Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já po 11 dnech "all-inclusive" naštěstí jen plus 1,6kg. To půjde dolů celkem lehce. ;)

Od pondělí ultra all-inclusive taky na 11 dní a trochu se toho bojím. Stále přemýšlím, zdali tahat s sebou běžecké boty... Normálně běhám 15km 3x týdně.

Odesláno

Od pondělí ultra all-inclusive taky na 11 dní a trochu se toho bojím. Stále přemýšlím, zdali tahat s sebou běžecké boty... Normálně běhám 15km 3x týdně.

Vzdycky sebou taham boty na beh a pak nejdu ani jednou:-)Moc velky vedro.Takze podle me staci trosku si zaplavat,projit se po plazi,par kliku a neprezirat se jak prdlej:-)

Odesláno

Tak určitě. Já dal šest výběhů 10 - 13km. Poznal místní lesy, zajíce, ježky, kravky. :) Odlovil při tom dvě kešky.

Když jsme na dovči, tak běhám vždy ráno. Než v osm vstane rodinka už jsem zpět a všichni jsme spokojení.

Po ránu ani není takové vedro.

Odesláno

Vzdycky sebou taham boty na beh a pak nejdu ani jednou:-)Moc velky vedro.Takze podle me staci trosku si zaplavat,projit se po plazi,par kliku a neprezirat se jak prdlej:-)

Přesně tak to dopadlo posledně. Vzal jsem boty a byl jednou. Navíc jsem "umřel" hned za druhou zatáčkou. Takže letos je asi nechám doma a případně zamakám po dovolený.

Tak určitě. Já dal šest výběhů 10 - 13km. Poznal místní lesy, zajíce, ježky, kravky. :) Odlovil při tom dvě kešky.

Když jsme na dovči, tak běhám vždy ráno. Než v osm vstane rodinka už jsem zpět a všichni jsme spokojení.

Po ránu ani není takové vedro.

Obden přes 10 km? Vím, že na tvoje poměry to je asi slabota, ale 98% lidí by naopak zhublo :)

Mně to ráno neběhá. Jsem zatuhlej a "nejdou" mi nohy. Raději vyběhnu v noci než ráno. Ale to už asi zacházím do jiného vlákna...

Odesláno

Obden přes 10 km? Vím, že na tvoje poměry to je asi slabota, ale 98% lidí by naopak zhublo :)

No tak na mé poměry byla hlavně navýšena strava a příjem cukrů v tekuté podobě. :) Takže jsem rád, že přírustek nebyl tak velký.
Odesláno (upraveno)

Naše náhrada pečiva, pro inspiraci. Občas to ještě proložíme něčim jinym, ale tahle pětka je tak nějak stabilní.

14816bfb0491a398b61e531567c7d27a.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Naše náhrada pečiva, pro inspiraci. Občas to ještě proložíme něčim jinym, ale tahle pětka je tak nějak stabilní.

Tak to radsi tu tlacenku sezeru samotnou.
Odesláno

jak píšeš, "náhrada", tak já k tomu přistoupil tak, že prostě náhrada pečiva není potřeba, protože pečivo taky není potřeba. Ale zase si říkám, že všeho s mírou, takže kus dobrýho chleba si fakt občas dám, tak jednou do měsíce asi.

Obecně snaha "nahradit" prostě nefunguje. Buď řádně kvalitní záležitost, nebo nic. Jako když někdo "nahradí" řízek tím šmakounem, nebo jak se ta chemická sračka jmenuje. To prostě nejde, buď si dám fakt řízek, pořádnej a dobrej a nebo nic. Potom jde jen o množství a frekvenci, když to řeknu takle blbě strojově.

Odesláno

Působí to sice zdravě, a i to zdravé v podstatě je, jen se toho nesmí sníst moc, je to hodně kalorické, takže max. pár plátků, jinak je to, pokud s ebavíme o hubnutí, spíš na škodu.

Odesláno (upraveno)

Ono toho víc jak pár plátků nesníš, zas taková hitparáda to taky neni :)

Chlebem se občas "odměníme", ale jako snídaně/svačina/občasná příloha k večeři nám tohle funguje celkem dobře.

Jinak jsem v rámci redukce OTP (okrasný tukový prstenec) zjistil další negativum - že to odnese šatník bylo tak nějak jasný, ale že dosavadních -7kg bude znamenat skoro cenťák na zápěstí dole, to mě nenapadlo :/ Zkusim něco dostat zpět zvedáním železa, ale nvm nvm.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Jinak jsem v rámci redukce OTP (okrasný tukový prstenec) zjistil další negativum - že to odnese šatník bylo tak nějak jasný, ale že dosavadních -7kg bude znamenat skoro cenťák na zápěstí dole, to mě nenapadlo :/ Zkusim něco dostat zpět zvedáním železa, ale nvm nvm.

Zajímavé. Já vloni -10kilo a zároveň -8cm v pase a šatník mám pořád stoprocentně stejný.

Odesláno

Maxel-Naše náhrada pečiva, pro inspiraci.

Tenhle knackebrot kupovala porad moje teta, než jí strejda zabil. Takže zůstanu raději u chleba, i když už se ho nesnažím sníst bochník k snídani. Ale zase krajíc za měsíc je taky málo. Sakra ty kila jdou dolu tak pomalu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...