal v pláne mu to vyšlo :)

Pre mna osobne tiež velké prekvapenie Hadi Choopan, naozaj skvelá pripravenosť a lepšia šírka ramien ako W. Bonac, teda aspon mne sa jeho proporcie viac páčili, neviem ako Vám :)

A čo vravíte na Patricka Moorea? Podla mna tím smerom by sa mala znova uberať kulturistika, nádherné tvary, úzky pás :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...