jvecer Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Ja jak vidim pecen, tak se mne udela uplne soufl. Nevim kdo to muze zrat. Pecen nebo pečeň?
leebauer Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Teď jsem slezl z váhy-104kilo. Na vánoce jsem měl 95kilo. Myslel jsem že odpoledne vyrazím na nějakou tůru se psem, ale určitě bude zas takovej pařák, že by psa nevyhnal. Ach jo, už si zas zdůvodňuju, že jsem línej. A za všechno může že jsem přestal kouřit. Ale zase se mi líp dejchá.
guzmic Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Ono je to fakt těžký, cigára ku..ví chuť, takže člověk tolik nejí, když jsi přestal kouřit jednoduše Ti všechno víc chutná a přibral jsi. Já jsem měl max něco kolem 90 teď mám lehce pod 80 kg.Buď to chce aspoň trochu cvičit, nebo změnit jídelníček, to druhý je asi jednoduší. ;-)Mě osobně stačilo, vyřadit pečivo a kromě rýže (tu miluji) všechny přílohy (vše jsem nahradil zeleninou) a váha šla dolů jedna báseň.
straspol Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 104 ? Člověče, jak já Ti závidím...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 (upraveno) Hele -1,5kg za 14 dnu, jen proto, ze nezeru tu mouku. Upraveno 3. června 2017 uživatelem Zmizík
morepower Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Hele -1,5kg za 14 dnu, jen proto, ze nezeru tu mouku. Dobře ty! Jen vydrž, se vyčistíš aspoň. Ještě to půjde dolu, sem ti to psal
morepower Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Murphyho zákon: Zhubnu zrovna když se na to vyseru
Pavelpu27 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Já jsem teda momentálně v pěkný depce. Před měsícem jsem upravil stravu, začal denně cvičit, chodím do práce pěšky... Ještě v sobotu jsem si říkal, jaká je to paráda, za 31 dnů 2,1 kg dole. Jenže právě od soboty se moje tělo nějak zbláznilo a přesto, že dělám všechno stejně, tak mám za poslední 3 dny zas kilo nahoře a cítím se jak napuchlá žába. Dopytle, co s tím?
Americkej Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Přestaň se tejrat, roky nezastavíš. Znám jednoho chlapíka v důchodu co má figuru, že 20-ti letý kluci můžou závidět. Údržbě se věnuje tak 4 až 6 hodin denně. No že bych se na to ...
Pavelpu27 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Ale já se netýrám! Mě tenhle způsob fungování maximálně vyhovuje. Má to na mě pozitivní vliv po všech stránkách. Mám lepší náladu, líp spím, mám větší chuť na všechno...
Americkej Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 To týrání bylo myšleno ohledně tý depky, jinak samozřejmě jak Ti vyhovuje režim.
morepower Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 tak si zacal nabirat svaly. A s nima i trosku vody. To vypada vcelku normalne. Nerid se vahou, ale treba obvodem pasu, to je lepsi ukazatel
leebauer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Mě od 90ti kil - co kilo, to centimetr v pase.Takže teď 104 kg a 104 cm.Do háje,musim to dát dolu.Ale je fakt,že pečivo je svinstvo.Zrovna jak to píšu - žeru makovku.Ach jo.
Conrad Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 No jako když žena říká manželoviPodívej se starej Voráček dnes slaví 100Celej život nepil ,nekouřil, těžce pracoval, brzy chodil spát , pravidelně cvičil ,brzy vstával, byl vegetarián a abstinent držel si váhu jako v 18 , myl se celý rok ve studené vodě netahal se s ženskejmaA manžel konstatuje co je na takovém životě k oslavování
organic Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Mě od 90ti kil - co kilo, to centimetr v pase.Takže teď 104 kg a 104 cm.Do háje,musim to dát dolu.Ale je fakt,že pečivo je svinstvo.Zrovna jak to píšu - žeru makovku.Ach jo.Mám to stejně. Obvod pasu v cm = váha v kg.
Murphy97 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Nemam tady zrovna krejcovskej metr tak doufam, ze nemam 112cm v pase Upraveno 7. června 2017 uživatelem Murphy97
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se