Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď jsem slezl z váhy-104kilo. Na vánoce jsem měl 95kilo. Myslel jsem že odpoledne vyrazím na nějakou tůru se psem, ale určitě bude zas takovej pařák, že by psa nevyhnal. Ach jo, už si zas zdůvodňuju, že jsem línej. A za všechno může že jsem přestal kouřit. Ale zase se mi líp dejchá.

Odesláno

Ono je to fakt těžký, cigára ku..ví chuť, takže člověk tolik nejí, když jsi přestal kouřit jednoduše Ti všechno víc chutná a přibral jsi. Já jsem měl max něco kolem 90 teď mám lehce pod 80 kg.

Buď to chce aspoň trochu cvičit, nebo změnit jídelníček, to druhý je asi jednoduší. ;-)

Mě osobně stačilo, vyřadit pečivo a kromě rýže (tu miluji) všechny přílohy (vše jsem nahradil zeleninou) a váha šla dolů jedna báseň.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Hele -1,5kg za 14 dnu, jen proto, ze nezeru tu mouku.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Já jsem teda momentálně v pěkný depce. Před měsícem jsem upravil stravu, začal denně cvičit, chodím do práce pěšky... Ještě v sobotu jsem si říkal, jaká je to paráda, za 31 dnů 2,1 kg dole.

Jenže právě od soboty se moje tělo nějak zbláznilo a přesto, že dělám všechno stejně, tak mám za poslední 3 dny zas kilo nahoře a cítím se jak napuchlá žába. Dopytle, co s tím? :death:

Odesláno

Přestaň se tejrat, roky nezastavíš. Znám jednoho chlapíka v důchodu co má figuru, že 20-ti letý kluci můžou závidět. Údržbě se věnuje tak 4 až 6 hodin denně. No že bych se na to ...

Odesláno

Ale já se netýrám! Mě tenhle způsob fungování maximálně vyhovuje. Má to na mě pozitivní vliv po všech stránkách. Mám lepší náladu, líp spím, mám větší chuť na všechno...

Odesláno

Mě od 90ti kil - co kilo, to centimetr v pase.Takže teď 104 kg a 104 cm.Do háje,musim to dát dolu.Ale je fakt,že pečivo je svinstvo.Zrovna jak to píšu - žeru makovku.Ach jo.

Odesláno

No jako když žena říká manželovi

Podívej se starej Voráček dnes slaví 100

Celej život nepil ,nekouřil, těžce pracoval, brzy chodil spát , pravidelně cvičil ,brzy vstával, byl vegetarián a abstinent držel si váhu jako v 18 , myl se  celý rok ve studené vodě netahal se s ženskejma

A manžel konstatuje co je na takovém životě k oslavování  :notworthy:

Odesláno

Mě od 90ti kil - co kilo, to centimetr v pase.Takže teď 104 kg a 104 cm.Do háje,musim to dát dolu.Ale je fakt,že pečivo je svinstvo.Zrovna jak to píšu - žeru makovku.Ach jo.

Mám to stejně. Obvod pasu v cm = váha v kg. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...