Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak zas kilo dolu. Celkově -10kg za nějakejch 10 týdnů. Ještě 10-12 sundám. Tyjo, kdybych věděl, že to je tak jednoduchý...., že sem na to nepřišel dřív :frusty:

Odesláno

Já letos na léto zvolil metodu: ?Přiber, budeš vypadat lépe? ... no a mám od května sedm kilo nahoře a sklízím chválu od okolí

Odesláno (upraveno)

Včera mi žena moje řekla, že všichni na léto hubnou, jen já to mám obráceně  :lol2:

Loni jsem od ledna do června shodil ze 122 na 100,5 a teď se držím mezi 103 - 108. Když je zima, tak cvičím, v teple se mi nehce. Teď mám teda těch 108, všechno v cajku, jen mi vyleze pupek.

To budou ty piva, stejky a vysedávání na zahrádkách

Upraveno uživatelem gunman
Odesláno

Hele, když dáš hodinu solidního šlapání v tempu, tak si s přehledem můžeš jedno malý dát :lol2:

tak to jsem rád...já vždy končím u 3 velkejch na půli cesty...a pak pokračuju doma  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno (upraveno)

tuhle sem narazil na takovej pěknej obrázek, kolik jako že nám zabere času dostat se na viditelný kostky na břiše (což odpovídá tak 10% podkožního tuku)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Ja zacal nekdy od kvetna jezdit do prace na kole. Nejdriv primou trasou, asi 7km, pak zamerne delsi, asi 19km, s tim, ze jako diky tomu neco shodim. No, jezdim to ve fest tempu cca 4x tydne a prd, leto je proste na hubnuti na nic. Furt grilovacky, opikacky, navstevy, dovolene nebo aspon nakl.hermelinek a pivko (a ne jedno)... :-( ale uz se tesim jak od zari zacnu hubnout na letni sezonu 2020:-)

Odesláno

No mě teď čeká dovolená, tak si dám místo počítání kalorií pizzu a špeky nebudu řešit. Za dovolenou naběhám tak 40-50km, tak snad nebudu tak kynout.

Dneska proběhlo měření, mám dalších 1,5cm v pase dolu. Už to na sobě i vidim, tyjo a takový jednoduchý to je...

Odesláno

No mě teď čeká dovolená, tak si dám místo počítání kalorií pizzu a špeky nebudu řešit. Za dovolenou naběhám tak 40-50km, tak snad nebudu tak kynout.

Dneska proběhlo měření, mám dalších 1,5cm v pase dolu. Už to na sobě i vidim, tyjo a takový jednoduchý to je...

Jednoduchý to není, naopak, nabrat to byla legrace. Ale shazovani je řehole (sám od 20.5. shazuju, takže vím o čem mluvím).

Držím palce s pokračováním a gratuluju k výsledkům.

Odesláno (upraveno)

No já to myslel tak, jakože princip je jednoduchej a nastavení režimu taky. Pak už zbývá to jen dodržet a to jednoduchý není, to je pravda. Ale trénink dělá mistra.

Říkám to o tom principu proto, že všude lítá spousta blbostí, mýtů (jako rozházenejch hormonů, zpomalenýho metabolismu,apod), samozvanejch odborníků, "zakázanejch" potravin atd a přitom stačí mít jen kalorickej deficit (spočítanej a následně doladěnej), dostatek bílkovin a rozumnej trénink a špeky jdou dolu a svaly zůstávaj (dokonce i nahoru můžou jít). A to je vše.

Nicméně protože postupně získávám představu o tom, kolik čeho jaká potravina skutečně má, už si vědomě i podvědomě vybírám to, čím se fakt zasytím. Zároveň jsem ale nepřítel nějakejch pitomin typu kuřecí prsa na vodě s brokolicovým pyré... já si rád dám pořádnej kus grilovanýho masa, vejce, sejry a tak. Weby jsou plný různejch náhražek (něco jako "pečeme zdravě"), jenže náhražky nefungujou, nejsou ani dobrý, ani snadný ani udržitelný. Není to cesta. Všechno je totiž o množství, takže mísa brambor, zelenina a maso mě zasytí na pár hodin, kdežto nějakej fastfood, kterej kaloricky vychází stejně, mě zasytí tak na hoďku, ani ne.

To je podle mě to těžký na hubnutí ? najíst se pořádně, chutně a dobře, nemít hlad a přitom být v kalorickým deficitu a mít dostatek bílkovin.

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Jasný, já tam nedal jen smajlíka  :lol2: . Sleduju to, trochu se i inspiruju a hlavně jsem rád, že v tom nejsem sám. 

Do plavek to asi nestihnu ( jedu 30.8.), ale minimálně za ten dobrej pocit, co ze sebe mám a že se cítím o 100% líp, za to to stojí ( ta trocha úsilí ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...