African Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Buď rád že ti to tak funguje Panedge, ale ne každý to má stejně, každý spaluje jinak. Znám kluky co dělají velký prd, žerou jak zjednaný a hubený jsou jak laně. Naopak znám kluky, kteří makaj festově ale pokud si nehlídají jídelníček tak jsou jak bečky :-) Např. bílé pečivo je opravdu svinstvo, které pokud nevysadí člověk při hubnutí, tak to má o trochu obtížnější....a mnoho dalšího jídla k tomu.
gunman Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Ze 122kg z 2.1. jsem dneska na 117,1kg. Začal jsem jíst pravidelně 5-6x denně, menší porce, omezil jsem bílé pečivo a přílohy. V neděli jsem jedl to, co doma navařili. Ve středu jsem si dal Swiss king v mekáči. Ve čtvrtek jsem dojedl ke svačině cukroví z vánoc. Včera jsem měl 1/4 pizzy. Prostě občas si i dopřeju, ale menší dávku. Přestal jsem pít denně alkohol, naposledy víno v pondělí a dám si dnes. Ze skoro pravidelné sedmičky denně. Každý večer "běhám" doma na Kettleru unix m, vždy 500metrů, slezu, projdu se, po 3 km už si utírám pot. Celkem 8km, zabere to tak hodinu a čtvrt. Připravuju si večer jídlo na druhý den. První cíl je 110kg.
Z. Paul Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Krásná práce Gunne Sice mi přijde ze 5 kilo za 11 dni nebude zdravé, ale je to nejspíš tím alkoholem, zes vysadil. Jen tak dal, sice to půjde pomaleji ale tak jak makas tak to půjde. fakt super progress tak hlavně se na to nevysrat a pak si i začít přidávat do těla
papen Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Jeden motivacni clanek. https://rungo.idnes.cz/pribeh-michal-subrt-04i-/behani.aspx?c=A171120_122649_behani_sehn
morepower Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Hosi divim se,ze jeste v roce 2018 muze nekdo drzet takovyhle sracky.Vam normalne jebe. Jezte vsechno i pecivo,pocitejte si kalorickej prijem a vydej a naucte se znat svoje telo.Serte na picoviny typu pecivo ne,sacharidy ne a ja nevim co jeste.Dva mesice vydrzite drzet nakou posranou dietu a co potom?naberete vsechno zpet.Meli by jste se naucit jist tak,co vam vydrzi na zbytek zivota.Vyvazena strava plus pohyb,tamje uspech.Ne dat si vejce a deset kilo zeleniny.Proc si nedat burger a hranolky,kdyz jsem spalil pri behu 1000 kalorii?Jednou tejdne zadnej problem.Makejte a vysledky prijdou. souhlasit s tebou musím v tom, že extrémy jsou špatný. taky souhlasím s tím, že dieta (myšleno jako dočasná) je blbost a fungovat může jen něco, co je udržitelný. Na druhou stranu si ale nemyslim, že by člověk měl jíst sračky i kdyby to vyběhal a to se děje každýmu z nás(uzeniny, fastfood, alkohol, sladký,...). Vem si, že si to člověk dycky omluví nějakou frekvencí, třeba:"jednou za týden to nevadí" ale sračky sou pořád sračky, i jednou týdně. je to o kompromisu, kterej si vyberem. Taky vím, že přemíra obilí není dobrá. A vidím to kolem sebe, lidi kňouraj, že sou tlustý, ale k snídani maj housky, k svačině chleba, k obědu těstoviny, odpoledne zase něco s chlebem a večer k večeři se dojí zbytek pečiva, co zbyl. A to je divný ne? PS: Na burgeru není nic špatnýho, ale tak musí bejt fakt z dobrejch surovin..
morepower Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Osobně mi přijde fajn jíst průmyslově neupravený potraviny. Ale ačkoli to tak nevypadá, není to jednoduchý. Já se tím řídím, ale ne všechno tímhle způsobem jde. I tak si myslím, že to je dobrej přístup.
