hinkle Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Ja mam za sebou cca. 9 mesicu snazeni. Ze 105 jsem na 95, na pasku 4 dirky. Omezeni a zmena jidla, redukce peciva na minimum. K tomu 1 tydne trenink v posilce, kazdy tyden cviceni deep work a strong. Beh me totiz vubec nebavi.
stratom Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 178cm a 63 kg. Ideální predsezonni hmotnost
morepower Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 178cm a 63 kg. Ideální predsezonni hmotnost ňákej vychrtlej ne? chtělo by to ňáký dřepy, benče a tahy. Teda, pokud nejsi horolezec a neuděláš aspoň třicet shybů..
Pavelpu27 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 178cm a 63 kg. Ideální predsezonni hmotnostUž jsi se na fóru paraplegiků pochlubil s novým kolem? Asi stejná relevance, jako přispívat do tohohle vlákna.
gunman Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Proč vychrtlina píše do vlákna pro tlusťochy? Od 2. jsem upravil stravování a včera dal první 3km na běžeckém trenažéru. Fyzička úplně v háji. Ale od 2. jsem mínus 2,5kg, ze 122 počátečních. První cíl je 110, to jsem neměl už tak 15 let, solidně se cítím při 112. V dospělosti jsem měl nejmíň 95 po přijímači na vojně, ale to jsem už vypadal vychrtle.
Pavelpu27 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Proč vychrtlina píše do vlákna pro tlusťochy? Od 2. jsem upravil stravování a včera dal první 3km na běžeckém trenažéru. Fyzička úplně v háji. Ale od 2. jsem mínus 2,5kg, ze 122 počátečních. První cíl je 110, to jsem neměl už tak 15 let, solidně se cítím při 112. V dospělosti jsem měl nejmíň 95 po přijímači na vojně, ale to jsem už vypadal vychrtle.To jsme na tom velmi podobně, jen to mám celý posazený o 10 kilo níž. Když jsem měl v roce 94 po třech velmi chudých měsících v Americe 97 kilo, ptali se mě, jestli nemám rakovinu. Dobře se cítím kolem 104, nejmíň v poslední době jsem měl 102 před dvěma a půl roky.
morepower Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 já měl nejmíň v sezoně 98, byl jsem rychlej a měl jsem dobrou fýzu. Teď jsem výrazně výš, fýza ujde, ale váha je znát. Ideálně se cejtim kolem 102-104, ale chci níž. Tak na těch 95 při 10-12% špeku, pak už by šla svalovina a to je škoda.
odjinud Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Nevim proc, ale vsichni mi hazej klacky pod nohy. Hned 2.1.jsem dostal bombonieru. Vcera kolegyne donesla zbyle cukrovi. Dnes doveze pritelkyne zbyle cukrovi od jejich rodicu. Ach jo... :-)
panedge Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Cukrovi dej do mrazaku a bonbonieru nezer,to je jednoduchy:-)
morepower Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Nevim proc, ale vsichni mi hazej klacky pod nohy. Hned 2.1.jsem dostal bombonieru. Vcera kolegyne donesla zbyle cukrovi. Dnes doveze pritelkyne zbyle cukrovi od jejich rodicu. Ach jo... :-) nojo, jenže z cukroví budeš přeslazenej, tak zakrojíš klobásku a pošleš tam tři píva, a je to tam
Marfael Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Pokud můžu doporučit, co mám na sobě odzkoušeno a co je všeobecně známo. Než běhat a jezdit na rotopedu a podobně hodiny a hodiny, tak si dejte poctivý, tvrdý trénink v posilovně hodinu a půl. Nejlépe samozřejmě zapojit největší svaly v těle, čili stehna, zadek, prsa, ale cvičit samozřejmě vše. Případně kruháče a podobně. Jednak po takovém tréninku tělo spaluje ještě druhý den a za další, budete mít víc svalů a tím pádem budete víc a rychleji pálit tuky, protože jak známo, pouze svaly pálí tuky, nic jiného. 3x týdně náročný trénink, upravit stravu (ne otrocky, to je zbytečné, ale rozumně, ať to baví) a nelze nezhubnout. Není v tom žádná věda, jen prostě vydržet a držet se toho, to je vše.
Micey Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Pockej, takze takovy to vseobecne a dlouhodobe znamy, tedy ze se nejlip hubne delsim aerobnim pohybem, uz zase neplati?
pciza Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Řekl bych že na každého může fungovat něco jiného.
pebe Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 ja to vidim tak, ze pokud jde primarne o hubnuti, je asi i cesta tema kratsima intenzivnima treninkama. Akorat ze u nich musis po treninku doplnit sacharidy a proteiny. U dlouhodobeho vytrvalostniho treninku se predpoklada, ze budes i vkladat nejake silove intervaly, proto se buduje ten zaklad. Aby se telo naucilo podavat co nejvyssi vykon v tukovem metabolismu.
DavidLC Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Řekl bych že na každého může fungovat něco jiného.Jj, na mě zánět jater,cca 10 kg za měsíc a půl,ale nedoporučuju . Ale už se váha vrátila a dokonce něco navíc (dohnat a předehnat ). Tak to tentokrát zkusím jinak .Moje zkušenost v "boji" s nadváhou je, že za mlada to šlo lépe a je to čím dál víc o jídle.Každopádně začínám s tím něco dělat, po svátkách vylezla váha nad 100 a to dál nejde (při180 cm).1 x týdně gravity, posilka 2-3 krát a pohyb po lese, na jaře začnu běhat se psím motorem (vyzkoušeno na podzim a docela zábava). A hlavně korigovat to žrádlo, sladké bude dřina.....
odjinud Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Za 15 min. jdu cvičit. Jsem z toho celej rozklepanej... :-)
organic Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 odjinud: Tak aby ses do tělocvičny/fitka vešel. Já plavu, dlouhá aerobní zátěž. Chodím v ideálním stavu 2-3x týdně, pokaždý cca 4-5 km (cca 1h:10min čistého času). Nehubne se z toho, ale zpevní se svalstvo. Skvělý na kanclzáda. Tuky musím bohužel sundat žrádlem a nechlastáním. Ale to, co se teď děje v pražských bazénech je blázinec. Ve středu bylo 15 lidí v jedné 50 m dráze. Připadal jsem si jako součást hada ve starý Nokii, který požírá vlastní ocas. Chci jít plavat zrovna teď, normálně v pátek večer všichni chlastaj a je prázdno. Ale dneska? Je tam 280 lidí (76% kapacity). Pakárna, v tom se nedá plavat. Netrénovaní prsaři v rychlý dráze, no hnus fialovej. Asi opráším běžecký boty radši...
tommas4 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Neboj, do dvou týdnů většina ty předsevzetí vzdá a zase budeš mít čistou vodu pro sebe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se