Karlos Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Kdepak, stačí mě opravdu strašně málo. Je to takový dar z nebes, když nejím, letí mě váha strašně rychle dolů, ale zároveň stačí kvalitní snídaně, oběd, večer čokoláda a přes den dokážu nabrat i dvě kila. Fakt, s manželkou jsem se jednou vsadil že za den a noc zhubnu tři kila a pak je zase za den a noc naberu zpět a stalo se :-) Stačilo nepapat a fyzicky se námahat a pak se prostě jen kvalitně najíst a ležet v gauči :-) Mluvíme ale o mé standardní váze okolo osmdesát, okolo sedmdesát pěti už to začíná být boj.Sníst dvoukilový steak neznamená přibrat dvě kila. Musíš se vážit až po ranním ... trůnění
DavidLC Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Hele vis jak,neni dulezity co delas,ale jak u toho vypadas:-)))Jj, nezapomenu na toho pána v Rakousku na lyžích, komplet nové hadry + lyže +boty z aktuální sezony, tak jsem čekal, co uvidím a jak se poučím a zjistil sem, že pluh už umím...
panedge Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Jj, nezapomenu na toho pána v Rakousku na lyžích, komplet nové hadry + lyže +boty z aktuální sezony, tak jsem čekal, co uvidím a jak se poučím a zjistil sem, že pluh už umím... Ale ve skibaru byl urcite king:-) Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem panedge
Z. Paul Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Jj, nezapomenu na toho pána v Rakousku na lyžích, komplet nové hadry + lyže +boty z aktuální sezony, tak jsem čekal, co uvidím a jak se poučím a zjistil sem, že pluh už umím... Takže když začínám tak si mám koupit něco hnusnyho abych jako nedělal vlny nebo jak? Jestli Té toto trápí tak mas fakt Easy život
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Ja potkal dva lidi s Brajtlema a byli to fakt pitomci, takze to funguje.
Frantik Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Ja potkal dva lidi s Brajtlema a byli to fakt pitomci, takze to funguje.Hajzle!
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Hajzle!No ty vole nebudeš tomu věřit ale původně sem tam fakt chtěl napsat, že jeden z nich byl Frantík. Jakože humor.
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Ale tak ja sem trochu pitomec, noTakovej trošku prostě debílek.
African Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 :-) Jsem vyplif kvůli vám kus čokolády, neblbněte chlapi...
Gustaf Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 hele, když budu cvičit na břicho schyby...půjdou taky špeky dolů nebo se bude tvořit svalstvo pod nima, co nebude vidět :-D
Anela Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 jo, tohle by mě taky zajímalo, podle těch inteligentních vah, které zde rozpoutaly nedávnou diskuzi, mám na břichu nějaký ten tuk a cvičení, které by ho změnilo v pekáč buchet by se hodilo btw. dneska jsem si chtěl dát na oběd hamburger, ale nakonec jsem odolal a dal si místo toho hovězí steak s fazolkama - je to o fous zdravější, ne?
Z. Paul Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Nejdřív zhubnete tuk a pak makejte na svalech Btw. Mám stejný problem
panedge Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Nejde ovlivnit,kde bude mizet tuk.Zadnej cvik na ubytek tuku v dany partii neexistuje.To si ridi telo samo.
panedge Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 jo, tohle by mě taky zajímalo, podle těch inteligentních vah, které zde rozpoutaly nedávnou diskuzi, mám na břichu nějaký ten tuk a cvičení, které by ho změnilo v pekáč buchet by se hodilo btw. dneska jsem si chtěl dát na oběd hamburger, ale nakonec jsem odolal a dal si místo toho hovězí steak s fazolkama - je to o fous zdravější, ne?Jak zdravejsi?Hamburger neni nezdravej.Myslis jako co se vic hodi na redukcni stravu?Takhle,hovezi steak k obedu je na hou.no,pokud uz nemas odcviceno,nebo uz nebudes makat.Ted z fleku me nenapadne jina potravina,ktera se tak dlouho travi jako hovezi maso.
DavidLC Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Ale ve skibaru byl urcite king:-)Skáču dobře,skáču rád :-)
DavidLC Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Takže když začínám tak si mám koupit něco hnusnyho abych jako nedělal vlny nebo jak? Jestli Té toto trápí tak mas fakt Easy život Mě to netrápí vůbec :-) Jen když si vyjedu párkrát za léto na kole, nekoupím si karbon speciál.Kdyby mě pak předjela bába s nůší,připadal bych si jako vocas. Ale každý to má jinak :-)
straspol Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Doporučuju chřipku. Po třech dnech v pořádných horečkách a totální nechuti na cokoliv kromě vlažného čaje mám skoro čtyři kila dole.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se