Duke650 Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 OK taky se přidám...výška 183, věk 51, váha 1.1.2018 96,3 kg, BMI 28,8 takže nadváhaPřed lety jsem se držel mezi 82 - 85 kg, v té době jsem docela dost jezdil na kole, pak se to zvrtlo v práci atd. atd.Tak jsem se před cca 2 týdny zdravě namotivoval, místo nárazového přejídání jsem začal jíst pravidelně, přestal jsem žrát sladkosti, omezil jsem pečivo, vynechal jsem večerní sklenku bílého nebo whisky, ale žádná extrémní dieta. Cca 5x týdně vlezu na Kettlera, který tady posledních 5 let sloužil jako sušák na prádlo, pustím si do sluchátek muziku, hodinu a čtvrt se potím, ale normální tepové frekvence, bez extrémů, o víkendech dlouhé procházky se psem, prostě bych to nazval "hubnutí s rozumem".Takže dnes ráno 92,6 kg, to je nějakých -3,7 kg za 2 týdny...Nemám stres z přísné diety, cítím se fyzicky i mentálně lépe, na cvičení se normálně těším. V dubnu začnu zase jezdit na kole a do té doby to chci stlačit na cca 85 kg. A takové to hlavní "zjištění" zní, že to fakt jde i bez sofistikovaných kalkulaček na kalorie a speciálních diet...
panedge Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 morepower-mas pravdu,jist zdravy jidla(bez konzervantu,ecek...)je dobrej pristup.S tim pecivem taky-cpat se tim celej den neni dobry,ale dat si ke snidani zitnej chleba je v pohode.Ja proste na hamburgeru,hranolkach,zapeceny bagete(prasarny) jednou za cas nic spatnyho nevidim a neni to pro me zadna uleva ve strave nebo tak.Kdyz mam chut v klidu si to dam a neresim to.
leebauer Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Tak já díky Zmizíkovejm radám měl už skoro půl roku pod kilo. 96,95,97 jak kdy. Ale pohoda. Namazal jsem si prostě k snídani uzený s romadůrem na rajče a už jsem si na to zvyk. Ale ty promiskuitní vánoce. Dneska se mi nějak hůř leze do oblíbených džín a tak vlezu na váhu a 105! Se asi zabiju. Sežral jsem minulej tejden dva chlebíčky a asi tři kusy cukroví a teď tohle? Ach jo.
panedge Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Sedum kilo nahore asi nebude po dvou chlebickach a trochu cukrovi:-))
leebauer Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Sedum kilo nahore asi nebude po dvou chlebickach a trochu cukrovi:-))Máš pravdu. Žral jsem jak utrženej z řetězu. Tak se stydim. Ach jo.
panedge Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Máš pravdu. Žral jsem jak utrženej z řetězu. Tak se stydim. Ach jo.Vetsinou se zere jako utrzenej ze retezu proto,ze si mel predtim spatne nastaveny jidlo.Neco ti chybelo,nebo malo jidla...k veceri jen zelenina??nebo malo sacharidu,bilkovin?Nebo jen chute a zvrtlo se to:-))
African Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Začal jsem si to dnes psát, to je dobré ke kontrole, každý týden a uvidí se. Před týdnem 82, dnes 79,6 a v klidu bych velmi rád pod sedmdesát. Dobré je že nohy aspoň makaj, když nosí tu cejchu a po zhubnutí si to chvilku pamatují, takže život je měsíc lehčí. Trochu jsem proti Vám ve výhodě, protože 14 dní v Nepálu je jistých 5-6 kg dole, doporučuji :-) Jakmile to všechno skončí, bude po výstupu, dám si obrovského hambáče jak píše Panedge a zase v klidu zpátky na 80 kg, protože mi ta váha vyhovuje, cítím se zdravější a dokonce i lépe spím:-)
mt56 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Hosi divim se,ze jeste v roce 2018 muze nekdo drzet takovyhle sracky.Vam normalne jebe. Jezte vsechno i pecivo,pocitejte si kalorickej prijem a vydej a naucte se znat svoje telo.Serte na picoviny typu pecivo ne,sacharidy ne a ja nevim co jeste.Dva mesice vydrzite drzet nakou posranou dietu a co potom?naberete vsechno zpet.Meli by jste se naucit jist tak,co vam vydrzi na zbytek zivota.Vyvazena strava plus pohyb,tamje uspech.Ne dat si vejce a deset kilo zeleniny.Proc si nedat burger a hranolky,kdyz jsem spalil pri behu 1000 kalorii?Jednou tejdne zadnej problem.Makejte a vysledky prijdou.Takovej zbytecne agresivni prispevek, kterej nema hlavu ani patu. Jidlo je zaklad, pohyb je doplnek. To uz je nekolik let dokazany.
