Návštěvník Zmizík Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 A mam mnohem vic energie - prevcirem sem uvazoval, ze bych jel vcera na kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 10kilo za 5 dní není nic nemožného, ale asi ne jen z vynecháním bílého pečiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 10kilo za 5 dní není nic nemožného, ale asi ne jen z vynecháním bílého pečiva No pockej, ja nezeru zadny vyrobky z zadnejch mouk. Radsi se pudu prevazit, mozna sem to fakt shodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Zviklali jste mě, taky to zkusím (skoro) bez mouky. Asi začnu nějakým hnusným chlebem, co se moc nedá žrát. :-) Smoothie je spíš pro zdraví. Žrouta to moc nenasytí. Bejvalka to dělala často, až mi oddělala mixer. S chutěma to chce experimentovat. Dá se překousnout i ten zeleninový. Základ je červená řepa, ta je za hubičku (nikdo to svinstvo moc nejí :-) a je celkem vodnatá. No a do toho něco míchat. Třeba panáka ginu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 tak vydrz, vysledky prijdou;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 (upraveno) Moc nema vyznam mouku jenom utlumit. Tim myslim, ze si rict, ze snim jen nejaky pecivo a jen k snidani, nebo tak, nebude mit efekt. Proste mouka pryc funguje, ale mam ten pocit, absolutne. Dobry je brat pecivo jako takovou odmenu. Ale zas se neodmenovat casto :-) ja si treba davam chleba sem tam vecer, po treninku a to tak jednou do mesice..asi Upraveno 23. května 2017 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tvl, odměňovat se suchým chlebem, to je celkem na palici! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Ty jo, stimhle schedulem bys těch celozrnných sušenek musel sežrat nna kila, aby se nic nestalo..Pokud máš tolik pohybu, možná bys mohl jist i o něco víc, jinak bych se bál zbytečné ztráty svaloviny..Nebo je večerní salát bramborovej&schnitzl?Ty jo, stimhle schedulem bys těch celozrnných sušenek musel sežrat nna kila, aby se nic nestalo..Pokud máš tolik pohybu, možná bys mohl jist i o něco víc, jinak bych se bál zbytečné ztráty svaloviny..Nebo je večerní salát bramborovej&schnitzl?To ne, ale na obed byla kachnicka s ryzi , a pak neplanovane livance se zakys smetanou a jahodami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tvl, odměňovat se suchým chlebem, to je celkem na palici! :-) chleba je boží dar, s tím se musí šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Díky, to zkusím. Nějak jsem tomu propadl. Ráno rozmixované ovoce, v poledne normální oběd, večer salát. Svačinky jogurty, celozrné sušenky, ořechy. Hlady netrpím...Tak uvidíme za měsíc, jestli těch 5 kilo co jsem nabral od vánoc rozpustím. Jezdím 60 km týdně na kole, plavu 10 km týdně. Jinak se moc nehýbu. Ale to by mělo stačit. Přinejhorším přidám běh, ale už tak se mi nedostává času...BTW: k snídaní Ti stačí jen smoothie? Co tam dáváš? Já už od shození váhy k snídaní 150g Holandie a tak 20g Mixitu a taky to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Asi si začnu psát, co jsem kde sežral. Včera večer smažený vajíčka s klobásou, 2 piva a 1/2 l vína, kus čokolády atd. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Asi si začnu psát, co jsem kde sežral. Včera večer smažený vajíčka s klobásou, 2 piva a 1/2 l vína, kus čokolády atd. :-( Zkusi ty kaloricketabulky.cz , je to fakt jednoduchy a prehledny, pouzivam uz pres mesic a parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 BTW: k snídaní Ti stačí jen smoothie? Co tam dáváš? Já už od shození váhy k snídaní 150g Holandie a tak 20g Mixitu a taky to jdeMoje klasická snídaně byla poslední dva roky každý den půl kelímku velké bílé holandie (nebo selský, nesnáším tekuté bílé jogurty) a dvoje bebe dobré ráno ořechové. Nějak jsem se toho přežral, tak teď zkouším změnu, třeba instantní ovesné kaše nebo dneska jsem si na snídani rozmixoval 2 banány, 1 kiwi a hrst jahod + panák mandlového mléka - cca 400 ml husté tekutiny v 8 ráno a stačilo mi to do půl jedenácté. To jsem si dal hrst vlašských ořechů + hrst rozinek Na oběd ve 12 držková polívka a salát (listový salát + paprika + rajčata + kuřecí prsa, 1 krajíček tmavého chleba). Pití od rána - cca litr a půl vody z kohoutku, tři espresa. Odpoledne nestíhám jíst, ale na večeři cca v 6 bude jednoduchý salát - 100 g polníček, 200 g cherry rajčata + 1 mozzarela. To mi stačí. Když tak se večer dorazím jihočeským zákysem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Kdyz se mi daří tak to držím hodne stejne, akorát obcas dopadnu jak o par stránek driv psal Zmizik, udelam si salát a pak se dojim tim sýrem co mi zbyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 To je naprosto v pořádku, když to není každý den. Já zase občas neodolám a při nákupu hodím do košíku 300 g Milku karamel s lískáčema (nekupto za pade, že), a pak jí většinou večer slupnu nadvakrát s vědomím, že mě to bude stát padesát kilometrů kraulem v bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 chleba je boží dar, s tím se musí šetřitNa čo chleba? Jebať treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 čoveče organicu, já teda nevím, kolik vážíš, ale já jíst to co ty, tak padnu hlady já sním v průměru denně 4-6 vajec, cca 600-800 gramů masa, nějaký ty sejry (200?g), jogurty, ořechy, jabka a banány, spousty zeleniny a vypiju tak 5-6 litrů vody...taky nějaký to kafe, tak 4 šálky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 morepower: nesrovnavej stravu kulturisty s wobycejnym clovekem co si da obcas kolo nebo koleckove brusle.To je docela bruralni rozdil ve stravovani. Ted jsem nebyl 14 dni ve fitku a 6kg mam dole.Ja to mam obracene.Kdyz necvicim tak tolik nejim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 tak ja nejsem kulturista, to fakt ne, ale jinak jasně, nesrovnávám, byl to fórek Ty shodíš 6 kilo za dva tejdny? To jenom pumpuješ vodu tam a zpátky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 (upraveno) Ja taky nejsem kulturista Chodim do posilky abych uvolnil endorfiny a jelikoz sedim bud v kancelari nebo v aute tak docela hniju.Potrebuju promichat krev Jinak vetsina lidi kdyz prestane mit pohyb tak nabira.U me to je obracene. Upraveno 24. května 2017 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se