Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle znám dobře. Většinou chytnu nějakou rýmičku (podzim - jaro) a pak jen nadávám. Upřímnou soustrast.

Jinak včera na koupáku 4 piva a pytel chipsů a 2 chlebíky s kachníma prsama, ach jo, já jsem nepoučiteĺnej. No ??a na zítra jsem objednal v práci kachnu... :-(

Tak mě chytly záda a tím pádem si dávám nucenou pauzu od cvičení a ze smutku žeru. Fakt paráda. :crying_anim:

Odesláno

Znám to též, jakmile přijde zranění/nemoc tak bych žral jako dobytek a pil pivo, přitom když trénuju, tak tyhle až úchylný chutě tolik nepociťuju.

Odesláno

Mě taky dělá dobře, když omezim ty sacharidy a bílkoviny a tuk nijak neomezuju, energie je dost, naopak se cejtim mnohem líp. Někde jsem čet pěknou poučku, že je komický jak zvláště třeba v inteligentních ženských časopisech raděj ženskejm co chtěj zhubnout, že před/po cvičení je potřeba doplnit energii a přitom tý energie maj na sobě spoustu a chtěj se jí zbavit, skutečně je to tak.

Energie maj na sobe spoustu?co to je za blbostApropo kdyz se pred treninkem nenajim,tak nepodam moc dobrej vykon.Po treninku se musim najist taky,jinak jsem v prde.li.

Odesláno

Před čtrnácti dny jsem tu hlásil, že jsem na dovolené úplně vyhodil z jídelníčku pečivo a sladký limonády, místo toho zelenina, ovoce, lehké sýry, ryby, sem tam krůta.. tak v tom pokračuju a za 20 dní 3,8 kg dole. Sice z těch 30kg celkové nadváhy to není moc, ale je to fajn trend, a hlavně, HLAVN?, tuhle stravovací změnu nevnímám jako nějaké omezení, vůbec nic mi nechybí. Když mám chuť na něco jinýho než vodu, udělám si fresh nebo smoothie. Tak mi držte palce, ať to zvládnu i přes zimu... jo, v létě se to hubne, levná čerstvá zelenina a ovoce... ale zimy se bojím.

Odesláno

Před čtrnácti dny jsem tu hlásil, že jsem na dovolené úplně vyhodil z jídelníčku pečivo a sladký limonády, místo toho zelenina, ovoce, lehké sýry, ryby, sem tam krůta.. tak v tom pokračuju a za 20 dní 3,8 kg dole. Sice z těch 30kg celkové nadváhy to není moc, ale je to fajn trend, a hlavně, HLAVN?, tuhle stravovací změnu nevnímám jako nějaké omezení, vůbec nic mi nechybí. Když mám chuť na něco jinýho než vodu, udělám si fresh nebo smoothie. Tak mi držte palce, ať to zvládnu i přes zimu... jo, v létě se to hubne, levná čerstvá zelenina a ovoce... ale zimy se bojím.

A co pivo, víno a kořka ? :-)

Odesláno

Hele, já moc nepiju, takže jsem měl ten start hodně jednoduchej. Ne že bych se alkeholu štítil, to vůbec ne, ale hodně často mé po něm bolí šiška, takže když si dám nějaký panáky třeba v poledne, zbytek dne je ztracenej, jdu si třeba ve čtyři lehnout, a to mi přijde škoda. Takže občas dobrý víno, vyjímečně pár piv (na srazech :) ), tvrdej extra vyjímečně. V květnu se u m? stavoval McStinger a přivezl vynikající rum.. část jsme vypili spolu, a od té doby je hladinka na stejné úrovni :) myslím, že zbytek dopijem spolu za rok.

Odesláno

Energie maj na sobe spoustu?co to je za blbostApropo kdyz se pred treninkem nenajim,tak nepodam moc dobrej vykon.Po treninku se musim najist taky,jinak jsem v prde.li.

ja teda pred treninkem nezeru nekolik hodin a na vykonu mi to neubira. Naopak. Po treninku ano, to se najim

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Dneska sem mel k veceri bramborovou kasi a varenou brokolici, vy hajzlove.

Odesláno

Já večeřel jen hrachovou polífku.Pocit nasycení byl jen takovej mlžnej opar.Začínám hlady šilhat.Budu si muset dojít k očnímu.

Odesláno

Já klobásu a pivo, v práci před tím chlebík s krůtími prsy na medu.

Teď dorážím lahvinku vína a jsem vcelku spokojen, že ty piva nebyly 3. :-)

Kaše je na prd, vzal jsem si před časem hrachovou od oběda domů, kydli mi toho asi tak 2 kila bo to nikdo nežere a tuna jim toho zbyla, ale žrát se z toho dalo jen to volský oko, co jsem si k tomu sám udělal...

Odesláno

Teda vy jste se hledali :D

Mám za sebou první lehkou krizi - vůbec ne hladovou, spíš takovou kulinářskou - dostal jsem hroznou chuť na olomoucké tvarůžky. Ty jsou dieteticky úplně v pořádku, jenže já si je neuměl představit na něčem jiným než na čerstvým chleb? s máslem... Ajaj. Projel jsem asi sto receptů, ale prostě na tu chuťovou kombinaci s chlebem nic nemělo. Zkusil jsem jeden syreček sežrat tzv. "na zmizíka", tj jen tak s rajčetem, ale bylo to moc agresivní, chyběla tomu zjemňující vlastnost pečivo a másla. Nakonec jsem zbývající čtyři tvarůžky lehce zapekl v plátcích krůtí šunky, bylo to docela dobrý, ale ta kombinace s chlebem mi teda bude moc chybět...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...