panedge Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Takovej zbytecne agresivni prispevek, kterej nema hlavu ani patu. Jidlo je zaklad, pohyb je doplnek. To uz je nekolik let dokazany.Agresivni je,mas pravdu.To jsem nemusel,ale hlavu a patu ma.
odjinud Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Jsem taky vcera sundal pradlo z rotopedu a zajel si jednu etapku. Popravde mi to prjde jeste nudnejsi aktivita nez posilovani, ale co se da delat. Jinak v min.tydnu jsem take uvedl predsevzeti v praxi, min chlastam a zeru, a trochu se vic hybu. Uvidim pocatkem unora, zatim se vazit nebudu.
Pavelpu27 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Já jsem zatím potěšeněj. Na váze 2,2kg dole za 12 dní, ale řekl bych, že část tuku už se stačila transformovat do těžších svalů, takže OK. Kalhoty jsou znatelně volnější, košile se přestává v pase rozepínat. Dobrý je, že už před týdnem přestaly pálit svaly, i když to trochu přeženu s posilováním. Včera na hokeji se mi hrálo o hodně líp a spoluhráči mě na konci chválili, že takhle aktivně už jsem dlouho nehrál. Je to zatím začátek a vím to, ale první krůček jsem udělal a ze zkušenosti vím, že by teď neměl být problém sundat dalších 5 kilo celkem rychle. Pak se to zpomalí a další kila už budou složitější, ale jdu do toho!
Mr. Igelit Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Já teda nejsem žádnej odborník, ale panedge to podle mě napsal poměrně výstižně... 1kg je zhruba 7000 kcal. Když za tejden spálím o 7000 kcal víc než jich přijmu, tak zhubnu kilo. A naopak.Samozřejmostí je pitnej režim, vláknina a podobný věci, aby organismus fungoval. Taky ty kalorie musej bejt dobře vyvážený - není kalorie jako kalorie. Největší výzva je zjistit svou denní hladinu kalorií, což zpravidla vyžaduje použití metody "pokus-omyl", ale pak už jsou to jenom počty, plánování a vůle :-)
panedge Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) Vetsinou lidi kalorie pocitaj niz nez jsou.Zapominaj na zobani orisku,kousek cokoladky,olej na panvi atd.Ja to az takhle nehrotim,protoze to je pakarna.Ale chce si to uvedomit kolik toho za den snim.A kdyz prezenu obed,ubrat veceri nebo svacinu.A pak samozrejme taky vecer jdou hrat volejbal a myslej si,ze spalej 1500 kalorii:-)Takze si ?muzou? dat pivko a topinku:-) Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem panedge
Mr. Igelit Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Tak nějak :-) Nebo ty kalorie nepočítaj vůbec a mučej se tím, že nejedí pečivo, k jídlu si nedávaj přílohy a místo večeře salát.. Po tom sice každej zhubne, ale je to dlouhodobě neudržitelný (a zdravý to asi taky moc neni). Mně pro spokojenej život funguje mít plus minus spočítáno, kolik bílkovin, sacharidů a tuků potřebuju za den sníst a podle toho pak mít plus minus rozpočítaný jídla tak, aby se daly jednoduše připravit a přenést do práce, případně mít rozmixovaný a připravený k vypití když je člověk na cestách :-)Zjednodušuju si to tím, že mám většinu jídel připravenou dopředu a nemusím tím pádem myslet na to, co a kde budu zítra jíst.. Člověk má ty hodnoty už pak zhruba v hlavě, takže vím, že když k sobotnímu obědu místo 200g masa sežeru půl kila, tak si pak do vloček nepřisypu odměrku proteinu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se